- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetmaster
senior tag
Nálam játék közben sem jön meg a hangja! Egy HAF-932 gépházból semmilyen nemű hang nem szűrődik ki. Talán a 23cm-es oldalsó ventillátor ad egy kis hangot.
Tehát nagyban gépházfüggő, hogy mit hallasz a vga "zajából".Hűtésről annyit, hogy alapjáraton nálam 45-46 fokos a kártya, de játékoknál sem megy 66-67 fok fölé. Ha ezek a hőmérsékletek nem elég alacsonyak, akkor valóban szar a Toxic!
-
odorgg
addikt
Mint irtam nekemis Toxic van, és ha nem játszol szinte semmi hangja sincs
Játék közben természetesen megjön a hangja, de ha játszik az ember akkor ugysem a kártya hangjára figyel. Jokis kártya, én és szerintem Peetmaster kolléga is, csak ajánlani tudjukés teljesitményben is jobb a Vaipor-nál 1 kicsivel
-
Daffni2
addikt
Ezzel azért jobban járnál:Gigabyte PCI-E ATI (GV-R489OC-1GD) HD4890 1GB
A Vaporokkal több probléma is volt mostanában.
-
odorgg
addikt
A konfig az zsiiiiiiiiiiiir
Ezzel bármit kihajthatsz az biztos
Szerintem böven elég az 1GB-os, ( Nálam 1680x1050-ben mindent full beállitasokkal visz és a hangjával sincs problémám) de ha van még egykis +pénzed akkor szerintem érdemes elgondolkoznod az 5850-es szérián!
Igaz 70000 környékén van az ára, de többet hoz teljesitményben mint a 4890, és még ott a DX11 is a jövöre nézve.
-
odorgg
addikt
Nekem az 1Gb-os Toxic van, amikor nemjátszok szerintem abszolut nem hangos, a gép. Az alap, halk zugásán kivül én semmit nemhallok( ebben bent az összes venti amiböl van összesen 5db) szoval a kártya ventije nálam nem hangossabb a többinél, söt azis lehet hogy halkabb. A 2GB-os verziobol, nem nagyon fogsz profitálni, ugyanis teljesitmény növekedést talán GTA IV, Crysis vagy hasonlo nagy memoria igényü játékoknál okoz, bár ebben sem lennék bisztos.
Kimerem jelenteni, hogy az 1Giga jelenleg minden játékra elég
Egyébként beirhatnád a konfigod, a profilodba és akkor töbre mennénk
Mert igy aszt sem tudjuk, hogy a konfigod kihajt e egyáltalán egy 4890-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest