- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Abban biztos vagyok hogy a kártyám tökéletesen működik!
Áttvált 3D órajelekre ezt néztem is az Everestben,ha valami végett nem megy az a procim lehet,vagy valami beállítási gondok vannak a BIOS-ban.
De meglátom végülis egy tesztet megérne hogy mennyi is a külömbség egy jobb rendszerben! -
banderasz77
addikt
Lehet, de ezt egy nyugati"bb" oldalon is olvastam. És nem szeretnék lemaradni róla, mert ha minden igaz kb. a fele fog jönni az országba, mint a 7900GTO-ból is. És az is kb 1-2 hét alatt eltűnt.
És így van, a Sapphire eddig mindíg a jókat kapta, erről zengtek a fórumok is világszerte (gto2), miért lenne ez másképp most is? Ők kapják a raktártakarítást, a többi pedig a kevésbé sikerülteket. -
losi73
senior tag
lehet rá jöttem a bibire valamiért ujrarakás után duálban megy,az ati kártya rá van kötve a pc-re és az lcd tv-re is,és most néztem ott is megy a gép meg a monitoron is,annak elenére hogy nincs is bekapcsolva se a dula de még csak a második monitor se,igy hát ki kapcsolni se tudom
-
losi73
senior tag
hay erre gondolsz? 3DMark06.exe -nosysteminfo mert nekem eddig simán ment enélkül is ráadásul ugy hogy egy 8800gts volt a gépben kivetem driver le ati be driver fel 3dmark inditás és simán ment majd virus-be oprendszer le.uj rendszer fel persze vistárol beszélek és most nem megy az elözö rendszer is vista volt.
-
Drizzt
nagyúr
Mohának nincsen dx10 része. Van viszont a Bioshocknak, s az ahogy tesztekben láttam, ugyanolyan sebességű, de szebb(árnyékélek, soft particles), meg WiC-nek is van, ott is van pár extra effekt, változatlan sebességgel. HA jól emlékszem a tesztekre. Ut3-nál kifejezetten sebességugrást ígérnek dx10 alá.
-
7600GT
senior tag
Mert ha nem tévedek akkor az AMD hatalmas szarban van és nagyon nem szeretném ha esetleg pénzügyi problémák miatt szétmennének. Ez persze ilyen formában gondolom nem történne meg...
Szerk.:[L:http://www.pcgameshardware.de/?article_id=614538][/L] "AMD die HD2900 Pro nicht wirklich braucht"
Szerk2.:Hogy a halálba lehet linkelni? Régen még ment...
-
Def26
félisten
-
keIdor
titán
Tuti 80nm lesz.
Láttam már roadmapot. Akkor leírom mit láttam, hogy tisztuljon a kép mindenkinél!
R600 - 80nm: 2900XT, 2900Pro, 2900GT (ergo az összes 2900 az R600 magot viseli magán)
RV610 - 65nm: 2400Pro, 2400XT, 2350Pro, 2350XT
RV620 - 55nm: 2500Pro, 2500XT (2400-at váltja majd)
RV630 - 65nm: 2600Pro, 2600XT
RV635 - 55nm: 2650Pro, 2650XT (2600-okat váltja)
RV660 - 55nm: Várható neve HD 2700Pro és 2700XT vagy 2950Pro
RV670 - 55nm: 2950Pro vagy ez lesz a 2700 sorozat!
R680 - 55nm: 2950XT
Az R680 egy brutális kártya lesz! Egy jelentősen órajelnövelt 2900XT 55nm-en. Szvsz az lesz a következő karim!
NV miatt meg úgy se lesz szvsz 100k felett az ára!
[Szerkesztve] -
szacsee
nagyúr
Ezek 80nm-esek lesznek.
Más:
Sokat filóztam, hogyha nékem sok pénzem lesz...
melyik karit vegyek, a gtx is vonzó, de sztem XT vagy Pro lesz belőle, csak a fogyasztása és a hőtermelése aggasztott, de az éremnek is 2 oldala van:
1. 2D-ben kevesebbet fogyaszt, mint a kisebb GTS
2. 3D-ben ''csak' 10W-al eszik többet (GTX-nél), ami sztem nem naon gáz.
3. Melegszik - és? legalább kivezetik a házból, nem úgy mint a GTX-nél, mivel ott a kopoltyúk révén a ház belsejét is fűti.
4. Hangos - a hangrendszerem handosabb -
7600GT
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Riasztó topik
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bundle topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest