- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moric
aktív tag
Ugyan már! Akkor a 30 fok is sok, miért nem inkább 10?
Véleményem szerint előbb lesz ez a kártya újrahasznosítva, mint, hogy melegedés miatt tönkre menne.
A másik gépemben egy nvidia kártya gyári hűtésével és beállításaival 2d-ben 50 fokos.Kizártnak tartom, hogy a g92 chip más anyagból lenne, mint az rv730.
Szóval, ha nem fog elmenni 300 évet csak 298-at, nem igazán érdekel.Küld át a modolt biost, ránézek.
-
Moric
aktív tag
Igen, jól működik. Ram feszültséget bios-ból nem tudok állítani.
-
Moric
aktív tag
fer #3256
De, visszavettem abból is. -
Moric
aktív tag
Amióta az RBE-vel lehet állítani az órajeleket annyira nem is lényeges, hogy a gyárban hová állították.
Én átírtam a nekem megfelelő sebességűre. Most 2d-ben 0.9V 165/250MHz, 3d-ben meg 780/1000MHz.
A ventilátor vezérlését is módosítottam, így most 2d-ben teljesen hangtalan, 50 fokig be se kapcsol ventilátor, passzívban is elvan, pedig a Sapphire hűtője elég zárt. -
Moric
aktív tag
válasz
barnam_ #1617 üzenetére
RBE-vel sajnos tényleg nem lehet visszamenteni a biost.
Kivéve az Asust. Azt valamiért el tudja menteni.
Én a His biosát töltöttem be a Sapphirba, nem igazán nyertem vele. A Gpu 2D-ben tényleg kevesebb feszt kap, viszont a venti 30%-on jár alapból, így meg már van hangja. 3D-ben viszont felhúzza 780-ra.
-
Moric
aktív tag
Sikerült már kiolvasni a 4670 bios-át valakinek?
Nem találtam programot ami le tudná menteni a bios-át.
Pedig a neten találtam már Sapphire 4670 biost. -
Moric
aktív tag
-
Moric
aktív tag
válasz
donhere #1564 üzenetére
Alaplapra nem tudjátok rákötni? Nekem a Pci-e slot mellett van kialakítva a ventilátornak csatlakozó. Az alaplap azt tudja vezérelni.
#1566 Jim74. Nekem még bios-ból is lehet frissíteni bios-t.
A lényeg, hogy legyen egy médiád (cd, hdd, pendrive, stb...) amiről tud olvasni. Oda rámásolod az új biost, a többit elintézi magától.
-
Moric
aktív tag
Szerintem mindegyik tudja szabályozni a ventilátort, amelyik kijelzi a hőmérsékletet, csak máskép vannak beállítva.
A Sapphire az visszaveszi az órajelet 2D-ben 300Mhz-re. A Gigabyte is?
A Zafir mikor bekapcsolom a gépet, felzúg néhány másodpercig, majd csendesebb lesz. Ha a Giga is ezt csinálja, akkor van szabályzás. Ezek után, a Zafir mikor betöltődik a win, még jobban elhalkul, mondani hangtalanná válik.
-
Moric
aktív tag
Kell neki a driver. CCC nem kell, anélkül is szabályozza a fordulatot.
Egy érdekes dolgot figyeltem meg. Eddig egy X800-as volt a gépbe, erről váltottam most. A 4670-es képe mintha nem lenne annyira éles, mint az elődé. A régi 70Hz-en adott éles képet, az újat vissza kellett venni 60Hz-re, de így is picit gyengébb képet produkál.
-
Moric
aktív tag
[OFF]
Én inkább szerencsésnek mondanám magam. Neked inkább menő leszek.Pont írni készültem, ha jó áron tudsz beszerezni, inditanod kellene egy webshopot.
Utána írhatnál árakat, amivel a többiek is mennek valamire, meg neked is robogna a szekér.
Addig meg tényleg hagyjuk, ki milyen árat látott az árlistán, ami egyszerű halandónak beszerezhetetlen....
[/OFF] -
Moric
aktív tag
Azért nem egészen. Most kb. 200 ft 1 dollár. A múlt héten volt majdnem 220 is, előtte való héten 195 volt a jellemző. A 3 héttel előttit nem írom, mert ott nagy kilengések voltak 185-195 között.
Hol van itt a 20-23% forint gyengülés?
Természetesen, ha az elmúlt egy hőnap leggyengébb és legerősebb árfolyamat nézzük, akkor megvan a 20%.Az összes oldalon azt írják, hogy napi árfolyammal dolgoznak, szóval a múlt héthez képest esnie kellett volna 10% körül, ha igaz lenne amit állítanak.
-
Moric
aktív tag
#1298 Chaser
Nekem kellene a UVD2, szóval 4000-es szériában gondolkodom.sysrq
Pont az a felső határ amit rá tudok szánni, amit Te is írtál, 20e Ft. Sajnos ennyiért nem lehet mostanában 4670-est kapni. 25e-ért Asus van raktáron, az összes többi csak rendelésre lesz, valamikor. Senki nem tudta megmondani milyen áron.
4650 van 17e-ért több is.Azt hiszem várok, egy jóárú használtra....
-
Moric
aktív tag
Gondolkodtam egy 4670-es vásárlásán. Sajnos az árak jól felmentek az elmúlt 2 hétben. Így a rendelkezésre álló keretből csak egy 4650-esre futja.
Az lenne a kérdésem, hogy a 4650-es hogy bírja a tuningot? Elérhető vele 4670 közeli teljesítmény?
Én főleg stratégiai játékokkal játszom, ezt szem előtt tartva érdekelne a teljesítménye a 4650-nek a 4670-hez viszonyítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest