- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
Gaboo007 is kérdezősködik a 8800gtx -> 2900xt ügyében. csak ott gyanítok valami mást is a háttérben. ha jól láttam, neki egy fullhd-s lcd tv-je van, mivel írta, hogy 1920x1080-ban akarja nyomni. az lcd tv-s topicban pedig láttam, hogy ezzel a natív megjelenítéssel lehetnek gondok. remélem nem ezért aklarja cserélni, mert akkor ott más lehet a gond. persze ez csak találgatás a részemről, mert még nem válaszolt, hogy mi a csere oka....
-
szab.tam
nagyúr
a gecube oldalán találtam:
[link]
jó angol nyelvtudású valaki segítene kihámozni, mit mond az agp 2900-ről?
az elején: ''full range of DX10 series ... on PCI Express, AGP bus and ...'' - mintha azt írná, hogy a teljes sorozatot kiadják pcie-en és agp-n. nem?
és a közepén, ahol az agp-ről ír: ''...HD2400 and HD2600 series to enable the DX10’s surreal graphic performance to prolong the needs of Directx 10 superior 3D quality graphics on an AGP 8X system platform. GECUBE comprehensive line up of products ranging from low to high end of the spectrum will truly satisfy the widest range of customers on the show.'' - itt meg, mintha azt írná, hogy a alscsonytól a csúcsig a teljes spektrum.
segítsen má' valaki, hogy akkor jól értem, hogy ennek alapján a gecube tervez 2900-es agp-t? please! -
szab.tam
nagyúr
itt kérdeztem nem olyan régen, hogy lesz-e vajon 2900 agp.
most olvasgattam a régebbi ph-s hírek között, és ezt leltem:
[link]
itt a cikk alján ez olvasható: ''...a GeCube is, mégpedig – ahogy közölte – a belépőszinttől a csúcskategóriáig fog kínálni efféle grafikus kártyákat.''
mármint agp-t... jól értettem? ez nem csak egy szokásos ph-s elírás?
mert ez nekem nagyon jó hír lenne, csak nem akarok korán örülni! -
szab.tam
nagyúr
mint írtam is, bejött: előjött az ''úgysem tudja kihajtani...'' szólam.
nézzetek már rá a konfigomra! miért nem tudna kihajtani egy 2900-est?
és a 8x agp keresztmetszete miért lenne kevés? létezik valami konkrét határ, ami ezt igazolná, vagy ez csak egy feltételezés?
nem értek hozzá, tényleg érdekel.
[Szerkesztve] -
szab.tam
nagyúr
hajháló!
biztos már feltették páran, de most én is megteszem: van-e esély, estleg valami konkrétum: lesz-e akármilyen 2900-asból agp-s?
(előre szólnék, hogy az ''úgysem tudja kihajtani'' szólamot már ismerem, és arra azt válaszolnám, hogy ''de ki tudja hajtani''...)
csak dönteni szeretnék: most agp 1950gt-m van, de már elég kevés, és ha nincs kilátásban a 2900-as kb. 1 éven belül, akkor külföldről kell megszereznem a fehér holló ritkaságú gecube x1950xt agp-t...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest