- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Sorry, de nem találtam hogy mivel lehet húzni a kártyát (Sonic Pro).
ATT rosszul detektálja, atittol jól, de nem állít rajta. Tipp? -
MC Pite
veterán
válasz
horvathkrisz #3927 üzenetére
Figy, hogy milyen lett a dx10 arról még semmit nem tudunk, ezek még nem igazi dx10es alkalmazások.
DE új technikákat láthatunk, most is épp 2 U3 motoros demóval játszok, korábban is prbáltam ilyet, itt a DIRT, és ezekben (még messze nem dx10ről van szó!) is alázza 2600 a 8600ot. Ennyi. -
MC Pite
veterán
válasz
Liberator #3896 üzenetére
Sztem is... de sehol nem találok polcon
A prot hogy XTvé húzom az sztem lutri... és X1900XT512 után (jó, mst x1600xt van) így is vissza kell fognom magam és a beállításokat...
Báááár... már 15. céget hívom és senkinek nincs polcon... Gondolkozom hgoy vegyek-e Prot, de több ember tuingeredméyne is érdekelne hogy mit megy neki... vhol van vmi összesítés, vagy még a 2700 elötti hszeket is fussam át?
[Szerkesztve] -
MC Pite
veterán
Lassan de biztosan közben találgatom az infókat...
''Azért, mert alapból gyorsabb memória került rá. (tehát nem húzott, hanem gyorsabb (1.0-1.1ns)) Ezért Sonic.
Alapbeállítása 800/1600 Mhz. A ventije pedig halkabb, mint az AC Freezer 64 Pro 2000-es fordulaton.
Szerk: A sapphirevel van egy árban (25 alatt)
Hőfoka 40-63 fok.''
Hogy hol kapok Sonic 2600XT-t azt még nem tudom...
[Szerkesztve] -
MC Pite
veterán
Jah igen, Sonic version.
Azt olvasom hogy jobb ram; csak jobb márka/széria, vagy eleve nagyobb órajelre tervezett?
Olyat is olvastam hogy a Pro Soonic változata is megy 800/800at; ergo mintha a nem olyan jól sikerült XT-ket adnák el így... ez gondolom erősen lutri kategória nem? Ha tényleg 2-3K a különbözet akkor mindeképp XT... (Asusé ilyen hűtéssel meg 6K-val többért nem kell...)
[Szerkesztve] -
MC Pite
veterán
Jól értettem hogy az Xpertvision HD2600XT-n jobb memók vannak mint a Sapphireon (HDMI nem érdekel), meg ugye a nem stock hűtés... és vhol 22-23K? (DDr3 verzió persze)
Meg tudnátok mondani merre?
szerk: Meg ehhez is járna HL kupon?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
MC Pite
veterán
válasz
AMD Power #2609 üzenetére
Sapphire X700am anno 120-122°os volt a remek gyári 'hővezető' ragacsnak köszönhetően de ma is jól megy; de más gpu-kat sem zavar a 3 számjegyű hőmérséklet.
Korrekt házszellőzés kell és kész. Akiknek meg nyitott oldallappal hidegebb a kártya, annak nem jó a házszellőzése (ha van egyáltalán...)
rumkola, [link] ez segíteni fog.
Van olyan aki X1650XT/X1950Pro után nyúz ilyet? X1900XT512 után X1600XTm van most, és kevés ráfordítással tudnék elvileg ddr3as HD2600XTre upgradelni, azt nézem hogy X1650XT-t teljesen kiütötte a nyeregből (szűrők nélkül gyorsabb nála és olcsóbb is), de az újabb gammákban az X1950et szorongatja (pl DIRT most nem megy túl fényesen), szal 25pízért elég jó vételnek tűnik... De érdekelne aki ezek után használ ilyet hogy ki mit vesz észre... főleg carbon/dirt érdekel, pláne hogy különböző eredményeket látok tesztekben azonos beállítások mellett is ezekről
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest