Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• peetmaster

senior tag

válasz jaroslav #4836 üzenetére

jer1cho kollégával ellentétben, én a 4870 1GB-ot választanám. Azért is, mert viszonylag olcsóbb, és még ezzel a kártyával is ki lehet bírni jó pár hónapot. Még megállja most is a helyét játékok terén. Aztán február-március környékén pedig benevezel egy 58xx-es vga-ra, addigra biztos megy még le bőven az áruk. Jelentősebb DX11-es játék még úgysem jön ki addig. :)

De a 4890 sem rossz vétel. ;)

• TazLeacher

nagyúr

válasz jaroslav #4836 üzenetére

Szia! Előszöris grat az új géphez!

Igazából nem hiszem, hogy érdemben tanácsot tudnék, de elmondom röviden a látásmódom. Úgy gondolom, hogy jelen helyzetben a 4870 vagy a 4890 lehet alternatíva. 4870-ből mindenképpen az 1GB-set javasolnám, mert a vram az utóbbi időben nagyobb szerephez jutott. És ott van ugye a 4890. A lényeg, hogy a 70-essel belefuthatsz olyan szituba, ahol kompromisszumot kell kötnöd. Kicsit lenteb venni ezt vagy azt, de ettől függetlenül lényegében mindenre elég. A 4890-essel tullősz a célon, de inkább jvasolnám ezt, mert megkíméled magad a folyamatos cserélgetéstől...kompromisszummentes játék és már 45K körül van itt apróba. Szerintem a 90-es jobb vétel.

Viszont: szép kis komoly rendszert hoztál össze, ami jelenleg még korszerűnek számít. Én lehet beruháznék egy 5850-be. Nézegesd a teszteket...bár ezzel is túllősz a célon, viszont kapsz DX11-es (pont ez az ami igazából semmire sem jó még jóadarabig), de talán ami fontosabb, hogy a 4870 és 4890-es kártyákat szerintem nem lesz egyszerű eladni. Talán ha most veszel, és rögtön ezt veszel, megspórolsz egy váltást.

Ha most vennék, én 58xx szériás kártyát vennék, de ha már megvan a 48xx, én még nem cserélnék.

Bármely esetet választod, a CPU-t legalább 3,6-ig húzd, mert kelleni fog. ;)

Új hozzászólás Aktív témák