- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Aktív témák
-
luci
aktív tag
válasz
Dragon-X #3728 üzenetére
Hi !
Engem érdekelne hol tudnál azonos árban !Remélem nem tul az oprencián ,mert akkór már nekem nem érné meg
-az olvasottak alapján ,nem vennék gddr4 es rammal már csak azért is mert batár nagyok !
-meg ugye drágábbak ,kicsi telj. töblet ellenében !
De abban bizok ahol a gdd4 -es asus -t lattad ,ott talán van jó áron gddr 3 -as is !
üdv .: luci -
Mono_G
tag
válasz
Dragon-X #2993 üzenetére
Hello!
Valóban a 3DMark egyik dll-fálja ludas (%Windows%\system32\futuremark\msc\direcpll.dll), és szerintem neked az augusztusi directx 9 van fent, mert az én 2600XT-m is ezt csinálta. Becsíkozódott a kép és lefagyott minden. A júniusi directx-szel nem volt ilyen csíkozódás, ott egyszerűen a ctrl-alt-del lenyomása után letudtam állítani a 3DMarkot.
Ha fenti file-t átnevezed akármire, akkor működni fog. Nekem is működött.
Üdv! -
WindyJoe
aktív tag
válasz
Dragon-X #2990 üzenetére
Ha visszább olvasol nemsokkal, akkor le van írva párszor ez a probléma.
A Futuremark a ludas, mert rossz a kártyafelismerő dll, dolgoznak a javításán, átmenetileg átnevezéssel, vagy linket is találsz föntebb a saphire adott ki ideiglenes javítást rá.
Nekem olyan kérdésem/kérésem lenne, hogy akinek van 2600XT-je nézze már meg, hogy milyen memória modulokkal van szerelve. A memchipen az ucsó két szám az. (tehát ha 12 az ucsó 2 akkor 1,2 ns-es ramokkal van szerelve, ez pedig azt jelenti, hogy 1000/1,2=833 MHz-en garantáltan lehet tolni.
Nekem HIS 2600XT (alap, nem icq-s) és 860/850-en még vígan megy, de új driverrel (7.8beta) 860/900-on is ment.
Főként ez a gyári oc-s xpert érdekelne, és a HIS icq turbós, de a többi tipust is beírhatnátok... akinek van...
Előre is köszi.
Amúgy gyári driver, és 7.8béta között kb 5% teljesítményjavulás van.
Még egy kérdés: ugyebár atitools 0.27béta a legújabb, de ezzel még sajnos nem lehet állítgatni a frekiket, catalystel lehet, de ettől meg nem megy rendesen 3D mark. Tud valaki valami progit amivel lehet állítgatni a frekit cooltúráltan?
Amúgy prociigénye van rendesen. E2160 2600MHz-en kb 3/4-ig van kihasználva. -
Olasza
aktív tag
-
c41r0^
őstag
válasz
Dragon-X #2990 üzenetére
ha a géppel eddig nem volt probléma, akkor a VGA gyári hibás lesz sajna...
gari->csere
esetleg minimális eséllyel az alaplap ''inkompatibilis'' a VGA-val
én is jártam már úgy 1 napos VGA-val, hogy mikor a vertex shadereket dolgoztatta, csak akkor fagyott ki 3DMarkban...játékokban pedig néha előjött nem kevés textúrahiba, gariban cserélték...
esetleg az órajeleket vedd vissza a VGA-n (GPU és mem) RivaTunerrel vagy AtiTool-lal, lehet a gyári OC-t nem bírja (bár ekkor is selejtes, szvsz gari mindenképpen)
[Szerkesztve] -
c41r0^
őstag
válasz
Dragon-X #2988 üzenetére
ha lejjebb olvasol, kiderül, hogy a GDDR4-es verzió jóval drágább, cserébe max. 5% gyorsulást hoz (a 128 bites memóriabusz és a GPU a szűk keresztmetszet ennél a kártyánál), ezért a GDDR3-as 2600XT-ket érdemes megvenni
azért inkább XpertVision, mert a hűtése halkabb, mint a Sapphire-é (a ventilapátok sorjásak) és az XpertVision Sonic sorozat alapból overclocked edition
magyarul akinek nem szükséges az AA, annak bestbuy egy XpertVision HD2600XT 256 MB GDDR3 PCI-E vga ~25K bruttóért
egyébként már én is rendeltem egyet
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest