- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
aelfwine #44250 üzenetére
IGP-vel is megy a dolog, viszont amire figyelni kell, hogy 0 v. 1 lesz a VGA. Mindig az 1. ATI kártya a 0 (ATIFlash-nek), tehát ha az IGP AMD, akkor 1, ha más, akkor a karid 1-lesz, ill. a dual bios ugye +1.
Ja, biosban természetesen IGP-re kell tenni a vezérlést.popey37: És? Ez is egy teszt. Nem azt állítottam, hogy mindenben X előnye van egyik v. másik karinak. Nyögvenyelős 1 tesztet kiragadni, aztán arra hivatkozni.
Mellesleg a mi tesztünk idején nem is volt Heaven teszt, így értelemszerűen driver sem hozzá. Az sem kizárt, hogy más beállításokkal más eredményt kapnál, de nyilván meg sem nézted. Javaslom a tesztünkben a FC2 tesztet, ahol beállítástól függően teljesen össze-vissza ugrált a két kari teljesítménye. Szóval számomra 1 teszt, 1 beállítással semmit sem ér.
Mellesleg mind2 kari DX10.1-es. -
katt777
félisten
válasz
aelfwine #44224 üzenetére
ATIFlash-t én inkáb sima DOS-boot-tal próbálnám, arra van kitalálva. Force-oltad? Mert arról továbbra sem szóltál.
Winflash-ből van 2.017-es is.
Esetleg betehetnél egy másik VGA-t, arról bootolni a rendszert, és úgy flashelni a karit?
Többet sajna nem tudok ötletelni.person: Teljesen kártyafüggő, hogy meddig veheted vissza. Ha csak alacsony fordulaton jelentkezik a zaj, akkor ott ne járasd, mert lehet, hogy a motor melegszik túl az alacsony légáramlás miatt (és kínlódik), ugyanis ilyen hiba is előfordulhat!!!
proci985: Hát nekem rég volt 3870-em, de ATT már akkor is szépen kiírta az adatokat belőle. Persze nem régi verziókat kell használni belőle.
GoodSpeed: Hát, 8.7 Vista x64-et ajánlanám, de ez csak tipp a 3xxx szériát ismerve. Ha mindenképp W7 kell, akkor a lehető legrégebbit, ill. 9.9 és 9.12hf HD4xxx-en jó, de ez nem feltétlenül mérvadó HD3xxx-t illetően. 9.11 úgy szar, ahogy van. Ha meg ugye SB driver-t is használsz (AMD), akkor bármilyen hiba előfordulhat, 3870-es korszakom elején sokáig AMD-s konfigom volt. Most már rég nincs ilyen gondom.
-
popey37
addikt
válasz
aelfwine #44209 üzenetére
nekem gyári az msi hütése, alapon a venti 25%-on megy 45 fok körüli hőmérséklettel, ha játszom 65% fordulaton üzemel és nem megy 70 fok fölé.
A biost moddoltam kicsit, a venti zajával viszont nem tudok mit csinálni. nem is igazán akarok, mivel a házban van még jó pár venti, termelnek elég zenebonát.
3D-s fülessel játszom, ugyhogy nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Plexi topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest