- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz
djbahool #10242 üzenetére
Galvanikus leválasztó kell neked.
-
barnam_
nagyúr
válasz
djbahool #3385 üzenetére
Nem akarok okoskodónak tűnni, csak leírom a véleményem:
A Samu ramos biost nem szabad feltenni Hynix ramos kártyára, mert nem fog menni. Kétféleképpen lehet felrakni: - dos alól atiflash-el, windows-ból winflash-el.
Egyébként sok hasznát nem látom a középső állásnak, nálam ritkán vált rá.(#3384) szacsee: Én pont fordítva vagyok vele, a vga tuning jobban megy. Kopp-kopp, még 1 vga se adta meg magát nálam, pedig kapják a V-t
-
Speed®
titán
válasz
djbahool #3016 üzenetére
A monitorod frissítési értékéhez (Hz) igazítja a kirajzolás sebességét (FPS).
Adott esetben ha TFTt bámulsz és abból is 60Hzest, bekapcsolt VSync-kel fix 60FPSed lesz (persze ha ezt tudja a vidkarid produkálni).
Magának a funkciónak az a lényege elvileg, hogy ne láthass a képben bufferelési problémák miatt vonala(ka)t néha, tehát képjavító eljárás.
Nyílván az FPShuszárok nem használják, mert nem lehet 800FPSel repkedni..Amúgy gugli->Wiki..
-
diegho
nagyúr
válasz
djbahool #1520 üzenetére
fizikailag megvalósítható a dolog minden gond nélkül, létezik is átalakító, viszont a gond ott lesz, amikor a tv-s kép tulajdonságait akarod állítani, ugyanis nagy eséllyel azokhoz nem tudsz hozzányúlni, mivel nem fogja érzékelni a ccc/att, hogy tv van kötve a gépre.
amúgy így kell megcsinálni, de talán ezzel is működne, bár ez kifejezetten almás cucc.
-
Chaser
legenda
válasz
djbahool #170 üzenetére
Az. Fogyasztást nem tudok, de ha kikapcsolt állapotra gondolsz max pár W, mivel teljesen hideg. Persze van rajta sata, 2db, pcie csati nincs, a 400-ason sokkal hosszabbak a kanócok, meg azon asszem több sata van, használtan 1ébként igaz nem PNF-et, hanem tán HLN 400-ast árul egy srác, azon már van pcie csati is, jobban belegondolva most "csak" új van neki, tán 4.5k-ért. Jó választás még újan a GB 460superB tápja, abban 400-as GLN bél van, minden csatival, 8-9k újan 2 év garral, szabályzott ventivel. Ez a GLN bél is nagyon jó, én a PNF-et azért szeretem, mert teljesen puritán, a PFC is passzív, elpusztíthatatlan egy dög, sajnos egyre nehezebb beszerezni, ha még lehet..van helyette PNR, meg CTG..azokat nem komálom. De ne offoljunk itt tovább, vannak ezekre akérdésre specifikus topikok
-
Chaser
legenda
válasz
djbahool #168 üzenetére
A cache vajmi keveset jelent
A 250HJ, ami még nem F1-es volt, de 1 tányéros, a nagyon gyors vinyók közé számít, pedig abban 8 mega cache volt. A PMR tech meg sztem a 320-as F1-ben is megvan, azért F1.
Nem pwm-es a szabályzása, de szabályozza magát állítólag, ha nagyobb terhelést kap feltekeri a ventit, nálam még ilyen nem volt. De 2-3k-ért teszel bele egy Noctuát és úgy szabályzod ahogy akarod, én szereztem olcsón egy ADDA ventit, lehet azt teszem majd bele. -
Chaser
legenda
válasz
djbahool #163 üzenetére
Ilyen konfigba legalább illik tenni egy 350 FSP PNF tápot, az a deer nem életbiztosítás..de te tudod
Annyit azért elárulok, hogy sztem alapból is kisebb a venti hang mint ezekben a tápokban, csak nekem hangos
A 320-asban 1 tányér van, azért is kicsi a hangja, a 750-esben sztem 3...
#164 gerrog: Arra még rádobsz kis szállítási ktsg-et, esetleg 1-2 vámot, és megvan a 15-17k-s ára nálunk. Ennyi lenne reális.
-
Chaser
legenda
válasz
djbahool #161 üzenetére
Hangját tekintve enyém is lehetne HTPC, a táp ventit még nem szabályoztam le, csak a méretekkel van gond
Vinyóból ha 320-as samsung F1-et veszel, annak minimális minden zaja, vagy notivinyó de az lassabb, vagy SSD de az qrva drága...msi26xt passzív, én is olyat akartam venni, de aztán ráálltam a3850 csodaszép zafír ultimate verziójára, de kijött a 4670, és letörölte mind2-t a listámról
-
Chaser
legenda
válasz
djbahool #159 üzenetére
Biztos hogy lesz passzív....gondolom ilyenkor tesztelgetik őket, hogy mekkora az a borda méret/felület, ami elég neki. A PCB maga nem túl nagy, nem árt kitesztelni hogy mivel dobják piacra, ha nem akarnak maguknak öngólt rúgni. Ez lesz az a kártya ami HTPC-be ideális, ha valaki azért játékra is szeretné használni, még az is lehet hogy kidobnak belőle egy LP változatot
-
Tamarel
senior tag
Minimum 2x teljesítmény.
Szerintem 59W fogyasztásnál mindenki passzívban gondolkodik...Jó lenne majd infó valahonnan, hogy mégis mennyire lesz meleg.
Tvout: hdmi-vel érdemes foglalkozni, de gondolom létezik dvi/vga->s-videó átalakító is (utánna meg s-videó->scart, mint régen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest