Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Hagyjuk egymást szerintem. A totyikot se kéne szét offolni.
Azért ritka, hogy egy faluban mindenkinek tönkre megy a gépe és mindenki tőlem vette. Ráadásul mindenki gtx280-t. Még te mondod ébredjek fel. Koma te cizellált vagy. De ezt ne rajtam vezesd le. Nem vagyok jó partner ebben.
Amúgy meg szöveg értelmezés. Ha nem cserél ad kölcsön, hogy a gép müködjön. Nem nagy befektetés bemenni a nagykerbe használt vga-t és lapért. Az egyik darabja 3k, a másik 5. Ha veszek mindegyikből 5 darabot komoly 40k-nál (+ fa) tartok. Tényleg mekkora befektetés. Elmondom pont vidéken kéne felnőni. Mert mással a kis bolt, bazár, arc stb nem tud versenyezni. A nagyok ugyanis olyan kedvezményeket kapnak. Viszont a 15 napos határidőt általában betartják (sőt). Addig az usernek meg vagy van gépe vagy nincs.
Na itt most befejeztem az offolást. További szép napot neked.Korrekt dolog utólag kiszedni a hszt.
De aki okos vissza következtet mit írtál.
-
Gyuri27
félisten
Ez szived joga. Szerintem meg az marhaság amit te írsz. Tehát eggyezünk ki egy döntetlenbe.
kisza25: félig-meddig. Saját pecsenyémet sütöm. Nem megélhetési boltos vagyok, mint a nagy átlag magyar eladó.
Chaser: reszeléssel sem megy fel? Még mielőtt nekem esnének a népek. Nem a vga-t kell reszelni. Amúgy meg a vga + a hűtés kicsit sokba kerül szvsz.
Azért sokat jelent ha ismernek 10 éve. Én pl ezért járok egy autó szerelőhöz.
Így kéne az embereknek a számtechez is állni. -
fagy53
nagyúr
Ez elég pontos és ráadásul a VGA fogyasztása, nem az egész konfig van benne.
-
Speed®
titán
Ha berakod a párnám alá éjjel a különbözetet, 400as lesz..de valszeg nem. Szóval szerzek egy 300ast az új szériából és valszeg gond nélkül fogom használni. Semmi extra nincs a gépemben ami miatt ez nem így kéne legyen.
brownus
15 alatt meg akarom úszni. Nemrég adtam el a Modu82+ 525ömet
Ismerem a Corsaireket is, igaz, csak a VX450 járt a kezeim közt még.CPT.Pirk
Nyílván nem a 4670 határozza meg az össz tápigényt..én például amint lehet értelmes áron szerezni, beújítok egy Q9400at szerintem. És nagyon fontos a csend.. -
-
kisza25
félisten
én csak a saját tapasztalatom mondtam el segítő szándékkal a másik 100000 nevében nem nyilatkozhatok
azonos felbontásnál, miért rosszabb a kép mondjuk 1360*768-mindkét kijelzőn 24" monitor 32" LCD TV fejtsd ki légyszives kicsit értetlen vagyok
amúgy probáltál már 19"-os wide moncsin filmet nézni,hát elég kicsi a kép mit ne mondjak -
kisza25
félisten
ja azt vágom akkor hova ez a nagy 750-1000W-os táp mizéria parasztvakítás az is
újra raktam minden drivert kiváncsiságból,elöször leszedtem mindent,a gép így 210W-ot fogyasztott nyugalmi állapotbanennyit terhelve sem mértem driverekkel felraktam alaplap drivert,majd proci drivert 60 65W-tal csökkent a fogyasztás procidriever felrakása után (visszaveszi alapon 5*200-ra a procit 1,07V-ra a feszt)
vidkari driver ugye 165/250-re ez további 25W -os esést produkált -
-
Pala
veterán
Jó öreg Bruce barátunk akár filozófusnak is elmehetne.
Ez az idézete azért tetszik nekem főleg, mert nagyon sok minden kiolvasható belőle. Gyakorlatilag az alkalmazkodásról, a stílustalanságról, mint stílusról beszél benne.Én sakkban nagy hasznát vettem! (Komoly!)
De ez már nagyon off! -
tzsolesz
nagyúr
a 3870-es bőven gyorsabb, sőt a 3850/512
Ja ja, csak nem mindenhol. Senki nem mondta, hogy a 4670 a jobb, csak azt hogy van ahol hasonló teljesítményt tud produkálni.....
A driverekről meg annyit, hogy akkor kb. ennyire hiteles, az a teszt is amit a GT200topic-ban mutogatnak egymásnak a user-ek. 5 játék szerepel benne, Fallout3, FC2, COD5, stb...
Kb ott is az történt, hogy NV-nél letesztelték a karikat az új csoda driverrel, az ATI értékeket meg kimásolták a régi tesztükből. Ami kb 8.8 catalist volt maximum.(arról nem beszélve hogy tuti nem azonos volt még a konfig sem...)
Én már csak a PH!-s teszteknek hiszek. Ők legalább fölrakják a legújabb drivereket, és nem restek újra megmérni az összes régebben tesztelt kari teljesítményét.
-
Chaser
legenda
Ez nem butaság kérdése..valakinek van kapcsolata, valakinek nincs, és nem talál, vagy ideje nincs rá...phs bazárokat meg hagyjuk, vagy megmaradnak vagy nem, mind2-re volt példa. Jómagam is tudok ezt-azt innen-onnan szerezni, de ha valaki kérdez, akkor x cuccot nem azért ajánlok, mert én olcsóbban tudom szerezni, hanem azért, mert az "átlag" felhasználót nézem, és olyan áron számolok amin úgyis megveszi.
-
Chaser
legenda
Vegyél belőle sokat
Szépeket olvastam róla..lapról volt szó
#2114 pudzola: Még1x leírom hátha..GB g31m-s2l, volt p31-es giga lapom is, a régiekkel nem volt baj, az új revek már messze nem az igaziak. A g31-es 10-11k, k_vadot is megrángathatod akár benne...de te tudod
Itt van egy kis lightos tuning ezzel a cuccal, tegnap hűtőt cseréltem és 1.35-ön 3650 megy lazán.
#2131 Szivacs85: Natívon gondolom HDMI-t értesz..van átalakító DSUB-hoz, de ha találsz is 4-5k környékén mozog, sztem cseréld le a kártyát ha mindenképp kell tv kimenet.
szerk: nem is figyeltem hogy a gigán is van HDMI
-
brownus
veterán
-
barnam_
nagyúr
Szerintem annyira nem rossz. Az tetszik hogy már van Surround hang. A grafika is jó, legalábbis szebb mint a Pro Street. Az külön tetszik hogy nem a MW irányítását kapta meg, az nekem túl arcade-os.
A GRID-el nekem semmi bajom, de köze sincs az NFS-hez olyan értelemben, hogy az egy zárt pályás játék, ebben pedig szabadon kószálhatsz. Ilyen értelemben a GRID nem helyettesíti az NFS-t, vagy a TDU-t. -
brownus
veterán
biztos ami biztos beraktam még két potival egy-egy ventit előre és hátra. az első a két vinyóra fújja a levegőt, a hátsó meg a proci bordára, és a vga kártyára.
ezt szedjem le? -> RivaTuner v2.11 frissebbet nem találtam
-
brownus
veterán
szia,
ráment a northpole
a külső (nézőpont kérdése, a kártya végénél lévőt) bordát fel kellett hajlítanom mert hozzá ért volna egy kondihoz, kb. 2mm-el. mi a max hőmérséklet amivel még elmennek ezek a zafírok? a northpole 1000 bordával és a ventivel: 39C/58C (far cry 2-vel nyomtam negyed órát és közben néztem a gpu-z 0.2.8-vel. 2 fokkal melegebb mint a gyári hűtéssel... nem tudom mennyire pontosak ezek az értékek, mivel lehet még megnézni a gpu hőmérsékletét?
csináltam pár képet;
gpu
meztelen kártya
megkenve egy kis szilikonnal
northpole 1000-es bordával
hajlítás a kondi miatt
bent a házban -
brownus
veterán
-
-
törölt tag
Ha megengeded, én is hozzászólnék a témához: Abban igazad, hogy a legtöbb 25 ezer körül szeretne egy jó teljesítményű VGA-t, de legtöbben új hardvereket vásárolnak, és nem használtat, tehát ebben a körben kiesik a 8800GT (256-os lehet, hogy van 25 ezerért, de az meg vicc...
), viszont bekerül a 9600GT, mint lehetséges alternatíva, és azért a 9600GT-nél is lehet már AA-t kapcsolni.
Abban az esetben, ha a delikvens 25 ezerért akar jó teljesítményű VGA-t, akár új, akár használt, akkor a 25 ezerért fellelhető használt 512-es 8800GT már nagyon jó ár/teljesítmény arány. De ugyanebbe a körbe bekerülhet egy szintén használt, 25 ezres vagy még olcsóbb 3870 is (vagy 9600GT), ami azért szintén jó üzlet, szerintem. Gyuri27-nek abban szerintem igaza volt, hogy úgy érdemes összehasonlítani az árakat, hogy X új árát, Y új árához, és nem Y használt árához viszonítjuk. Akkor ki kell egészíteni X használt árával is az összehasonlítást, és akkor mindkét oldal kiegyenlítődik, mert lehetséges, hogy az új árukban lévő %-os különbség (ár/teljesítmény arány, és az árak közötti különbség) a használt áraikban is megjelenik. Viszont abban neked van igazad, hogy legtöbb ember 25-30-nál többet nem szeret költeni VGA-ra így ha mindenáron jó teljesítményt akar, akkor kicsit kockáztatnia is kell, mert ebben az esetben csak használtan kaphatja meg a keretből kihozható maximális teljesítményt. És, mint tudjuk a használt termékek kicsit rizikósak, mert nem tudjuk, hogy milyen körülmények között voltak használva, és milyen mértékben lettek terhelve, gondolok itt nagy, feszemelős tuningra, amitől akár károsodhat is az adott VGA.
Alapvetően mindkettőtöknek igaza van, csak egymás mellett "elbeszéltetek".Nekem ez a véleményem, amit fentebb taglaltam. Peace.
1702: Megkérsz egy modit, hogy törölje a hozzátartozó topikot.
-
tzsolesz
nagyúr
Ez a lényeg, hogy 8.10-el teszteld, mert én bizony a 8.9-hez képest erős gyorsulást véltem felfedezni például Crysis-ben. ugyanazon beállítások mellett 5-6 fps, ami a crysis-nél nm elhanyagolható. Grid-ben is gyorsult egy kicsit emlékeim szerint. Várom a tesztet kollega...
-
Moric
aktív tag
[OFF]
Én inkább szerencsésnek mondanám magam. Neked inkább menő leszek.Pont írni készültem, ha jó áron tudsz beszerezni, inditanod kellene egy webshopot.
Utána írhatnál árakat, amivel a többiek is mennek valamire, meg neked is robogna a szekér.
Addig meg tényleg hagyjuk, ki milyen árat látott az árlistán, ami egyszerű halandónak beszerezhetetlen....
[/OFF] -
Mercutio_
félisten
Ha válság van kevesebbet költenek az emberek, tehát könyebb kiszolgálni a kisebb igényt
Amíg nálunk a nagyker nem igényt szolgál ki - lásd HIS IceQ 4670 ami ugyanakkor jelent meg és külföldön kapható, nálunk meg argep-en is csak 1 cégnél van feltüntetve, de ők se tudnak szállítani persze - hanem profitot maximalizál addig mi itt hiába rágjuk a gittet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest