- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
freeapro #605 üzenetére
29Db- maxon csak az a baj,hogy mindig maxon van és egyenlőre nem tudtam szabályozni, de erős a gyanum nem is lehet
egy sima 8cm-es Artic Cooling házventit csavaroztam rá, a laprol kapja az áramot, akkora "facsavarok" (rendesfém csavar amit a fába bele lehet hajtani)kellenek amik kb 1cm-re érnek át a ventin a csavar szépen bement a hűtő bordái közé, majd linkelek képet, ha szeretnéd -
attiLANte
tag
válasz
freeapro #556 üzenetére
No mindegy, amúgy is csak a teljesítményfelvétel - és az egyedi hűtővel elért hőfokok - miatt szúrtam be, hátha érdekel valakit.
kisza25:
"probáltam állítgatni a ventilátor fordulatot(asus smart doctorral),de egyenlőre nem vettem észre változást alapon 40fokos az én kis házamban"Ezek szerint maradt az a szokásos Asus-féle megoldás, hogy az "olcsóbb" kártyákról lespórolják a vezérlést és a ventit orvul rákötik 12V-ra.
Véletlenül nem emlékszel/nem nézted, hogy a ventilátor kerete csavarozva van a bordára vagy egyszerűen lepattintható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest