- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika001
aktív tag
válasz
fatal` #43275 üzenetére
Helló!
Telóval is jó lesz ha a bekeretezett részt fotóznád le, vagy az is elég lenne ha meg tudnád mondani hogy a matrica alatt a kisebb bekeretezett alkatrész a te VGA-don is rajta van e.
Mert nekem gyanús hogy erről az hiányzik.
person: ezt a képet én is megtaláltam, csak mivel ez Toxic így nembiztos hogy minden teljesen egyezik, és biztosra akarok menni. -
katt777
félisten
válasz
fatal` #40455 üzenetére
Kaptam kölcsön egy Hell's Highway-t. Nálam máris elnyerte az elmúlt évek legrandább játékának címét, pedig volt ezek között Turning point, Instinct, Stalin subway, és más vacak is. PhysX-re biztos jó lehet, de ha az nV-sok ilyen hányadék grafikát (2D növények, levelek a levegőben, stb.) kapnak a fizikával, hát, nem irigylem őket...
Az ATT-os észrevételeid régóta bent vannak az erről írt cikkemben, a cikk meg pár radeon-topic 1. hsz-ában is. SP1 Vista óta muszáj a ReadyDriver.
-
katt777
félisten
válasz
fatal` #39083 üzenetére
Igen, én is így gondoltam, csak erre írta valaki, hogy 1-essel jelenik meg. De majd megnézem, válaszolt-e azóta. Nem, viszont pancsermeste szerint valóban 0-ra jeleníti meg, ahogy kell, szóval a másik srác vsz. csak elírta. De bosszant, hogy nem tudom megnézni!
Bali27: Hol írtad? Én a 8.12-re hivatkozást látom. De mindegy, most már nagyon valószínű, hogy valami más okozza a hibát, nem az ATI driver, hiszen olyan nincs, hogy 1x megy, 1x meg nem. Ezért esküszöm én a mindig VGA-tiszta rendszerpartícióra installálásra.
-
WesTM
őstag
válasz
fatal` #37817 üzenetére
Mivel ezt a hűtőt mégnem próbáltam hangolni a következő beállítást tudom ajánlani, ami kb. érték. 55C-ig 45% on legyen a venti, itt még csendesnek kell lennie. Majd a következő lépcső mondjuk 65C 60% 75C 70% 90C 100%. Így általában jól kell menni a kártyának, bár játék közben lesz hangja az tény.
Ismétlem ez csak kb. érték, 1 slotos kék hűtést láttam már, de nem állítottam még be.
Ez talán jó lesz. 1 próbát megér. -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
fatal` #36016 üzenetére
Bios mod. Csak hát a melegedés és a fogyasztás, célszerűbb takarékoskodni.
870/1270, az nagyjából az elviselhető határérték. Nálam hiába nem melegedett 74°C fölé, akkor is hibázott, fagyott, ha följebb vittem. Szar Catalyst verzióval meg már 800/1200-on is lazán kidob (a lá 8.8). 8.7 XG jó.
FeRRaR1: 8.7XG
-
WesTM
őstag
válasz
fatal` #36018 üzenetére
ATT is dob a kártya hőmérsékletén. Feszültséget kezeli,de valamiért melegebb a kártya,még alacsony feszen is.
Ha hűtést szeretnél módosítani,akkor cserélj biost a kártyádon,és akkor nem kell ilyen programokat használni. Katt adatbázisában találsz is megfelelő biost,de ő is szívesen segít neked.
-
fatal`
titán
válasz
fatal` #36016 üzenetére
Hm már nincs lehetőségem szerkeszteni de alapon is 83-99 fok 100%os ventivel :/ Ezekszerint akkor olyan sokat nem számít a tuning. Mindegy ha megdöglik gari
Olvastam még 2600XTnél hogyha RIVATUNERt használunk húzásra +10 fokot is dobhat a kártya hőmérsékletére. Ez igaz? Mert akkor tényleg kénytelen leszek az F8+ATT combot használni:/
-
válasz
fatal` #35411 üzenetére
Hehe, hülyén hangzik, de egyszerre mindkettőn játszok.
A helyzet az, hogy 2db eve-online előfizetésem van, az egyik kliens az egyik monitoron, a másik a másikon megy. Most nem megyek bele, hogy hogyan játszok egyszerre kettővel, aki ismeri az EVE-t, az tisztában van az előnyével...
Amúgy ha mindkettő kliens az elsődleges monitoron van, akkor nincs lassulás.butcher eu: #35414 nem csak a vga-tól függ egy játék teljesítménye, nyílván ezt a készítők nagyon jól tudják.
katt777: #35418 na ez érdekes fejlemény.
-
twine
veterán
válasz
fatal` #35411 üzenetére
nekem is ez jutott előszőr eszembe
video szerkesztés miatt egy jó ideje két monitort használok, de ha hasonló jellegü dologba belefutottam, akkor elfogadtam hogy ez van,,,ugy használom ahogy "ő" mondja! Hiszen mindig volt egy "kompromisszum" nélküli tökéletesen működő alternatívám, mint pld jelen esetben az elsődleges monitor!
Egyébként én valami olyasmiből indulnék ki, lehet persze teljesen alaptalanul, hogy a kiválasztott elsődleges monitorra tudja kirakni az "erejét" a másodlagos moncsit pedig csak Szinház módra találták ki...azaz filmet nézni stb....
de ennek az eszmefuttatásnak rengeteg buktatója, van szóval maradjunk csak a hangosan gondolkodtam dolognál... -
TasiA
senior tag
válasz
fatal` #35348 üzenetére
hmmm, izéé, még csak most ismerkedem a Riva tunerrel. Szal ha csak LOW motyóban beállítom a 25%-ot és mást nem csinálok, akkor az úgy jó lesz. Terhelésre szépen autómatává válik a ventivezérlés. Csak mert játék alatt nem izgat mennyire hangos, mert én sem hallom, igazából csak a netezgetés közbeni kuss a lényeg.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest