- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Persze attól függ mid van. Én az ATI-t most meggondolnám hogy vegyem e. Nekem E6850 2gb ram amit 4 re akarok bőviteni, trust 520 as táp p43as msi alaplap van. De a geforce jobb lehet, nemtudom ..
Ugyanis igazából a GTS450 és a 5770 fej fej mellett vannak ráadásul a geforce nak vannak teljeskörű HD támogatása Physx és egyéb dolgok amik az atiba lazán hiányoznak, ráadásul majdnem 5 ezer ft al olcsobb is mint az 5770.
-
proci985
MODERÁTOR
hm, milyen drivert használsz hozzá?
nekem win7/vista alatt minden felállás után pár perccel alaphelyzetbe áll, és nem bírok rájönni miért csinálja. hűtésből nagyobbat légen már nem tudok rárakni, szóval az nem lehet baj. gyári bios, nincs oc, fur stabil.
hangosabbnak nem biztos hangosabb... jópár ember cserélte a hűtést, 3870esek remekül hűthetőek halkan megfelelő hűtővel. mondjuk az MSI OCk hűtésvezérlése alapból egy katasztrófa volt, még a frissített (idle már csak 50%on ment) biossal is. eredeti biossal enyém idleben is 80%on tepert. hűvösnek hűvös volt, de a 40dbAs hang az kimerítette az elviselhetetlenül hangos fogalmát.
-
bartucc
addikt
Meg lett az MSI, eddig sok gondom nincs vele, bár picit hangosabb a gépem többi részénél. Jövő héten jön egy Sapphire is, nem referencia, azzal lehet hogy egy CF tesztre előveszem a "hibás"(memóriákkal van gondja, egyszer jó, egyszer nem...) P5K-t. Legalább a 400W-os FSP-m is meg lenne egyszer hajtva egy kicsit
-
capulet75
addikt
Nem,dehogy.Picit felbüszültem hogy leirom a tapasztalataimat és Job meg közli hogy ez nincs így.Dehogy nincs,azért tapasztalatok.Természetesen nem akarok senkivel veszekedni,kultúrállatok vagyunk ugyebár.Ha nem megfelelö hangnemet ütöttem volna meg,úgy elnézést kérek.Sajnos hamar felcseszem az agyam,hiába a sok viz hamar felforr.(OFF)
-
capulet75
addikt
drr: Nemsokára lesz egy ilyenem eladó:
2 hónapos és teljesen jól hűt (Q9550/3,8ghz/46 fok prime alatt.
Lesz másik ha gondolod odaadom jó olcsón.Ezzel rángathatod a procidat.Katt777:azért vérezne a szivem mert ilyen kártya talán az országban nincs még egy.Lehet meg is tartom,még nem döntöttem el.
-
katt777
félisten
Nem egy hőerőmű az, alap feszültségen nyugodtan tuningolhatod gyári hűtővel is. Csak figyeld a hőértékeket. Mondjuk feltolod 2.7GHz-re, nyomsz neki egy LinX tesztet, aztán máris látod, mennyire melegszik. A másik megoldás meg, mint írtam, a grafikai összetettség növelése.
-
s1ru2
aktív tag
Azt az E5200-at kicsit meg lehet rángatni. 3-3.2Ghz meg sem kottyan neki és különösebb feszemlés sem kell. És akkor biztos lehetsz benne, hogy kiaknázza a vidkarid minden képességéet, majdnem bármiylen felbontáson. (Ha már megtetted akkor nem mondtam semmit
)
Aláírásba, vagy cuccokba töltsd ki, ha lehet h miylen géped van. Ha esetleg kérdeznél valamit akkor sokkal egyszerűbb lesz és neked sem kell folyton leírni -
drr
őstag
Visszaolvastam a kérdésem óta az összes hozzászólást és sajnos még nagyobb a katyvasz a fejemben.
Szóval akkor 8.7! Hm, akkor is a Windows7-et használok? És akkor a CoD MW2-vel meg a hasonló, 2009-es játékokkal mi lesz? Kártyát azt most nem tudok cserélni, most vettem monitort, arra ment a zsé. Sőt, nincs is kilátás rá... -
katt777
félisten
8.7, és az is marad, mert az volt az utolsó, amelyet erre a szériára optimalizáltak (ahogy 4xxx-re a 9.9). A tweakforce-os verzióval még lehet próbálkozni. Ha meg valami nem megy rendesen, fel a 9.12 hotfix, ha meg megint régebbi progihoz kell, akkor vissza a 8.7. Ez van, AMD így kényszeríti a vásárlóit a hardvercserére.
job-: Remélem, rendben lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest