- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
Ferdzsoo #8180 üzenetére
Nem olyan szép a képe? Ezzel azért vitatkoznék...
Ez csak egy tévhit amit régről magával hozott az NV.A mai kártyákra ez már nem igaz! Mondom ezt úgy hogy nem vagyok elvakult NV fan, tök mindegy hogy NV,vagy Ati csak a pénzemért azt kapjam amit szeretnék.Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy egyik gyártó kártyáiról se tudok rosszat mondani mert ami nekem volt az elmúlt 8 év alatt, egyikkel se volt soha semmi gondom.
-
Anthony28
őstag
Az egyes gyártók 2900XT kártyái között van eltérés minőségben,teljesítményben?
Gondolok az Asus,Gigabyte,Sapphire..stb. kártyákra.
Csak azért kérdezem mert lenne Gigabyte 2900XT viszont ebben a márkában annyira nem bízom... vagy rosszul teszem?
A lényeg az az...döntöttem. Gigabyte 2900XT vagy MSI GF 8800 GTS 640 DDR3 1.1 ns OC 3 év gar 5k van a két kártya között (az XT a drágább).
Szóval melyiket is célszerűbb venni?
[Szerkesztve] -
Anthony28
őstag
válasz
SzlobiG #3037 üzenetére
Köszi.
Általánosságban vagyok tanácstalan...8800GTS-emre kaptam egy jóóó ajánlatot.Viszont ha már veszek másik karit akkor csakis jobbat.87,5k-ért tudnék venni 2900XT-t, tehát 30k-val kellene kipótolnom a GTS-t. nem tudom hogy érdemes e.DirectX 10-et és Vista-t egyenlőre nem használok.
Segítsetek.Visszaolvastam elég sokat de még mindig vacillálok..
-
Anthony28
őstag
Az lenne a kérdésem tuningban mennyire jó egy 2900XT?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest