- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrG1210
aktív tag
Hali , egy HIS 4890-em van , aki esetleg játszik a World Of Tanks-al nincsenek laggolási broblémái , mert én már sokmindent próbáltam , most épp a gyári his 10.12 driverrel fut a legjoban , de még azzal sem tökéletes.
fps , és ping jó. -
GrG1210
aktív tag
Hali , 12.8-at fel lehet rakni a 4890-re , mert nekem nemsikerül ... már uninstaláltam egy párszor , de semmi , csak a 12.6 , még a régebbit sem tudom felrakni , mert utána is a 12.6-ot írja ki , ez miéért van??
-
GrG1210
aktív tag
Vagy seggít ha kifúvatom a portól.?
-
GrG1210
aktív tag
válasz
triklin #9752 üzenetére
Kösz a választ , ha neked ijen vga-d van akkor , a nyákon van egy fekete lemez , és én úgy tudom hogy az a nemoriákat hűti..
erre a részre gondoltam...
Az lehetséges , hogy kikellene fúvatnom a vgat??
Mert régebben még otthon laktam apámnak van kompresszor , és negyedévente kifúvattam a gépet is , és külön a vga-t is ...
AM . azt nemtudom hogy csinálod , hogy neked csak 55-60fokos a vga , nekem alapon 50fok , és ha játszok 70-80fokos is szokott lenni. És ez már 2 éve ilyen amikor megvettem a vgat , de eddig még nem volt vele gond , mint most az MW3-nal. -
GrG1210
aktív tag
Hali , adott egy HIs Icecooler 4890 1gb , és a mai nap MW3-ban többször is kifagyott a játék , teljesen megállt a gép , csak az 5mp-es power nyomvatartás segített... Abból gondolom , hogy a vga lehet a gond , mert a amikor a fagyás történik a vga ventilátor felpörög nagyon.. billentyüzet LCD kijelzőjén figyeltem a hőfokot , de az csak a megszokott 70fokig ment fel , a nemóriát viszont 98%-ban használta a játék alatt. és kézzel tapinthatóan is forró volt a vga ram.. Valami ötlet??
Mert eddig még nemfagyott az MW3 sose... -
GrG1210
aktív tag
Hali , újj monitorvásárláson gondolkodom , és most már ugye csak FullHD-set vennék , a kérdésem az lenne , hogy az én gépem , és vga-m mit szólna ehhez a felbontáshoz? ,hogy bírná a játékokat.. ? Most 1680×1050-es felbontásban játszok , és használom a monitoromat , és ezzel nincs gond . A configom az adatlapomon..
-
GrG1210
aktív tag
válasz
zolisx4 #7790 üzenetére
Hali , látom volt volt dolgod 5770-ell , én kb 2 hónapja vettem a 4890-esemet , mert méég mindig hiszek ebben a szériában (4800) , természetesen nézegettem én is az a 5770-es vga-kat , de sokan is Írták hogy a 128 bite miatt nem annyira jóó , mint pl. egy 4870-4890-es vga , és itt most a DX11-et félretéve, mert számomra az méég nem mérvadó , mint ahogy még a 4magos proci sem. (ezeknek a dolgoknak még nem jött el az ideje) , .A kérdésem az lenne , hogy pl. játékoknál miben nyilvánul meg , hol venni észre azt a 128 , és 256 bit-es vga-k közt a különbséget,?? , mert a tesztek már ugye bizonyÍtották , hogy lassab az új 5700-as széria a 4800-asnál.
-
GrG1210
aktív tag
válasz
Drexler #7718 üzenetére
no ez nagyon meggyőző , és megnyugtató , hogy jóóvásárt csináltam , az a 4800-as széria nyerő sorozat lett , most fektettem be egy HIS 4890 IcoolerX4-be potom 46e.ft.-ért és kurvajóókártya , kicsit hangos , előtte egy HIS 4850 IceQ4-em volt , az halkabb volt de annyira nemérdekel , és ahogy láttam a tesztben, nem kell aggódnom a terhelés alatti 78 fokos hőmérsékletéért mert azt hittem hogy csak nekem ilyen meleg ez a vga.
-
GrG1210
aktív tag
Hali , megvan a 4890-esem egy HIS IcoolerX4-es, csináltam 3Dmark vantege tesztet a következőő configgal
E8400 3.6MHZ
GEIL ultra 1066 2×2GB
ASUS Maximus II gene
HIS 4890 icoolerX4
és a kapott pontok 9500 , a kérdésem az hogy ez elfogadhatóó , ettől a káártyától? -
GrG1210
aktív tag
Hmm.. hát ez szomorúú , máármint , hogy nincs game , az viszont nem , hogy jóól hűűt , a mostani vga-m , ami mellesleg eladó egy HIS 4850 IceQ4 1GB, nagyon halk , és hűűvös , nemtom , hogy ez az ujj hűtés az icooler X4 mennyire lessz jó , de az IceQ4 előtt le a kalappal.
-
GrG1210
aktív tag
Hali , holnap én is 4890 tulaj leszek egy HIS HD 4890 iCooler x4 1GB -os vga-val , remélem hozza a hzzáfűzött reményeket , és eredméényeket , és méég egy kérdésem lenne , akinek van ilyen vga-ja , az kapta hozzá a Stromrise gamet??
-
GrG1210
aktív tag
válasz
Drexler #6126 üzenetére
Hali , háát akkor majd karáácsony utáán érdeklőődve váárom a tapasztalatodat , hogy mennyire melegszik , hogy húúzhatóó? stb. nekem most 4850 IceQ4 van , de stabil nagyon , cseppetsem melegszik , de a 4890-nél a HIS -nél gondolkodom a ref TURBO változatban is , de attól azért máár kicsit jobban néz ki ez a iCooler csak ez nincs húúzva gyáárilag.
-
GrG1210
aktív tag
Hali , valakinek volt már dolga ilyen kártyával, HIS HD 4890 iCooler x4 1GB ??? érdekelnéének a tapasztalatok , hogy érdemes e ezt a fajtáát venn , vagy inkább a sima ref.előőre is kösz.
-
GrG1210
aktív tag
ezek elfogadható hőőfokok ettől a vga-tól ? nekem a 4850 IceQ4 alapon 37 fok ,terhelés alatt pedig 60-62 fok , és nemsajnlom a vga-tol a beállÍtásokat 1680×1050 felbontás , és bekepcsolok szinte mindent amit csak bÍÍr a gép ,
vagy a két kártya máár teljesen máás kategória? mert gondolom a 4890-nek máár nagyobb erőt kell kifejtenie és ezáltal jobban is melegszik ? 625/960 hát van különbség. -
GrG1210
aktív tag
válasz
peetmaster #4867 üzenetére
akkor hagyom a HIS-t , úgyis amióta elhatárolodtak az IceQ hűtéstől , azóta nem szimpatizálok velük , és legyen a TOXIC , THX.
-
GrG1210
aktív tag
válasz
peetmaster #4864 üzenetére
én csak a sima vaporX-et zártam ki , a toxic-al semmi bajom .
-
GrG1210
aktív tag
Kösz a válaszokat , a Vapor az nem tetszik , tehét az ki van zárva , én eddig HIS párti voltam , báár a sima ref. hűtője ojan mint a többi vga-nak , és 55e. körül van most , de találtam s hardverKER nél Ati Radeon PCI-e HD4890 1Gb Sapphire Toxic 49 625 Ft bruttó
ami elég barátságos ár, egyébként a Toxic milyen hőőfokon mozog terhelés , és terhelés nélkül?
jah nekem egyébként egy E8400 procim van 3.6 -ra húzva , ez kihajtja?
a táp gondolom elég 550W thermaltake. -
GrG1210
aktív tag
Hali , ugy érzem hogy le kell cserélnem a 4850-semet egy 4890-re , mert gondolom lessz különbség.
két mérka között vacilálok ,
HD4890 1Gb Sapphire Toxic
HIS Radeon HD4890 1GB Turbo , ez utóbbi sima ref. hűtős
ti mejiket ajánlanátok?? árban minkettő megeggyezik , a jelenlegi vgam is eg HIS. Sapphire-m méég nem volt . -
GrG1210
aktív tag
Hali , nemsokára leszeretném cserélni a karimat ami egy (HIS hd 4850 1G) valamiféle 4890-re, a kérdésem az lenne mejik gyártót ajánljátok ? van gond a reff hűtésekkel? én most kinéztem eggyet , ami szintén HIS - 4890 Turbó ref hűtős , jóók a HIS ref hűtések ? vagy akkor már inkább egy sima Sapphire? a VaporX-ek annyira nem tetszenek , tesomnak 4850-ben van vaporja , de szerintem eléggyenge az a hűtés. HIS-nél viszont máár másodszor tapasztalom , hogy játékoknál pixelesÍti a képet , vagyis kockásÍtja , haverom szerint melegszik a ram , de a mostani vga-mon is? IceQ4 , és nincs húzva sem , alap órajeleken megy a mag , és ram is
-
GrG1210
aktív tag
Hali , az lenne a kérdésem , hogy érdemes lenne e nekem 4850-rőől 4890-re váltani most , amikor nemsokára beköszöntenek az újj Ati vga-ak a DX11-el "5850-5870" sorozatszámmal . A szóbanforgó kártyám konkrétan egy HIS IceQ4850 1G , amit szintén egy HIS márkájú 4890-re szeretnék lecserélni , no nem az iCooler x4-re , hanem a sima ref. hűtősre, abból is a TURBO névvel ellátotra , ami egy kicsit emelt órajelű. Attól tartok , hogy az újabb játékokhoz , már kevés lessz az én 4850-em , vagy sokkal több változást nevárjak a 4890-től sem? Az újj DX11-es -Atik meg túl drágák lessznek , ahhoz hogy megvegyem őőket , és az még kérdés , hogy mennyivel is lessz jobb az újj Ati , mondjuk egy 4890-nél.??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest