- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HSM
félisten
Hát nem tudom....
Lehetséges, hogy ennyire NV-optimized.... Nálam volt anno egy brutálisan tuningos [link] Asus GTX260 216sp, és igencsak meg kellett tépnem a bajszát, hogy utolérje a 4890-et... GTA4, Crysis WH és CMR-DIRT alatt néztem.... De úgy látszik, Shift alatt viszont orrhosszal vezet....
-
HSM
félisten
Mentem egy kört most a legelső széria "race coalition" sorozatában az Alpental pályán S2000-el, 40-60FPS között volt végig, de főleg 50-52 között, az előbbiekben említett beálításokon, 775/925Mhz-es 4890-el, Vista SP1 64 biten. De a többi versenyen is hasonló sebesség rémlik, de ami biztos, nem ment sehol se 40 alá tartósan, az már zavart volna....
(Azt az ominózus helyet leszámítva... Néztem is WTF?
)
Szerk: És belsőnézetből mentem, de a többi még tán gyorsabb is. (Mentem most egy kört az épített corvettemmel is, ugyanott.....
)
-
AirBooms
addikt
Én nagyon sokat kerestem anno Toxicot, de sehol nem lehetett kapni. Aztán nem bírtam tovább, vettem egy egy 4890 OC-t. Anyagilag sokkal jobban jártam, s mivel amúgy is vízhűtést tettem rá, számomra nem ért volna sokat a Toxic hűtése (max. az állítólag erősebb tápellátása). Viszont az OC könnyedén megy jelenleg is 950/1110 MHz-en, ami szerintem nem rossz - a végét pedig még nem is néztem a karesznak.
-
NFree
addikt
Nice
Csak fura , hogy egy két tesztnél, gyengébben teljesít mint a sima
Lehet egy kicsit már túl van húzva?
Élettartam ? Habár ha adnak rá vagy 2 év garit , akkor mind1, legfeljebb kicserélgeti az ember egy párszor
Nagyon sasolgatok egy ilyesmivel , csak még nem döntöttem, majd talán ha le megy az ára 50k aláTalán de nem biztos.
Te most mivel nyomulsz (vga?)
Más
Egyébként Meghajtó rendbe van , vagy esetleg kell valami újabb csodára várni?
Vagy megy rendesen s nem kell vele bajlódni -
HSM
félisten
Ja, jó poén az a voltage tweak...
Mikor vettem, még nem is tudtam, hogy ilyenem lesz... (Ez a megjelenés másnapján volt...
Egy nappal később került fel az Asus honlapjára...
)
Arról nem is beszélve, milyen jó 800Mhz-en, 1,2V-on játszani, über hűvös, és halkabb is jóval. Ja, és kevesebbet is kér enni. -
zuchy
őstag
Játék alatt megnyomod a 0-át, a bal oldalon, beírod hogy: /cg_drawfps 1 majd enter. Ezzel kííratod az fps-t a monitorra, nem kell frapsolni stb...
Aztán úgyanúgy 0 és beírod, hogy: /cg_maxfps 250, vagy akármennyit beírhatsz 1000-ig, akár 1-et is. Amúgy a COD4 az a VGA-t eszi, proci nem kell alá olyan erős.(#2504) Croft-21: Ha megvan még a 8800GT beteszed.
-
Croft-21
őstag
Igen, 1920x1080as full HD monitorom van.
Hát biztos most én nem értek hozzá, de multkor Keldor papa azt írta, h 1680x1050 felett már a 3 Ghz se feltétlenül kell.
Meghogy minél nagyobb a felbontás, annál kevesebb szerepe van a procinak, mert már a VGA dolga a többi.
Akkor most mégse? -
Beowulf_78
addikt
Bármennyit lehet adni neki?
Ezt kétlem azért.
Én 1,36-1,37V-nél nem adnék többet neki, ezt lehet hogy megnézem. Ez 0,05V az alapfeszemhez képest.
Ha igaz amit Keldor írt, akkor egy kalap meleg fing lesz ez a 0,05V...Ha 30Mhz 0,1V kell, az botrány sok, annyit nem ér az egész.
-
Beowulf_78
addikt
-
HSM
félisten
Ja, aszittem a Te konfigod...
Amúgy én vagyok csak ilyen igénytelen, hogy eleddig egyetlen egy 4890 is tökéletesen kiszolgált?
(#1260) schwartz: Najó, de itt a radeon a PhysX hiánya miatt lesz szvsz hátrányban... Namost, ha az a feltétel, hogy tud-e a radeon olyan gyors lenni, mint egy GTX285, akkor miért nem a GTX285 árából kell kijönnie a Radonos rendszernek? Vagy Asus PPU kártyával jobban tetszene a dolog?
-
HSM
félisten
Ha felhúzod a ramját 1Ghz-re, és a magot 800-ra, és adsz a procidnak is, akkor nem hiszem el, hogy az a beállításod DX9 módban ne menjen minimum 25FPS-el, és átlagban 30 felett....
(#994) Beowulf_78:[link]
Amit nem írnak, de kell: [link]
(A képet én csináltam, nem leszólni!) Amúgy a GPU-Z legújabb még többmindent tud monitorozni.
-
Beowulf_78
addikt
Persze, alapon mentek. Még a tuning messze van. Ezek csak olyan tesztek hogy megnézem jól megy és, és csak utána telepítek.
Milyen ATi-s segédprogramokat használtok egyébként? (Nincs kedvem visszaolvasni
)
Elsősorban GPU hőfokok kijelzésére, ill. az órajelvisszavétel is érdekelne hogy működik e, tehát azt is monitoroznám.
A riva felismeri HD 4800 series, de hiányoznak azok a fülek amik a G200 voltak...monitorozás, venti vezérlés, tuning. Mintha nem támogatná a 2.24 a 4890-et. Létezik?
-
Beowulf_78
addikt
Nem mondj ilyet mire elég a 460-as Enermax, addig, amíg nem tudod mi van a gépemben.
Ha egy szóval akrnám jellemezni: Káosz!
SATA kártyák 6db dvd író,10 venti...egyéb nyalánkságok.
Egyébként mellékesen beüzemeltem a kártyákat.
CCC-ben hun látom hogy érzékeli e a CF-et?
Annyi van hogy a CrossfireX fülecske be van pipálva alapból, ami arra enged következtetni hogy látja a másik kártyát is. Viszont a Graphics adapternél csak annyit látok a legördülő menüben, hogy HD 4800 Series. Eszközkezelő látja mind a 2 kártyát.
-
Beowulf_78
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest