- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
munky
őstag
ha volt már akkor sy.
bioshock teszt:
(lejebb van HD 2600 XT vs 8600 GTS)
[link]
összességében elmondható, hogy az ATI kártyák jobbak Bioshock alatt mint az NV megfelelői.
[Szerkesztve] -
munky
őstag
válasz
horvathkrisz #3761 üzenetére
francba
tudtam, hogy elírás de azért bírtam volna ha kipostázzák annyiért
akkor kb nem is fognak felhívni... -
munky
őstag
na nagynehezen megrendeletem ami tekintve hogy nincs annyi KP-m elég merész de ki tudja ha tényleg 25K akkor eladom a mostani VGA-m.
persze ennek az esélye nagyon kicsi
netes rendelésnél mindíg felhívnak adategyeztetésre nem
legalábbis remélem mer lesz itt világ ha csöngetnek egy 100K-s VGA-val -
munky
őstag
válasz
kill_bill1 #3630 üzenetére
nekem is tetszik és nagyon ütősen néz ki pedig nekem csak DX9-be fut.
-
munky
őstag
régebbi játékok esetén ( pl: Far Cry) hozott érdemi sebességnövekedést a 7.8-as driver
-
munky
őstag
válasz
Armando_19 #1385 üzenetére
szeritnem megéri. jobb videólejátszási képességek, DX10
XT nagyobb gyorsulás lenne.
[Szerkesztve] -
munky
őstag
holnap remélem lesz végre teszt itt a PH!-n is
-
munky
őstag
kösz mindenkinek aki válszolt. szerintem a HD 2600 XT valamivel olcsóbb lesz. végülis mind1 melyieket veszi mert mire az igazi DX10-es játékok ideérnek mind a 2 kevés lesz sajnos
( már most sem túl gyorsak
)
[Szerkesztve] -
munky
őstag
válasz
vittuka #1298 üzenetére
hát igen , bár tesztek alapján eddig a HD 2600-as jobbnak tűnik DX10 alatt de mit basz vele az ember ha azzal is játszhatalan a játék. hiába 2X gyorsabb ha csak 12fps-t tud kifacsarni magából az édes kevés. én is hangoztatom haverok előtt, hogy DX10-hez minimum 8800GTS 320mb kell majd szvsz. én sem akarom őket az AMD ellen ''hangolni'' de HD 2900 XT és a HD 2600 XT között még nincs semilyen alternatíva.
-
munky
őstag
nah, hogy ON is legyen egy kicsit.
haverom most akar VGA-t venni a közeljövőben. DX10-ben gondolkodik. én azt tanácsoltam neki, hogy várja meg az AMD középkategóriás kártyáit. a 8600GTS-t elvetettük mert nem éri meg a felárat, így marad a 8600 GT és a HD 2600 XT. a kettő közül szerintetek melyik lenne jobb választás? 7300 GT (DDR2) -ről szerintem egy HD 2600 XT is nagy felüdülés lenne neki. -
munky
őstag
válasz
Bundás22 #1271 üzenetére
azért ez nem ilyen egyszerű.
mert pl a 7900 GS középkategóriás VGA-nak kézszült. pontosabban annak a tetejére.
ATI nál meg az,, X1950 GT , X1900 GT , X1950pro ezek szintén a középkategória tetején helyezkednek el.
de már értem, hogy Te a 7600 GT-re gondoltál.
szerintem sokan azt várták (én is) , hogy egy 8600 GTS hozza majd ezeknek a kártyáknak a teljesítményét. nem így lett... de ha a 6600 GT-hez és a 7600 GT-hez méred a 8600-ak teljesítményét akkor persze mindjárt más kép alakul ki.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- EAFC 25
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest