Új hozzászólás Aktív témák
-
peetmaster
senior tag
válasz
jaroslav #4836 üzenetére
jer1cho kollégával ellentétben, én a 4870 1GB-ot választanám. Azért is, mert viszonylag olcsóbb, és még ezzel a kártyával is ki lehet bírni jó pár hónapot. Még megállja most is a helyét játékok terén. Aztán február-március környékén pedig benevezel egy 58xx-es vga-ra, addigra biztos megy még le bőven az áruk. Jelentősebb DX11-es játék még úgysem jön ki addig.
De a 4890 sem rossz vétel.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
jaroslav #4836 üzenetére
Szia! Előszöris grat az új géphez!
Igazából nem hiszem, hogy érdemben tanácsot tudnék, de elmondom röviden a látásmódom. Úgy gondolom, hogy jelen helyzetben a 4870 vagy a 4890 lehet alternatíva. 4870-ből mindenképpen az 1GB-set javasolnám, mert a vram az utóbbi időben nagyobb szerephez jutott. És ott van ugye a 4890. A lényeg, hogy a 70-essel belefuthatsz olyan szituba, ahol kompromisszumot kell kötnöd. Kicsit lenteb venni ezt vagy azt, de ettől függetlenül lényegében mindenre elég. A 4890-essel tullősz a célon, de inkább jvasolnám ezt, mert megkíméled magad a folyamatos cserélgetéstől...kompromisszummentes játék és már 45K körül van itt apróba. Szerintem a 90-es jobb vétel.
Viszont: szép kis komoly rendszert hoztál össze, ami jelenleg még korszerűnek számít. Én lehet beruháznék egy 5850-be. Nézegesd a teszteket...bár ezzel is túllősz a célon, viszont kapsz DX11-es (pont ez az ami igazából semmire sem jó még jóadarabig), de talán ami fontosabb, hogy a 4870 és 4890-es kártyákat szerintem nem lesz egyszerű eladni. Talán ha most veszel, és rögtön ezt veszel, megspórolsz egy váltást.
Ha most vennék, én 58xx szériás kártyát vennék, de ha már megvan a 48xx, én még nem cserélnék.
Bármely esetet választod, a CPU-t legalább 3,6-ig húzd, mert kelleni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest