- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
donhere
tag
sztem elég lesz... én a potival ugy állítottam be hogy éjszaka ne legyen hagja a ventinek... (szóval nagyon lassu) és 2 óra játék után 50-55 fokos volt kb. bőven jó
Szerk: közben eszembe jutott hogy attól is függ hogy milyen szellőzése van a házadnak... ha jo akkor elég az 5v
-
donhere
tag
ez azért ilyen "drága" mert félvezetős szabályzó van benne:
Itt olcsóbb : Zalman szab
vagy egy egyszerű poti
vagy ez a fajta fixen 5v-ra kötve
-
donhere
tag
nah, le van lassitva egy kicsit a 4670es hajszárítója, és még a gari is megmarad
mert a kis cooler csatlakozót rá lehet erőszakolni erre a csatira: http://www.techarp.com/review/CoolerMaster/Aerogate_II_Improved/ag_fanext.JPG és már szabályozható is!
melyik progival lehet megnézni a Vpu hőmérsékletet?
-
donhere
tag
Úristen, egy Gigabyte porszívót vettem egy 4670 helyett
nagyon hangos szegény.. és tényleg nincs semmiféle szabályozhatósági lehetőség...
-
donhere
tag
Megrendeltem a Gigabyte 4670-et... ha meglesz ráfarikcsálom a Primecooler(VF700) koppintást és beszámolok a tuningról is
22k amugy brutto kisker áron most.
-
donhere
tag
és miért mindig a 9500GT-vel hasonlítják?? kíváncsi lennék a 9600Gt és a 4670 tényleges különbségére.
-
donhere
tag
Üdv!
A PCI-E és a PCI-E2.0 kompatibilis visszafele ? azaz a 4870-et bele tudom rakni a "régi" 939-es PCI-e alaplapba ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest