- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rumkola #1830 üzenetére
Meg a Gigabyte is adott ki asszem ilyen 3850-est, de szépen lehetett húzni
tzsolesz #1834: a teszteket elnézve én nem nagyon láttam egetverő különbséget átlagban a két kártya között.
De a hozzászólásoddal teljesen elkeserítettél, hogy nem kellett volna beáldoznom a 3850-emet -
tzsolesz
nagyúr
válasz
rumkola #1794 üzenetére
Te meg valószínű az NV topicokból.
A te állításod kb. egy fél éve még igaz lehetett, de ma már ez valószínű nem így van. Ebből pedig nem vitát szerettem volna nyitni, hanem elmondtam a véleményem. Az ATI most arat, az NV meg áron alul kénytelen adni a drágán előállított kártyáit, ez így van, ha tetszik ha nem. Ezzel kb. le is zártam részemről ezt...
És bocs az OFF-ért....
Jah, és még egy: Azért addig nem volt ám ekkora a habitusa az NV FAN-oknak addig, amíg az ATI ki nem hajintotta a kártyáit bagóért. Mindenki csak sírt, hogy milyen drágák a GT260-280-ak, meg a 9800GTX stb... Azok az árak kellenének most egy két emberkének a másik topic-ban is, biztos nem így vélekedne senki, hanem még mindíg rínna mindenki...
.
-
Pala
veterán
válasz
rumkola #1673 üzenetére
Szerintem a 8800GTX sokkal nagyobb durranás volt annak idején. Az a kártya már 2 éves lesz most novemberben, és azóta is teljesen jól megállja a helyét a középkategória tetején. Aki annak idején megvette 150k-ért, annak még most, 2 év elteltével is van egy használható vga-ja.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
rumkola #1666 üzenetére
Abszolút nem a 8800GT csúcskategóriás VGA ellenfele ez a 128Bit-es kis alsókategóriás kari. Szerintem nem is annak készült.....
De az csak jót jelenthet ha már egy tesztben szerepeltetik.
Egyébként a 9600GT-től sem fényévekkel lassabb. Szépen tartja az iramot a 2. helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest