- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Megtörtént
Sapphire 2600xt 256gddr3 800/700: vindows üresjárás:46-48 fok ccc szerint.
800/700 3dmark05:alap beállításokkal 1024*768 9111 pont
800/700@850/850 3dmark05:alap beállításokkal 1024*768 9900 pont 54-56 fok.
Cpu:x2 3800@ 2450Mhz
oprendszer: Windows Vista home basic(lefrissítve)
Hála a vistának, csak catalyst control centerből tudom tuningolni,mert más progi nem megy vista alatt, jelen tudásom szerint.A gpu tuningnál 870 Mhz-nél fagyi van,gondolom azért, mert van Sapphire 2600xt-ből oc verzió és ezek már valószínűleg ki vannak válogatva.A memória megy többet is, 880-on még stabil volt,de a ccc-ben már nem lehet feljebb állítani
22k-ért ez nemy tűnik olyan rossznak,nem tudom Xpertvision mit tud ehhez képest.
Terhelve,húzva 3 kör 3dmark után 56 fokot mondodtt a ccc.
Vindows vista élményindex: windows aero asztal: 5.9 pont
3d munka játék grafika 5.6 pont
[Szerkesztve] -
munky
őstag
na nagynehezen megrendeletem ami tekintve hogy nincs annyi KP-m elég merész de ki tudja ha tényleg 25K akkor eladom a mostani VGA-m.
persze ennek az esélye nagyon kicsi
netes rendelésnél mindíg felhívnak adategyeztetésre nem
legalábbis remélem mer lesz itt világ ha csöngetnek egy 100K-s VGA-val -
Komplikato
veterán
Ez így leírva nagyonmeggyőző, de nem arról volt szó, hogy nagy látványbeli difi nem lesz az Sm3.0 és 4.0 között, hanem pont arról szól az egész, hogy SM4.0-ás vason ugyan azon látvány kisebb GPU/CPU teljesítménnyel kivitelezhető legyen vagy (választhatóan) ugyanannyi erőforrásból részletesebb számításokat végezzen? (Lásd pl. CoH-bana Dx10 alatt a vetett árnyékok száma és minősége, a fények száma és minősége ...)
-
Olasza
aktív tag
Azért nem szeretem az ilyen teszteket, mert az átlag user csak annyit lát belőle, hogy az összes játék játszhatatlan.
(Tesztkonfigurácio: nézzük mit tud egy DX10-és kártya DX9-ben egy olyan driverrel, ami nem, vagy csak alig támogatja a kártyát) remélem visszatérnek egy új teszttel, és nem az lesz, hogy ''Ó, azon már túl vagyunk.'' -
VaniliásRönk
nagyúr
Azért nem eszik olyan forrón, mindenki 2-3 játékra alapozza ezt a feltevését, amik a pre-alfa szintet is alig ütik meg, max. 1280x1024-ben AA nélkül 4-8x AF-fel szerintem nem olyan siralmas a helyzet, csak ugye amióta (ill. amíg, szerintem már csak a raktárakat söprik) 40k alatt kapni X1950-et megy 7900-at minden csórónak kinyílt a csipája hogy 1600x1200-ban 16x AA-val meg AF-fel akar tolni mindent...
-
vittuka
aktív tag
Nekem több haverom is van aki most gondolkodik fejlesztésen és ugyanezt tanácsolom nekik, de csak azért hogy ne vegyenek 8600gt -t , próbálom 320-as gts-re rábeszélni ôket, de a maximum amit hajlandóak vga-ra költeni az 40k. Nem akarok az ati ellen beszélni, nem vagyok egyik párt tagja sem, de tényleg félek a dx10-es játékoktól, mindenki a crysisre feszül nagyon és szerintem sokaknak diavetítés lesz sajnos ezekkel a kártyákkal.. Persze abból indulok ki, hogy ha ennyi újítás van egy programban akkor élvezzük is ki a szépségét, ne kelljen 2 évet butítani a grafikából..
-
Bundás22
őstag
komolyan mondom
a Geforce szériában az első számjegy jelöli a generációt(7es vagy 8as) a másod számjegy a kategóriát, így:
3mas alsó/belépő
6os közép
8,9 felsőkategória
tehát a 7900 a 7es generáció felsőkategóriás kártyája
a 7600 a 7es generáció közepes kártyája, a 8600 a 8as gen. középkártyája stb..
1,5-2X olyan gyors a 8600GT mint 7600GT, némely játékban még több is, féláron
mit nem lehet ezen érteni
[Szerkesztve] -
GuMipOkE
senior tag
Hja, nekem is sokáig húzta a 9600Prom, de a 2 hete eladott X800XL-es kártyám is 2 évig volt meg. Nagyon szerettem, és nem is tuningolva használtam. Oblivion előttig minden mehetett maxon, csak az Oblivion-tól kezdve az újabbaknál már oda kellett figyelni a beállításokra, hogy élvezhető legyen.
Hogy mennyit GTA SanAndreasoztam...
Silent Hunter III
Rome - Total War
FlatOut1-2
Mind frankón ment vele, és eljesen elégedett voltam a képminőséggel és teljesítménnyel is.
Remélem az ATI(AMD) még jó ideig fog igényes gpu-kat gyártani. Bár hallani, hogy az ATI a fő profilját valszeg átállítja integrált cumók és chipsetek fejlesztésére, de ez eléggé elszomorítana...
Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest