- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
aktív tag
Adjon Isten!
Beléptem én is a tulajok közé, egy Gigabyte-al. Hát lelkileg felkészültem a hangjára, de ez valami istentelen hajszárító hangú ventilátor.
Hát egy napig bírtam hallgatni, aztán ment rá a VF900. Na így már rendben van.
-
Wendelke
aktív tag
Persze a lényeget elfelejtettem, azaz a 20-s monitor 1640x1050-s felbontású ha jól emlékszem. Tehát ezt a felbontást vajon viszi-e a kártya natív felbontásban játék alatt.
Az egyik tesztoldalon ebben a felbontásban a CoD4 még játszható FPS-t adott ennél a kártyánál, de kérdés, hogy a gyakorlatban is megvalósul-e?
-
Wendelke
aktív tag
Halihó!
Már ugyan érdeklődtem, de most újfent megtenném. Itt a Prohardveren a "Játékos konfiguráció összeállítása" cikkben egy 20"-os monitort javasoltak a 4670-s kártya mellé.
Most akkor ezt viszi natív felbontásban játék alatt, vagy nem.
Ezt csak azért kérdezem,mert korábban a 19"-s monitort javasolták itt a fórumban 1440x900-s vagy 1280x1024-s ben, ehhez képest a 20"-os kicsit nagyobb.
Na most akkor ki mondja meg a frankót. Ez csupán azért érdekes, mert monitort akarok venni, és eddig ugye a 19-s monitorokat nézegettem, de most lenne akciósan egy 20-s amit meg tudnék venni, de persze a fentiek miatt még nem mertem.
Előre is köszönöm az értékes hozzászólásokat.
-
Wendelke
aktív tag
Sziasztok!
Na szóval, ilyen kártyát szeretnék majd, a jelenlegi 2600XT-m helyett. Mivel gondolkodom egy TFT-n is a jelenlegi CRT-m helyett, így az érdekelne, hogy mekkora monitort szabad max. megvenni hozzá, milyen max. felbontásban, hogy ne érjen meglepetés, hiszen natív felbontásban lenne használva.
-
Wendelke
aktív tag
válasz
Picturemaker #2078 üzenetére
Ez mondjuk engem is érdekelne, mert úgy tűnik, hogy ez a legolcsóbb.
A hűtéssel kapcsolatban egy kérdés. Zalman VF900 vajon jó lehet erre a kártyára. A honlapjukon nem találtam a kompatibilis kártyák között, de a 4870-re jó viszont.
-
Wendelke
aktív tag
Sziasztok!
A jelenleg itthon kapható 4670 kártyák közül szerintetek melyik a legjobb, illetve melyik a legcsendesebb hűtésű?
-
Wendelke
aktív tag
Szerintetek ezt a kártyát mekkora felbontásban lehet használni játék alatt, hogy még jól fusson rajta a game.
Ez olyan szempontból volna érdekes, hogy ha majd veszek egy LCD-t esetleg a jelenlegi CRT-m helyett, akkor majd mekkorában gondolkodjak, hogy a natív felbontásában jól játszható legyen a játék.Persze elöbb egy ilyden kártya kell majd.
-
Wendelke
aktív tag
Halihó!
Ha mondjuk a HD2600XT-met cserélném, egy 4670-re, akkor az alábbi konfig elég lenne a kihajtásához?
Gigabyte P31-DS3L+E2160@2.5Ghz+ 2x1Gb 800 Kingston RAM
Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest