Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
itt ph-n irtak egy tesztben, hogy 3.0 ghz eleg egy 4850hez. az uj vga ennel gyengebb lesz, ezert gondolom, hogy a 3 ghz eleg lesz neki. persze a tobb nem art
teljesitmeny meg nincs alatamasztva semmivel, majd marcius 3-8ig kiderul pontosan minden a cebit-en. tobbek kozt a neve is -
korcsi
veterán
Ezt már sokszor írtad itt, de szvsz ez csak beállítás kérdése...
Sztem: két fejes a cucc, 2 kimenet digitálisan, és mindegyiken lóg egy DAC. Akkor ezeket lehet külön állítani, nem
A VGA-DVI-HDMI csatlakozós elcseszett konfigurációba lehet ilyen, hogyha a VGA van külön, a digitálisok meg egy kimeneten "lógnak".
-
tutinet
csendes tag
Ezt tudja a TV-m :
Képpontok száma: 737.280 (1.024 x 720) pixel
Színrendszer: NTSC/PAL/PAL 60Hz/SECAM/M-NTSC
Alkalmazható PC jelek: SVGA (XGA tömörített)
Alkalmazható pásztázási formátumok: 525 (480)/60i, 525 (480)/60p, 625 (576)/50i, 625 (576)/50p, 750 (720)/50p, 750 (720)/60p,
1122 (1080)/50i, 1125 (1080)/60i, 1125 (1080)/24p (csak HDMI), 1125 (1080)/50p(csak HDMI) 1125 (1080)/60p (csak HDMI) -
szacsee
nagyúr
Van pár ötletem..:
Ha tuningolsz, akkor valamiképp a PCI-E/PCI frekit érdemes fixálni..
Ha gagyi a tápod, akkor az is lehet a probléma oka.
Az eltünt hálókártyát lehet elő tudod még varázsolni.
Teendők a következők:
Áramtalanít
CMOS Reset jumperhelyre tégy jumpert
Elemet vedd ki
Elemtartó érintkezőit zárd össze 2-3 mp-re csavarhúzóval (így mindent elfeled a bios...idő stb)
Ezután elem vissza
Reset jumper le.. (ha nem 2 tűs az érintkező, akkor tedd Normal állásba)
áram alá helyez
Power ON.1-2X érdemes a biosban engedélyezni, majd letiltani a hálókártyát is, majd a kábeleket ellenőrizni, nem-e amiatt tiltja le saját magát, mert szar a kábel.
Ha így sem megy a hálókari, akkor egy bios újraflesselés segíthet még, ha nem hw-es a hiba.
Amennyiben ezek nem jönnek be, akkor tényleg halott.
Ha megbízol a tápodban akkor nyugodtan használd, gondolom garanciát kaptál rá...ha gond lenne vele cserélik.
Alaplap, ha nem műkszik a hálókártya és garanciális, akkor érdemes cseréltetni...gondolom az ünnepek után kerülne rá sor..addig meg kockulhatsz.CHIPman: Sapphire a legolcsóbb és szabályozza ventit, a nortq-nak nincs veszedelmes hangja 100%-on sem, valamint már megvolt elötte, ezért gondolkodom a hűtő cseréjén. Akinek van már VGA-ja annak érdemes elgondolkozni ezen a hűtési megoldáson is..persze csak ha bejön és kellően hidegen tartja a kártyát viszonylag halk üzem mellett.
-
Speed®
titán
Nyílván nem 1280x1024\1440x900 és alatta..de 1680ban már legtöbbször elég, főleg képjavítók használatakor. Persze, nem hajtja ki 100%ra, de ez ugye relatív. 1024x768ban még a 4670 alá is "kevés" lenne..
bandiie
Semmi para nincs a BSELben, 200->266 meg halálbiztosan menne neki. De ha nem akarsz vacakolni +600MHzért 2k körüli vezetőezüsttel, simán cseréld le a lapodat valami kultúráltabbra, a 10k körül beszerezhető Giga P31-DS3Lel laza ujjgyakorlat a 9x333 E2160nnal..az meg már több mint elég. -
Utilitas
tag
-
Mindig is tetszett ez a márka. Még nagyo régen volt szerencsém egy Club3D 9800 Pro-hoz. Kiváló kártya volt. Azóta persze volt nV is, meg több ATI, de azok Sapphire-ok voltak. Most úgy látom, elérkezett a visszatérés ideje.
Amint meglesz, jól le is tesztelem és megírom a tapasztalataimat.
-
Azt az iponos Club3D-t NEM ajánlom!
Amennyiben az van nekik, ami a képen is van, akkor az csökkentett memória órajellel érkezik.(eff) 2000 MHz helyett mindössze 1746 MHz. Én is Club3D-re pályázok, ezért tudom. A hűtő is különbözik és a termékkód is. Aki Club3D-t akar, ezeket nézze meg alaposan.
A két változat:
A jó:
ordercode: CGAX-4672DDMa rossz:
ordercode: CGAX-4672DDcsúf nincs!
Pénteken átveszem a jobb Club3D 4670-et, akkor majd írok véleményt is róla a 3850-hez viszonyítva.
tutinet:
"DarkNight (ez valami új Batman film) sampléit nézem."
Ezen jót röhögtem. LOLFelesleges a Cyberlynk codec, az MPC bőven jó. Haali splitter van fent? Nem használok most XP-t, de a rendernél az MPC-ben kell babrálni kicsit, azt hiszem DXVA filmeknél. Hogy mit, abban gugli segít
-
törölt tag
Úgy tűnik, hogy szabályozott lehet a ventije, mert két venti csatlakozó van, egy 4 tűs (feszültség-alapon szabályzott, fent) és 2 tűs (nem szabályzott, lent), és a felső 4 tűs csatira van kötve a venti, csak két vezetékkel, de ettől még működhet a szabályzás, mert a Sapphire kártyán is ilyen megoldás van, és ott többek szerint működik a szabályzás.
-
kelzsoca
félisten
Persze tudja automatikusan is, és tudod manuálisan is szabályozni, de ha ez nem lenne elég a Gainward saját szoftverét is használhatod a szabályzásra!
A táp valóban hangtalan, viszont egy xar gyári hűtő van a procin
Amúgy tényleg nem zavaró a hűtő hangja, a melegedésről pedig annyit hogy játék alatt sem megy nagyon fel a kártya 45 fok fölé!TV-vel még mindig nem tudtam kipróbálni sajnos
-
Kobaljov
senior tag
A HIS a halkabb, ami 4670-es teszteket eddig olvastam, abban eddig a Powercolort találták a leghalkabbnak, és őt követte a HIS. A Gainward megoldása közelebb áll a gyári verzióhoz, amit nagy terhelésen már hangosabbnak találtak.
És mikor jön már egy passzív verzió, pl. a Sapphire-től?
-
Chaser
legenda
Működne az ott, csak neked kell külön DVI-HDMI átalakítót venni..asszem az MSI az egyetlen gyártó ami állandóan variál a kiegészítőkkel, a 3850-emhez minden xart adtak, még 2 full gamet is, itt meg kapsz egy DVI-DSUB átalakítót
Még annyira se futotta, hogy egy svideo kimenetet rárakjanak a kártyára...kevés lett volna a hely?
-
Chaser
legenda
-
Pala
veterán
Lehet, de most nem is erről van szó. Csak magáról a vga-ról. Akinek megvolt rá a pénze, annak szerintem az eltelt 2 év bizonyította, hogy nem tett rossz lóra. Csak mert pl. ugyanez a 7800GTX-ről már nem volt elmondható.
Azóta sem adtak ki egyetlen hasonló vga-t sem, amely olyan mértékben verte az elődeit, mint a 8800GTX.
-
diegho
nagyúr
nem iszok alkoholt
először a két amd kártyát mérem le, a 8800gt is itt van nálam, csak azzal mást akarok tesztelni, majd meglátom mennyire lesz kedvem tesztelgetni, mindenesetre egy far cry 2-őt tuti tudok vele tesztelni, mert abban van benchmark. Az amd-s kártyákkal lehet már ma kint lesz a teszt logouton, majd kiegészítem a 8800gt-vel holnap, amúgy gainward 8800GT GS tehát nem referencia órajeles.
-
tzsolesz
nagyúr
Hát kb egálban vannak, kiegészítik egymást terheléstől függően.
3D-ben van azért hangja, de ezt is csak akkor vettem észre amikor letekertem a hangerőt játék közben. Mondjuk némán nem szoktam játszani, gondolom te sem...
Az FSP jó lesz, az igazság az hogy nem valami halkak ezek az FSP-ék(mármint ez a széria)...
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest