- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A-l-i-e-N
aktív tag
válasz
14adam #14729 üzenetére
Nah..
Havernál a ramok jók voltak, a VGA-t nem tudtuk kipróbálni, mert nem volt 6-8pin neki
Haver 4850 áthoztuk, és az jó volt itt... szal ez egy kuka 2900XT
Melyik kari hasonló kaliberű? 5770 néztem ki, 37k + 3 év gari... -
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy 2,5 éves Sapp 2900XT-m. 2 napja gépeztem, MSN, net, stb, semmi extra, bedugtam a G25-t és utána indítottam volna a TDU-t, el is indult, de a játék betöltése közben szétesett a kép pár helyen. Kikapcsoltam a gépet, elmentem itthonról..
Tegnap benyomom a gépet, 1-2 órája MSN net stb megint.. Megint kormány be, TDU indít, de behalt az egész..
Bekapcsolom a gépet, akkor feljön az ASUS logó, de már ott is szét van csúszva a kép, Win betöltésnél is ilyen a kép.. Tegnap, meg ma kaptam egy ilyen üzit...
Most már ez se jön be, betölt a win, (üdvözlő képernyő már nincs), és semmi hatás, a monitor elkezd villogni...Szétszedtem a karit (mivel nincs már rá gari, 2 év volt..) kitisztítottam, újrapasztáztam, összeraktam, és semmi változás... (nem volt olyan retkes amúgy..)
Kidobhatom a kártyát, vagy van valami megoldás??
szek:
Csökkentet módban is ugyanez, csak akkor bejön a WIN és semmi probléma. Minden jó.
A vinyóról le kéne valahogy szednem a drivert, és újrarakni? Lehet csak ez a baja? Bár akkor nem lenne szétesve az ASUS logótól kezdve semmi...Vagy tévedek?
Tegnap 9.7-ről frissítettem a legújabbra 10.3-ra.
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Helló!
Szerintetek 2db Sapp 2900XT-t elbírná a CHIEFTEC 450W-os tápom?
1x DVD + 1x 250Gb vinyó még mellette! -
A-l-i-e-N
aktív tag
Helló!
Sapphire 2900 XT-m van! Érdekeln, hogy milyen hűtők jók erre, illetve a BIOS flashelésről lejebb olvastam kicsit, ennek sok értelme van? Honnan tudom megnézni, hogy nekem melyik verzióm van? Ha nincs sok értelme akkor nem vesződök vele, de ha van, akkor lécci írjátok le
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Van még az everesten kívül olyan progi amivel a VGA hömérsékletét tudom nézni??
Mert tegnap everest behalt 18 fok volt mind a 3om VGA, a többi mind jo volt! procinál jol mutatja, másik progikkal összevetettem, szal ebböl gondoltam h. megbízhato lehet! -
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali!
Nagy HELP-et szeretnék kérni! TDUztram.. tökmind1 jácottam, kiléptem és 88 fokos volt a karim (2900XT)!!!!!!!!!!! Mostis win alatt 60 körül van! Valamivel csökkenteni kéne, egy progival a ventit 100%?? ATI Tool kilőve!!! Azzal bajaim vannak.... Ezenkívül milyen progi van?
Nem szeretném megsütni.. -
A-l-i-e-N
aktív tag
Aham, huzott... csak minuszba
WINba 510-510en járatom(def 743-828), és ameddig jo a játékba addig igy is van...60fok körül mozog igy!!
Takaritva, hm....2hete kb..szerk: észrevettem, hogy az eszközkezelöben van egy kérdüjeles eszköz...: Audio device HD ausio bus! na az mi akar lennii??? realtek az fennvan, elöbb frissitettem, hibátlanul megy...
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali Srácok!!
Lenne egy kérdésem! Sapphire 2900XT 512Mb karim van, és olyat csinál h. megy a gép, jáccok, netezek semmi baja..egyszercsak fogja magát a monitor és kikapcsol, ill nem is kikapcsol hanem olyan mint mikor készenlétbe teszem a gépet.. villog a zöld led.. se kép se hang, pedig a gép megy... kikapcsolom a gépet, ujrainditom egyböl és jo!!!
Ez vga hiba lehet, volt már valakinél hasonlo probléma???
Elvigyem gariba??? Ott mit mondjak???
THX -
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali!!
Nektek nem volt olyan h. pár játéknál olyan lenne mintha le lenne korlátozva az FPS??? nekem 75re beáll pl cod2 multiba.. DX7 en is meg DX9 en is.. feljebb nem megy... öö restart után néztem DX9 be 220FPS volt.. utánna meg codrestart után 75 megint.. olyan mindtha valami lekorlátozná...Valaki??? HELP -
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali!
Rákerestem, de nem lettem okosabb... Melyik progival tudnám huzni az XTmet? ATIToolsal probáltam, de csak a 2Ds orajeleket huztam, annak meg semmi értelme...Ha béna voltam, akkor valaki segitene h. h. kell 3Dst? THX -
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali!
Nektek hány fokos a 2900XTtek?? Nekem 50-60 körül winbe játék alatt 70 körül..Ezek az értékek elfogadhatoak?? Hány %on megy a ventitek?
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Kösziköszi!! Lenne már holnap ilyenkor.....
Kiváncsi vagyok mit tud
Abit NF7-Barton 2,5+ -2GB 400-6600GT => ASUS P5KC-E6750-4GB 800-2900XT
Tök faján néz ki a kari! Föleg a 6600GTmhez képest kicsit.... -
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali srácok!
Elöbb jöttem meg a Sapphire Radeon HD2900XT 512MB FULL VIVO karimmalHolnap összedobjuk az uj gépet és hasítok
Valakinek van ilyen karija? Tapasztalat? (Gondolom nem is 1nek..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest