- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gayer
aktív tag
Mindenkinek válasz! Sajna a Race07 betépett rendesen szűrők alatt 1680-ba de ez az 1 game a többi no problem és def. beállítások mellett, voltak 8800as kártyáim de bepánikoltak vista alatt, 5 driver kellett hogy müködjön vmelyik game, itt még csak 1 drivert használok 7.8-ast és minden frankó!
-
Gaboman
nagyúr
Proci 2700Mhz-en 1950XT alapon!
FEAR
1024x768 4xAA 16xAF min:42 Átl:88 Max:224
1280x960 4xAA 16xAF min:30 Átl:64 Max:175
Úgy tudom hogy a FEAR-ben a 2900XT nem igazán fejlödött az 1900-as sorozathoz képest!
Lehet hogy tényleg igaz,vagy csak driver probléma van még a karinál és nem tudja rendesen futtatni. -
-
Gorneck
legenda
Már tudod, hogy tápot kéne vennem...csak az okét nem...sípol az a szemét mint állat...már több, mint egy éve és már nehezen viselem...szal most arra megy el egy ''nagyobb '' összeg...utána kezdődik a kuporgatás egy VGA-ra...
Remélem is, hogy ki fog és menni fog szépen...
Alvin THX. -
Alvin_ti4200
félisten
Hetek óta próbálok VGA-t keríteni, elvittek az orrom elől egy full konfigot, amiben egy XT volt, aztán visszamondtak fél napon belül egy GTX-et azzal az indokkal, hogy hirtelen jött indok volt
Gyegül a forint, így az árusok 100 ezernél olcsóbban nem nagyon fognak GTX-et hozni, ráadásul még közel egy hét, mire kiderül, hogy egyáltalán jön-e nekik, mert múltkor nem jött. Megláttam, hogy az Extreme Digitalban (Igen, ott
) akciós a Sapphire cuccos 85,300.-ért, úgyhogy másnap mentem érte, de az uccsót vittem el, pedig mind a három pesti üzletben raktáron volt még tegnap reggel
Hát a hangerőt eléggé szokni kell
Bioshockban nem tűnik túl impresszívnek a kártya (a Bioshock-os vista fix-szel), DIRT-ben nagyjából a 8800GTS sebességét hozza, viszont MOH: Airborne demóban olyan fix 60 fps 1680x1050-ben maxon, mint a csuda
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez a fejlődés üteme jelenleg. Két módot választhatunk ettől a ponttól a minőségibb látvány elérésére. Sokkal jobb minőségű textúrákat használunk, és több texture fetch-et végzünk. Ha ezt erőltetjük akkor a GPU-knak az következő 1 évben a texturázó egységre kell gyúrni és ezek kiszolgálására erős több száz GB/sec-es memóriasávszélesség kell, és több GB-nyi memória. Mivel az történelem számos példát mutatott arra, hogy a memória nem éppen tartja a tempót a processzorok számítási képességének növekedésével, így nagyon nagy valószínűséggel, a látvány minőségi javítására több és komplexszebb shader programot írunk, komolyabb metamatikai számításoknak kitéve a rendszert. Ezzel nem kell függni a memória sebességétől így a fejlődés a megszokott tempóban megy tovább.
Ennyi, puszta logika az egész.
A mai viszonyok is letisztultak, két architektúra két eltérő időszakra. Egyszerű a választás, csupán azt kell tudnod mit szeretnél. Ha most akarsz játszani, akkor arra a G80 a megfelelő, de ha jövő ilyenkor is szeretnél max grafikán tombolni akkor R600-at kell venned.
Nyilván két eltérő ember típus van. Aki addig használ egy kártyát amíg van benne erő, de van olyan is aki mindig megveszi az új technikát.
[Szerkesztve] -
elsíklottam felette, visszaolvasva már láttom
tudtommal itthon még nem kapható, hátha valaki rendelt külföldről
Az én x1900cf (xt)-emet a hr-03 + 1 9centis zalman venti játékban 40-50 közt tarja, a vrm-en borda + egy venti 50-54 fok...
Az 1900-esek meg nagyon melegednek...
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
-
nemesis?
tag
Felhívtam kopyt , aztmondja , hogy nem én vagyok már a sokadik aki ilyen kábelt keres. Ő nem tud szerezni. Ezt a gyártónak kellene, de a sapphire nem ad hozzá. Elvileg egy olyan kábelt kellett volna mellékelniük, ami tartalmazza a 6 tűs és a 8 tűs csatlakozót is,tehát nem 2 külön kábel. Egy 6 tűs az jön a tápomból de 8-as sehol... vettem volna inkább Gigát.. 3 kiloval volt csak drágább.
-
littlemole
őstag
Nem lenne rossz ha még ebben az évben kijönne az nviidia a köv kártyájával.
Most akarnék új gépet összeállítani és lecserélni a majd 2 éves 7800-t. Szépen ment eddig de már kicsit kevés az új játékokhoz.
Ha nagyon elhúzzák nvidiáék,és csak egy középkategóriás jönne ki akkor viszont bevállalok egy 2900XT-t. Két hónap múlva általánosságban 80K körül nem rossz vétel az se. 8800GTS 320-t meg nekem kevés lenne, a tervezett monitorhoz (1680x1050).
De hátha addig feröppen még egy két kósza hír új kártyákról. -
zsocaozd
tag
Nem mondtam, hogy hülye vagy, csak általában a fórumokon ez szokott lenni (már nagyon uncsi), ha valaki segítséget kér és senki sem tudja a választ, jönnek a jobbnál jobb tippek: cserélj oprendszert, cserélj gépet, próbáld nyitott szemmel, stb. okosságok...elég unalmas...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest