- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysrq
őstag
-
sysrq
őstag
Van a Riva Tunernek magyar leírása valahol?
Felraktam a 2.20-ast, de nem vágom mikor mit is kellene brügölni rajta.
A második gép szintén g31-es lesz, ha egyszer kész lesz. -
sysrq
őstag
És holnaptól mindenhol 4670, és 4830-kat lehet majd kapni.......
-
-
sysrq
őstag
válasz
barnam_ #1436 üzenetére
Kis környezettanulmány elöljáróban. A tápom van alul, venti nélkül. Meleg száll felfelé. Jön a proci, egy 92-es kavarog rajta 1500-on (nem kapok PWM-est). Chipet borda, ez is fűt.
Na és most jön a vga legfelül. Van rajta most egy 12-es, 1100-on maszatol, nem passzív hűtés de tényleg nem hangos.
Erre te:"hát ezek az értékek nem túl meggyőzőek, az enyém is tartja ezeket a hőmérsékleteket gyári hűtővel..."
"fixen 100%-on forog (majd talán egy későbbi RBE-vel be lehet állítani) - így kicsit zavaró, főleg éjjel; de 5V-ra kötve semmi hangja sincs, és még mindig csak 55°C-on van játékban."Amiket írtam értékeket nem játék alatt vannak hanem furmark-al terhelve.
Lehet egyszer megfordítom a házat mit mérek úgy. -
sysrq
őstag
válasz
Mercutio_ #1368 üzenetére
Te látod az igazat, ne hagyjad hogy befolyásoljanak, előtted nincs titok a Magyar gazdaságban. diegho is csúnyán meg akar vezetni, de csak ködösít. Véleményedet minél többet hangoztassad a fórumokon, és olyan emberek előtt akik figyelnek rád. És akkor a nagykerek is elgondolkodnak mit is kéne tenni a lelki teher alatt.
19800822:
Ha van hdmi kábeled, akkor azzal. Az analóg néha gyengébb képet produkál. -
sysrq
őstag
Most írtam. Az ASUS az USA-ba és Bangladesbe is ugyanazt a dobozt szállítja.
A Sapphire meg ezek szerint kétfélét legalább gyárt, ami a képen is van meg ami nekem is van, mert az én dobozomból hiányzik a szoftverkörítés. És nem is jelzik a doboz borításán, tehát nem csak "kiesett". A hardver és a tartozékok ugyanazok. -
sysrq
őstag
Ott valószínűleg ezt a verziót kapnád, Itthon meg a szoftverek nélküli verzió van mindenhol. Az ASUS meg nem csomagol kétfélét.
-
sysrq
őstag
~80 dollár plusz 20% meg a haszon. ez most a 205-210 dollár-forint árfolyamon kijön 20 körülire. Hozzátenném mindig a legolcsóbb Sapphire árát számolgatom, de én a hűtést magam ízlése szerint cserélem, és nem dobogtatja meg a szívemet egy hozzácsapott játék.
És még így is azt mondom 20-ért is megéri, majd, ha lehet kapni. (veszek is még egyet.)Nekem Düwi fogyasztásmerőm van, pont elég. Táposokat nem zavarnám.
-
sysrq
őstag
Moric: Én3850/256-ról váltottam, szerintem egálban van a kettő. Fej-fej mellet néha ez néha az volt jobb. Ha találsz 14-16-ért boltban azonnal vedd meg, szerintem nem fogsz találni. a 4870 most be fog állni egy 20-as árra.
Chaser:Mi a korrekt mérőműszer? Én igaz akciósan de alig több mint négyezerért vettem?
-
sysrq
őstag
Terhelés nélkül.
Terhelve.
Monitor nélkül. -
sysrq
őstag
Kipróbálnék két 4670-et CF-ben. Ki tudja milyen mostanában a játékok CF támogatása? (Maradjunk az elmúlt fél évben bemutatottaknál.)
-
sysrq
őstag
válasz
tzsolesz #1178 üzenetére
Vantage teszt, szerintem már volt teszteredmény írva, csak nem linkelt senki képet. Talán, nem vagyok benne biztos.
-
sysrq
őstag
1920x1200-al próbálta már valaki?
Ott menyire fogy el az ereje? -
sysrq
őstag
Bizony ezek hasznos dolgok. Én ha új drivert találok elkezdem telepíteni, ott választom a törlést, majd újra és akkor már telepit. Néha naponta 4 különböző kártya (igaz mind ati) jár a gépben, már véres a foglalat. Lehet újra kéne húzni a Vistát, de már a szívemhez nőtt, olyan mint egy öreg eb. A rituálék szép dolgok az életben.
-
sysrq
őstag
MSI teszt már van a csigazabálóktól.
A Sapphire hűtése hangos, ne lepődjön majd senki meg ha meghallja. Én szóltam. -
sysrq
őstag
4670 kontra 1950pro Ultiimate
3dmark06 85xx / 56xx
3dmark05 18xxx / 11xxx
vantage 34xx / bukováriÉrdekel ez valakit? Ha zavar abbahagyom.
-
sysrq
őstag
Lehet senkit nem érdekel, de tettem fel képeket (ide) a Sapphir-ról s1 rev2-vel szerelve, referenciának egy 195pro van mellette.
-
sysrq
őstag
Szia.
Én most raktam rá S1rev2-öt.
Passzívban ugyanaz mint a gyári, idle 36-40, terhelve 58-60.
De ugye nincs venti.
Most tettem rá egy 12-est, izzíthatom akkor sem megy 50 fölé.
(Az én gépem "fejjel lefelé" van tehát a táp van alul, procihütö, mindkettő venti nélkül, és a vga. Normál elrendezésben gondolom még jobbak az eredmények.) -
sysrq
őstag
Szerintetek melyik hűtőbe érdemes beruházni?
Arctic Cooling Accelero Twin Turbo vs. Accelero S1 rev2 . (felfér-e?)
Vagy tud valaki hasonlóan olcsó hűtőt ami kapható is itthon? -
sysrq
őstag
Sziasztok. Ha szabad hozzászólnom a gyári hűtő kérdéshez. (Sapphire) Nos hölgyeim és uraim, nos. A 8.10 beta driver (8.9 fel sem ismeri) gyönyörűen szabályozza a ventit. Beállítható kézzel is egy fix százalék 20 és 100 között, fixen annyit pörög. Ha marad automatán netezés közben 3 százalékig megy le, de már egy bsplayer is túráztatja egy csöppet. Igaz nem ír ki fordulatszámot, nem tudja mérni de tudja menyi a mag hőmérséklete és ehhez képest tudja a venti fesz értékeit szabályozni. Szerintem hangos, kívánja a passzív hűtőt, mivel meghajtás után is szinte "marokra" lehet fogni. Nem melegíti át a nyákot sem túlságosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Revolut
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest