Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
válasz
GrG1210 #9753 üzenetére
Mint ahogyan a kolléga is helyesen mondja, az a vrm(ek).
Egy gpu-z vel nézz rá a hőfokokra.
sensors nál legalul kell 3 vddc és 2 mvddc-t látnod . Azok az érdekesek. (talán az mvddc lehet a ludas, ugyanis az felel a memória tápellátásáért. (hamár a memória kihasználtságát említetted)Itt az enyém, 25% os ventivel idle (ráadásul 500/975 a 2d órajel, szóval még azt sem vettem vissza) Rádaásul egy rohadtul nem szellős kodegány házban.
Próbáld meg kifúvatni. De mindenesetre NE!!! nyúlj hozzá kézzel (sehogysem )a vga-hoz miközben megy.
-
triklin
tag
válasz
GrG1210 #9751 üzenetére
Hát ha kifagy és felpörög a venti, akkor valószínűleg túlmelegedés lesz a gond.
Nekem is 4890 icooler em van, de gyári ventivezérléssel nálam 60 fokot is ritkán nyalja. (55-58)
A vramokat hogyan tapogattad te meg? Konkrétan a hűtő alatt vannak, igaz csupaszon, de akkorse tudom, hogy nyúlsz be odáig?
Adj a ventinek, hogy jobban hűtse és nézd meg úgy mit csinál.(az, hogy 98% ban használta a vramot az annyit jelent, hogy elfogy az 1gb a játék közben és az esetleg limitálhat.)
-
zolisx4
őstag
válasz
GrG1210 #7792 üzenetére
BMW001 kolléga a lényeget elmondta .Még annyit ,a szűk kereszt metszet a 128 bit ,1280x1024 felbontás mellet hol begyorsult a játék hol lelassult ,volt mikor ment rendesen és hirtelen átváltott lassitott felvételre ebből ez DIRT2, GRID, alatt volt tapasztalható,gyengébb gépigényű játéknál ez elmúlt, GTR2 tökéletes volt ,ugye a teszteken jó pontokat hozott mert alap beállitáson teszteltem, de esetleg fulHD ban él simítás bekapcsolása , felére vissza esett az fps, a arról meg nem is beszélve ami engem nagyon idegesitett hogy ha bekapcsoltad a vertikális szinkront, akkor a kártya gyakorlatilag meghalt ,utánna is jártam a topikban ne kapcsoljam be a vertikális szinkront ,mert a vga teljesitmény nagyon leesik, nem a 60 fps tartja hanem még a 40 et sem,
De két 5770 es CF ben majdnem veri az 5870 est
-
MPowerPH
félisten
válasz
GrG1210 #7792 üzenetére
Például HD felbontásnál. Ott egy 5770 meghal, főleg ha rányomsz még valami képjavítót is. Aki FullHD -ben akar játszani, az ne nagyon gondolkozzon HD5700 -asban. De nem is jó az összehasonlítás, mivel a HD5770 nem a 4890 ellenében jött ki, hanem a 4850. A 4890 közvetlen 'ellenfele' az 5830.
Sőt, ha úgy nézzük akkor a 4850 -et az 5750 is megkajálja. Viszont az 5770 -es lemaradása a 4890 -hez mérve elég tetemes, nem egy kategória. -
Dusee
őstag
válasz
GrG1210 #6665 üzenetére
csatlakoznék Mika-hoz, nem kaptam énse hozzá játékot.
nekem speciel nem tűnik hangosnak se 2D-ben, se 3D-ben
de ez szubjektív.
majd meglátod ha meglesz, neked mennyire tűnik hangosnak/halknak.
amúgy hűtésileg (mármint hőfokok) nagyon jó, persze ajánlott hozzá egy jól szellőző ház, mert nem nagyon fújja ki a meleget.Mika:
most már esküszöm kihuzom a hangos ventiket, és megnézem, hogy tényleg annyira hangos-e ahogy azt állítod! -
Dusee
őstag
válasz
GrG1210 #6169 üzenetére
hát melegedésileg:
75 fokos volt 53%-os ventilátor mellett furmark alatt, ezvolt a max.
zajosnak egyáltalán nem mondanám, csak ~70%-os ventitől hallom a hangját (igaz nekem alapbol zajos a gépem, a 7 venti miatt)
én tök véletlenül vettem ilyet, elvileg ref Sapphire-nak kellett volna lennie, de a boltba aztmondták h csak ilyen van, mondom a HIS alapbol nem szar, akkor mért ne, főleg ha ugyan annyi. és bejöttLord Vader:
na erről lemaradtam, köszi az infót
mostmár megnyugodtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest