- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza26
senior tag
-
Geza26
senior tag
2 hónapja halasztom a VGA vásárlást, de igazából proci+alaplap is kellene már! 50ezret nem szánok játék miatt a gépre, ezért a jelenlegi konfigommal kellene VGA, a 4200+ 2650MHz körül elmenne alapfeszen. Ez kevés már kicsit, de szerintem nem érné meg ha mindent vennék, ha vennék 4670et azzal ellenék még egy darabig, utána meg jöhetne az AM3!
Én most így gondolkozom, ha szerinted nem jól akkor nyugodtan meggyőzhestz!(2 hónapot vártam már, ha csak kis többletet kapok az új VGA-tól akkor lehet jobb lenne nekem most a 4670! A procim miatt úgy se sok jönne ki a másik kártya többletéből! Jól gondolom?)
Köszönöm!
-
Geza26
senior tag
Hello! Sapphire DDR4-es tesztek vannak már? Köszi!
-
-
Geza26
senior tag
válasz
sztothj #3642 üzenetére
Arra figyelj, hogy ha DVI-vel csatlakoztatod a monitort akkor a DVI és hdmi csatlakozót nem tudod használni külön felbontással (ha olyat veszel amin VGA-DVI-hdmi csatlakozó van)! Ha így akarod használni akkor jobb a két DVI változat, mert akkor egyiken a monitor másikon átalakítóval a TV!
-
Geza26
senior tag
válasz
szacsee #3270 üzenetére
Tápom 1,5 hónapos Gigabyte SuperB 460, azzal remélem nincs baj! A régi Codegen tápomnál napi szinten előfordult, hogy kikapcsolt a monitor. Alaplapra 1 évet adott a bolt (plusz lenne 1 év szavatosság tudom, de volt már velük pár vitám inkább lenyelem, mint bemenjek hozzájuk)! Az ötletedet a hálókártya előcsalogatására pillanatokon belül kipróbálom!
-
Geza26
senior tag
Bocs, hogy itt kérdezem, de itt olvasgatok a legtöbbet és látom vannak "szakértők"!
2600XT-m a múltkoriban "elhalálozott" (ezért is tervezem a 4670 vételét), vele együtt eltűnt az alaplapi hálókártyám is! (Egyébként garanciába kicserálték a 2600XT-t, el is adtam már azóta.) Szerintetek az alaplapom lehet hibás abban, hogy behalt a VGA vagy a VGA ölhette meg a hálókártyát az alaplapon? Nem szeretném ha a vadi új 4670 elhalálozna első nap!
Köszönöm!
-
Geza26
senior tag
Az Asus-ról le lehet venni a műanyag burkolatot sérülés nélkül? Egy 8 cm-es házventi szépen rámenne kötegelővel!
-
Geza26
senior tag
Ezen már túl vagyok, nem ad akkora többletet a 4830, hogy még procira is költsek! (+10ezer a 4830 + 10 ezer a proci)
1 évig bőven elég 4670, a 4830 meg nem jobb annyival, hogy sokkal tovább bírja! (pl. 100 vagy 130 FPS teljesen mindegy, ha meg csak 15 fps van akkor a 4830-al is csak 18 fps lenne!)
-
Geza26
senior tag
Alapfeszen 2650 MHz-et tud (F2-es)! Azért a 30 %-ért meg nem adok 10ezer Ft-ot, ezzel a procival az nem is lenne 30 %!
Tényleg! Mennyi lenne kb. a különbség a procimmal 4670 v. 4830?
-
Geza26
senior tag
válasz
CHIPman #2963 üzenetére
Ha húzod nem hinném, hogy rájönnek! Ha nagy "hülyeséget" nem csinálsz akkor megmarad a garancia! Meg ne felejtsd, hogy ha adnak 2 év garanciát akkor ha el akarod adni 1-1,5 évesen akkor bőven garanciával együtt tudod eladni (ha te lennél a vevő garanciával vennél tuti)! Ha 1 év garanciát kapsz garancia nélkül jóval nehezebb lesz eladni!
-
Geza26
senior tag
válasz
Utilitas #2929 üzenetére
A Sapphire-ral az a bajom, hogy láttam egy 15 hónapos 2600XT DDR4-et, a műanyag ház alá teljesen berakódott a por! Bár ha rendszeresen ki van fúvatva akkor biztos nem rakódik tele!
Kíváncsian várom mi lesz a véleményed a Sapphire-ról! (Holnap látni fogok egyet, mert munkatársnak én intézem a gépét, holnapra jön meg! Abban Sapphir4670 lesz!)
-
Geza26
senior tag
Sajnos nem találták meg még a nekem való 4670-et, mindegyikkel van valami bajom!
Stevve által ajánlott Club3D az nekem való lenne ha ismerném a hűtésének a hangerejét, de ezt meg nem lehet sehol kapni, csak a testvérét ami kicsit különbözik ettől!
Feltéve ha ahhoz adnak átalakítókat!
-
Geza26
senior tag
A Sapphire ill. az MSI mellé milyen átalakítót adnak? Köszi!
Ezért nem veszek MSI-t! Nekem kella DVI-hdmi!
-
Geza26
senior tag
Hello!
Ezek közül melyiket érdemes venni? Fontos lenne, hogy halk legyen!
Az MSI-hez milyen átalakítót adnak?
Köszi!
-
Geza26
senior tag
Új "versenyző" az iponnál! Tud valaki róla valamit? Hűtés hangerejéről esetleg? Tartozák a DVI-HDMI átalakító?
Köszönöm!
-
-
Geza26
senior tag
válasz
Benyadapro #2574 üzenetére
Léghűtés megfelel!
-
Geza26
senior tag
Hello!
A HIS-nek levehető a műanyag burkolata (takarításhoz) ? Tegnap láttam egy Sapphire 2600XT DDR4-et, siralmas volt ahogy kinéztek a bordák a borítás alatt!
-
Geza26
senior tag
Hello!
Két kártya között még mindig vacillálok, hogy melyik legyen! Gainward vagy HIS?
Megéri a HIS azt a +2000 Ft-ot? A Gainward csatlakozó szempontjából sokkal kedvezőbb! Melyik a halkabb szerintetek?
Ezt még mindíg kérdezném: Gainward esetében a két digitális kimenet (hdmi+dvi) esetében lehet külön felbontást állítani, vagy csak az analóg kimenenten lehet más felbontást beállítani? (monitor + lcd tv)
-
Geza26
senior tag
Aki HdMI+DVi kimenetet is használja, írja már le legyen szíves a tapasztalatait, hogy lehet-e külön felbontással használni a két digitális kimenetet! (monitor + lcdTV)
Ilyet látott már valaki? Ezt venném, ha árulnák valahol végre!
-
Geza26
senior tag
Hello!
Gainward Radeon HD4670--et hallott már valaki (hűtés hangereje)? Tetszik ez a kártya, csak szép vagy hatékony is ez a hűtés?
Esetleg valaki valamilyen infot tud már adni, hogy a DVI+HDMI csatlakozós VGA-nál lehet-e külön felbontást állítani a két digitális kimeneten? (monitor 1680*1050, LCD TV 1360*768)?
Köszönöm!
-
Geza26
senior tag
Zalmanos MSI-t árulják már valahol?
-
Geza26
senior tag
Bocs kifutottam az időből!
Az Asus két digitális kimenetét (dvi, hdmi) lehet külön felbontással használni? Találkoztam olyannnal alaplapoknál, hogy a két digitális kimenetet együtt lehetett állítani a vga kimenetet lehetett csak függetlenül! Fontos lenne mert monitor + lcd TV lenne rákötve!
Köszönöm!
-
Geza26
senior tag
Az Asus hűtéséről tudok mondani infot? Mennyire hangos gyárilag ill. ennek is elég ha 5 V-ról megy a ventije??
Köszönöm!
-
Geza26
senior tag
Nem rossz kártya ez a 4670, de új 3870 van 25ezer Ft-ért! Azért az többet tud
-
Geza26
senior tag
Hello!
A 4670 hol van a 3870-hez %-ban kb.?
-
Geza26
senior tag
Nem rossz ez a kártya!
-
Geza26
senior tag
válasz
barnam_ #1560 üzenetére
Az a széria van neked amit most lehet kapni? FSP ATX-400PNF (CRG450 )
-
Geza26
senior tag
Hello!
Lehet valahol kapni Gainward HD4670 512MB kártyát?
Kezdek a 4670-hez húzni, nagy csalódás a 4830 ára!Szerintetek 1280*800-ban magas beállításokkal elboldogulna ez a kártya az új játékokkal?
Illetve elég az 512-es változat, vagy számítana valamit a 1 Gb RAM?4200+ proci 2600 MHz-re húzva elég ennek a kártyának? (Még 1 érv lenne ha kihajtaná, mert akkor nem kellene procit cserélnem, 4830 alá kellett volna erősebb!)
Köszönöm!
-
Geza26
senior tag
Hello!
Elég lenne a 4670 COD5 játékban 1680*1050 felbontásnál? Mennyire lehetne felvenni a beállításokat szerintetek?
Várható 4670-ből passzív kártya?
Ez a Gainward jól néz ki: Ganiward HD 4670
Köszönöm!
-
Geza26
senior tag
Hello!
Nem teljesen ide vág ezért elnézést. A 4670-et nézetm ki, a 2600 XT leváltására. Ám most jönnek ki a 4830-ak, amelyek valószínűleg nem sokkal fognak többe kerülni a 4670-nál. Teljesítményben hol lesz a két kártya egymáshoz képest? Érdemes várni a 4830-ra?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazon Kindle
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen TV-t vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest