Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
válasz
wwenigma #9297 üzenetére
A New Edition megjelenéséig (tavaly szeptember) tényleg jó volt. Nekem is 1slotos Sapphire 4650 DDR3 van. Az 1slotos Sapphire-ral nem mindenki elégedett(a venti hangjával). Van nála jobb és sokkal rosszabb is (régi Gigabyte).
Bazs- Nem tudok boltot ajánlani. Már az is eredmény, ha találsz még belőle. Kb. 18-19ezer az ára újan. Kezd vége lenni a HD4xxx korszaknak.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
barnam_
nagyúr
válasz
wwenigma #4289 üzenetére
Cpu score nálad nagyon alacsony, lehet hogy a Vista x64 miatt. Nálam 2.6Ghz-en lett 2300 a cpu score.
(#4290) Mach5: Nem tudom mit néztél, amit én linkeltem abban nincs 4850, csak 4830.
szerk.: 1 helyen gyorsabb a 9600GT mint a 9800, Stalker Clear Sky 0xaa 1920x1200-ben...
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
wwenigma #4276 üzenetére
Köszönöm. Egész pontosan tisztában voltam ezekkel, de nem baj
. Más talán hasznát veszi az adatoknak
Mindenesetre köztük van az én kártyám, és büszke is vagyok rá
Nagyon jó vásár volt. A fenének se kell a DirectX 10.1 támogatás, a legjobb játékokban semmire se megyek vele, mert nem támogatják
Shader 4.1 dettó...
-
barnam_
nagyúr
válasz
wwenigma #1943 üzenetére
Eltűnni nem szokott, de olyan van, hogy ha pl. rivatuner-el tuningolod a kártyát, akkor az overdrive nem működik, ezért nincs ott semmi. Amúgy sincs sok értelme az overdrive-nak, mert előre meghatározott értékekre lehet csak beállítani.
(#1944) nesa: oké, de azért szerintem a 4670-nek több sávszélességre van szüksége, mint a 7300GT-nek. de ha kell megtudom nézni mennyivel lassabb a x4-es slotban.
-
morocz
csendes tag
válasz
wwenigma #1599 üzenetére
Szia!
Sajnos ez sem segített. Szűz vinyóra telepítéskor is 2 különböző xp telepítővel, ubuntu telepítővel meghal a kép amint nem alapvető konzolos megjelenítésről van szó. Fekete massza, és nem értem a dolgot. Azt sem értem, hogy ismerős gépén miért jeleníti meg a tálcát, stb, funkcionál is kb 5 másodpercig aztán rebootol. Ezt csinálja a végtelenségig.
Garanciális oknak minősül-e ez? Kérhetem a termék azonnali cseréjét? Asszem 3 napon belül megtehetem... De még utánanézek...
Kérek mindekit, aki tud vmi ötlettel segíteni, az tegye meg
Köszi! -
fagy53
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest