- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonky
aktív tag
-
katt777
félisten
Nézd meg, milyen fájlokat jelez ki system32 könyvtárban a Driver sweeper (ill. +1-et máshol), és kézzel töröld ki őket, mindezt csökkentett módban. Aztán fogd a regeditet, és pucold ki belőle az ATI-s bejegyzéseket.
A mentési pontokat amúgy cseszheted, használj partíciómentést. Mondtam már párszor e topicban is, hogy amíg a komplett rendszer nincs fent, semmiféle ATI-s VGA cuccot nem szabad feltenni. Ha kész a windows, akkor egy teles partíciómentést kell csinálni, AZTÁN mehet a VGA driver.
Maguk a driverek (pucolással is), de a CCC főleg rengeteg galibát képez okozni. -
scope2007
addikt
call of duty-k igaz nem kifejezetten támogatja de van benne lehetőség.. menübe is...
amin próbáltam cod2, cod4, cod6 ezekbe mind dob fpstmikor 3870x2őm volt kb +120fpst dobott rajta ha bekapcsoltam....
a konzolba ezt kell beírni: r_multigpu 1
amúgy direkt ilyen gémet nem tudok mondani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest