Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Undoroid
őstag
válasz
fasirTTT #8828 üzenetére
Szia!
Ezek a kártyák eléggé forrófejűek!Mindenképpen jól szellőző házba tedd bele!Pont emiatt keresek egy tágasabb/szellősebb házikót!Eleve az új VGA-m érkezésekor át kellett helyeznem mindkét vinyómat a gépemben,mert nem fértek el a VGA-tápcsatlakozásaitól!
Most viszont -ebben a hőségben- egy újabb probléma jelentkezett nálam: Korábban feltettem a két vinyómat a DvD-íróm fölé!A két vinyó sajnos egymást melegíti (pedig 20-30mm-re vannak egymástól) és az egyik már hibázott is emiatt!Azt hittem,hogy tönkre ment,mert folyamatosan fagyott a gépem!Most azt tervezem,hogy egy tágasabb házikóra váltok,aminek az oldalában benne van egy kb. 200mm-es kopter is!Az biztosan le tudja majd hűteni a masinám!
-
peetmaster
senior tag
válasz
fasirTTT #8827 üzenetére
New Edition-t csak akkor vegyél, ha elég nagy és jól szellőző gépházad van, mert igencsak be tud fűteni.
Nálam egy HAF-932-t is igencsak befűtött játékok alatt, pedig elég szépen el voltak rendezve a kábelek, és a ventik is mentek 1000-el. Én Vapor-x-et javasolnék, szerintem jobb a hűtése......de lehet, hogy valaki rámcáfol.
-
fasirTTT
őstag
-
-
varsam
őstag
-
nevo
aktív tag
válasz
fasirTTT #8815 üzenetére
kiváncsiságból rákerestem az msi-re és én egyből találtam olyan adatokat amik neked kellenek (20 oldalas teszt 6. oldala)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest