- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
ez elég elszomorító. én is felbontást váltottam 1680-ra, de nem érzem igazából, hogy szükség lenne a vga-t cserélni, mivel amivel játszok (CS:Source) úgyis csak procit kér, szóval azt hiszem bevárom a DX11-es 5670-est. bár még gondolkodok egy gtx260-on. haveromnak szereztem egyet tavaly ősszel 47K!!!!-ért és azóta azt hajtja, azt mondja csendes a hűtése és mindenre elég, ráadásul idle alig fogyaszt.
-
diegho
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #6879 üzenetére
már le is szedtem a 3dmarkot, csak a proci eredményére voltam kiváncsi az 3910 pont alapon, csak az egész tesztet lefuttattam.
-
diegho
nagyúr
ha nem felejtem el mérek egy 3dmarkot a képszerkesztős gépemen: Q9400, 8gb ram, 4650ddr3, Win7, kiváncsi vagyok mennyit kapna.
-
diegho
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #6612 üzenetére
nem értem nálam miért 12% az automatikus.
-
diegho
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #6610 üzenetére
automatikusan megy ennyin? vagy beállítottad?
-
diegho
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #6608 üzenetére
hány %-on megy a ventije 2D-ben? Melóhelyes gépemen 12%-on, de az nekem nagyon hangos, ha lesz időm felteszek valamit amivel le tudom szabályozni, mert idegesít.
-
diegho
nagyúr
venti fordulatszámot milyen progival tudom levenni? (tudom nekem volt innen először 4670-em de még 1 másodpercet nem ment gyári ventivel, viszont melóhelyes gépemben zavar a hangja 12%-on megy - sapphire 4650)
-
diegho
nagyúr
miért tenné tönkre a vga-t? semmi köze hozzá, szimplán instabil lenne tőle. Amúgy 101-re kell rakni és mindenféle pci-e gyorsító marhaságot ki kell kapcsolni, hátha úgy jó 100 azért nem jó, mert sok lap bugos és 100-on nem megy rendesen. Amúgy pont a te lapoddal szokott szívás lenni AMD kártyák tuningolásakor. Régebben is volt már több ember akinek egyszerűen nem ment a tuning, ha nem nvidia volt benne. Bios frissítés talán megoldja a problémát.
-
diegho
nagyúr
az asus és a giga hűtése mennyire elviselhetetlen? Nagyon traktorok? Mondjuk egy FSP PNR táphoz képest sokkal hangosabb, vagy kb egy szinten vannak? A sapphire-t nincs pofám megkérdezni, mert az első voltam aki megvette, de még a gyári hűtővel nem volt bekapcsolva
a fő kérdés az, hogy minden piszkálás nélkül melyiknek van elviselhető hangja?
-
diegho
nagyúr
válasz
barnam_ #2434 üzenetére
Nem vagyok veterán, csak egy idő után unalmas volt, hogy a főnököm f@szságai miatt én tartom a hátam, én magyarázkodok helyette, mert őt személyesen elérni lehetetlen és még a telefonját se veszi fel senkinek. Ráadásul állandóan olyanok találtak meg, akiknek 15ször kellett elmondani, hogy a ddr1-es alaplapba nem jó a ddr2 és a agp-be meg a pci-e kártya se tuti. Bele lehet unni ezekbe azért másfél év alatt elég rendesen.
-
diegho
nagyúr
válasz
kisza25 #2428 üzenetére
keress neten leírást róla, én már 2 hete befejeztem a számtekes pályafutásomat (magyarul felmondtam), részben a tények állandó magyarázgatása miatt is.
-
diegho
nagyúr
válasz
barnam_ #2429 üzenetére
mindegyiken csak natívban van éles kontrasztos kép, nem natívban romlik a kép élessége és a színvilága is, ha ehhez hozzátesszük, hogy a legjobb LCD-k (nem TN panelesek) vannak talán egy normális crt szintjén, akkor aki egy normális crt-hez van szokva, eléggé ki tud ábrándulni az LCD-kből nem natív felbontásban.
-
diegho
nagyúr
Igen csak a teljes nem fér ki 3 sorba: Empty your mind, be formless. Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend.
-
diegho
nagyúr
válasz
tzsolesz #2262 üzenetére
engem egyik teszt sem érdekel, ami érdekel azt úgyis letesztelem magamnak, a sok fizetett kamus oldal meg elmehet a sunyiba. A 3870-es minimum 15-20%-al gyorsabb, de inkább 25% felett van átlagban, egyedül a fogyasztás ami miatt szerintem jobb vétel a 4670-es, no meg azért mert ez is bőven elég 1280-ban.
-
diegho
nagyúr
válasz
tzsolesz #2259 üzenetére
a 3870-es bőven gyorsabb, sőt a 3850/512 is a legtöbb helyen simán veri, a tesztről meg csak ennyit:
Treiberversionen
* Nvidia ForceWare 174.16
* Nvidia ForceWare 174.53 (9800 GX2, 9800 GTX)
* Nvidia GeForce 177.34 (GTX 280)
* Nvidia GeForce 177.39 (9800 GTX+, GTX 260)
* Nvidia GeForce 177.72 (9500 GT, 9800 GT)
* Nvidia GeForce 177.92 (9600 GSO)
* ATi Catalyst 8.3
* ATi Catalyst 8.6 Release 5 (HD 4850, HD 4870)
* ATi Catalyst Sample 8-52-2 (HD 4870 X2)
* ATi Catalyst Sample 8.53_RC1 (HD 4670)sok értelme van így összehasonlítani bármit is.
-
diegho
nagyúr
ha a felhasználók 90%-a nem lenne buta akkor ők is tudnának ennyiért... de ugyebár gondolkodni és körülnézni luxus... itt ph-n is sokan hirdetnek dolgokat, na én valakinél vettem 2 procit (E8500) gyorsan korrekten lebonyolítottuk, utána érdekes módon 10k-val olcsóbb volt a Gtx260, mint másnál... ennyi az egész, normálisnak korrektnek kell lenni, nem csak kérdezgetni, hogy jajj ennyiért nem adod, meg alkudozás, beszámítgatás, hiszen többszörösét nyered egy jó beszerzési forrással az esetlegesen lealkudott 2000ft-nak. Ehhez semmi extra dolog nem kellett, csak korrektség. Mellesleg hétfőn hagytam fel a számtek üzlet csinálásával, mert meguntam másfél év elég volt belőle.
-
diegho
nagyúr
válasz
barnam_ #2026 üzenetére
én 2 perc után töröltem az egészet. Sehol nincs grafikailag a jelen kor autós játékaihoz viszonyítva, a menü meg egyszerűen szánalmas. Pedig még gondolkodtam is, hogy megveszem, ott volt előtt 7 vagy 8k-ért akciósan, szerencsére inkább megnéztem előtte, hogy milyen. Marad a GRID ha autózni akarok.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
és mi van az olyan játékokkal amik nem használják ki a CF-et? Csak azért mondom, mert amíg nem használtál CF-et ne nagyon akard megmagyarázni, hogy az milyen jó, mert szerintem itt már páran tudjuk, hogy a CF mesének fele se igaz. Persze jó dolog kipróbálni, meg ha 1-2 játékkal játszol és tudod róluk, hogy támogatják a CF-et, de amikor olyan játékkal játszol, ahol nincs CF támogatás, akkor még lassabb is lehet, mint 1 kártyával. 4x-es módban pedig nem csak 10%-al lesz lassabb, mint a 4850, ráadásul két ilyen kártyához nem ártana processzor sem, amit jelenleg az AMD nem igazán árul.
-
diegho
nagyúr
tegnap monitoroztam a kártya hőfokait játék közben és sajna nagyon melegszik, egészen 39 fokig felment a gpu hőméréséklete CS:source alatt
-
-
diegho
nagyúr
válasz
#19617792 #1704 üzenetére
volt 9600gt-m is, ráadásul gyárilag húzott, de elhiheted, hogy érezhetően lassabb, mint a 8800gt, pont annyival, hogy néhol ahol a 8800gt még éppen nem akadt be, ott a 9600gt beakad. Viszont törlök minden konklúziót a tesztből, egy rövid szöveg sem marad, csak a teszt.
-
-
diegho
nagyúr
a tegnap kirakott tesztem úgy néz ki 10 percen belül törlésre kerül, mert már megint van egy nagyokos aki teleszórja az egészet a baromságaival, ráadásul pont az aki nyáron kuncsorgott, hogy segítsek neki infókat szerezni, mert a számítástechnikában szeretne dolgozni... akkor sem értettem, hogy miért akar olyan ebben dolgozni, aki saját kezűleg még szinte semmit nem próbált ki, csak a teszteket leste... na mindegy, többet soha nem írok tesztet a logoutra.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
elöljáróban annyit, hogy a 8800gt sokkal erősebb és ráadásul ez a gainward még halk is.
-
-
diegho
nagyúr
cod4-el valami gond van, nem tudom mi a baja, cod5 meg megy, lehet kimarad a cod4
de szerintem cod5 lesz úgyis az aktuális, szóval nem gond.
-
diegho
nagyúr
válasz
donhere #1644 üzenetére
néztem az autó tetejét, de semmi különbséget nem láttam. demolution derby-t nyomom a tesztben, a 4670-es kártyával lassan végzek is, mivel haver beteget jelentett így most nincs játszás, lassan belekezdek a cod4-be is.
Eddigi eredmények 4670-el
Far cry2
noAA 30.85
4xAA 21.26GRID
55Crysis WH benchmark tool Gamer setting
noAA 24.09
4xAA 16.85GRID nem szivatott volna, már a 3850-est tesztelném.
-
diegho
nagyúr
válasz
donhere #1642 üzenetére
úgy is azonosak az fps-ek 3szor mértem fraps-al és 4x AA-val 68fps 8x AA-val meg 67 fps. (játékon beállítva 4x-re 57fps, 8x-ra 55fps) Valami bug lesz, nem tudom mi a baja 1.2-es patch is fent van a játék teljesen eredeti, tehát nem crack-elt okosság. Szerintem GRID-et csak úgy mérek, hogy játékon belül 8x-ra állítva, a kártyák közötti különbség így is látszódni fog.
Most éppen a WH benchmark hülyesége fut, maradok ennél szerintem, ez eléggé valós értékeket ad az előző tesztem eredményeit tekintve.
-
diegho
nagyúr
crysis wh-ból mit szeretnétek? Van ez a benchmark tool, ha nem bánjátok azzal tesztelek inkább, mert mivel meghalt a vinyóm pár hete, elveszett minden mentésem az előző tesztekből, játszani meg nem sok kedvem van vele.
-
diegho
nagyúr
az elképzelhető, hogy GRID-ben 1fps különbség van 4x és 8x msaa között? Vagy nem jó a játékon belüli állítás?
-
diegho
nagyúr
mégiscsak holnap este lesz belőle, mert ma játszok inkább
bár, ha meguntam lehet éjjel megcsinálom. 1280*1024 bőven jó lesz tesztelni nem? Szerintem ezek a kártyák erre a felbontásra készültek, igazából még egy 9600gt kellene, van is, de arra már végképp lusta vagyok
-
diegho
nagyúr
nem iszok alkoholt
először a két amd kártyát mérem le, a 8800gt is itt van nálam, csak azzal mást akarok tesztelni, majd meglátom mennyire lesz kedvem tesztelgetni, mindenesetre egy far cry 2-őt tuti tudok vele tesztelni, mert abban van benchmark. Az amd-s kártyákkal lehet már ma kint lesz a teszt logouton, majd kiegészítem a 8800gt-vel holnap, amúgy gainward 8800GT GS tehát nem referencia órajeles.
-
diegho
nagyúr
holnap estére kész lesz a 3850 512MB vs. 4670 512MB teszt, csak 1280*1024-ben fogom tesztelni ezeket:
grid
crysis wh
far cry 2
cod4 vagy 5xpsp3 alatt, E8500@3.6 vagy 4ghz-en, szűrők nélkül és 4x AA-val.
Így majd mindenki eldöntheti, hogy melyik kártyát érdemes megvenni és lesz egy tényleg hiteles mérés.
érdekesség képpen lehet beteszek egy 8800GT-t is.
-
diegho
nagyúr
válasz
djbahool #1520 üzenetére
fizikailag megvalósítható a dolog minden gond nélkül, létezik is átalakító, viszont a gond ott lesz, amikor a tv-s kép tulajdonságait akarod állítani, ugyanis nagy eséllyel azokhoz nem tudsz hozzányúlni, mivel nem fogja érzékelni a ccc/att, hogy tv van kötve a gépre.
amúgy így kell megcsinálni, de talán ezzel is működne, bár ez kifejezetten almás cucc.
-
diegho
nagyúr
Azért nem csinálok webshopot, mert vidéken vagyok, nem úgy van, hogy fogom bemegyek a nagykerbe és gariztatok valamit. Akár hetekbe is telhet, ha mondjuk tőlem 400km-re lakó valakinek kell gariztatni. Itt helyben meg amúgyis elviszik a dolgokat jó áron, hiszen nem sokan vásárolnak pestről futárral, tehát lehet keresni rajta. Tudom sokkal nagyobb forgalmat lehetne csinálni itt, viszont nincs szükségem futkorászásra, sok száz telefonhívásra, vagy mondhatnám úgy is, hogy nincs szükségem pénzre, még ha havi fél milliót kaszálnék tisztán se csinálnám, a nyugalom számomra megfizethetetlen. Pl mondok egy árat:72k-ért GTX280, pesti boltokban 95k körül van, eladjam a ph-n 85-ért? Vagy itt helyben 100-ért? Máris utóbbi a nyerő, ha garizás lenne, akkor sincs postázgatás/futározgatás. Én így látom ezt a helyzetet.
-
diegho
nagyúr
gondolom számla nélkül szóbeli garanciával fórumról használtan. másik fórumon már külön kérték ne írjam be mit mennyiért szoktam venni, mert mindig sírás ment, hogy szerezzek nekik is, szóval, írhatok én is pár árat, ráadásul számlásan garanciával, de azzal úgyse mentek semmire.
-
diegho
nagyúr
idézet egyik nagyker árlistájából
GW 9689 HD 4670 PCIe512MB DDR3 16 450,00 -
-
diegho
nagyúr
kis ország vagyunk, mikor jön egy szállítmány európába akkor megvan ki mennyit kaphat belőle, nos elhiheted, hogy nem vagyunk az első 10-ben. Ezért van az, hogy hozzánk kevés újdonság jut el a megjelenés hetében. Ez nem a kereskedelmünk problémája, hanem a felvevőpiacé, értelemszerűen azok kapnak belőle, akiknél nagyobb rá a kereslet és sokkal többet értékesítenek belőle, mint mi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest