- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
-zaki-
tag
válasz
belaazallat #3618 üzenetére
Én csináltam egy képet a hűtőjétől megszabadított kariról, csak most nincs nálam, este feltöltöm, ha nem kapsz jobbat. Ha olyan blokkot szeretnél, ami a ramokat is hűti, figyelj arra, hogy a ram chipek alacsonyabbak, mint a gpu (szemre kb 1mm-rel). Én egy régi blokkomat tettem rá, a ramokra meg Thermaltake bordákat raktam [link], 1,5 óra Stalker után is csak langyosak voltak 28°C szobahőmérsékleten.
-
-zaki-
tag
Ehhez a képhez [link] még annyit, hogy a 4 szélső lyuk egymástól 44mm-re van, a 2 középső 55mm-re. (lemértem, még mielőtt beraktam a karit a gépbe, mert én is rá akarom tenni a régi blokkomat, ha majd ráérek). Érdekes, hogy a linkelt kártyán gyorsabb RAM van, mint amit nálunk lehet kapni.
A 100°C elég soknak tűnik tuningolva is, nem lehet, hogy elmozdult a hűtés? Meleg a borda? Nálam kb. 45°C üresjáratban, 65°C körül van terhelve, tuning esetén is. -
-zaki-
tag
válasz
BenceShearer #3130 üzenetére
Én is azt használom, eddig 1x dobott kékhalált. Meg vmiért a monitor a 2.számú megjelenítő, a TV az 1. (svideo kimenet), nemtom, hogy ez bug v feature
Le is tiltom a TV kiemenetet, amikor nem használom, mert néha pl. a Stalkerben csak annak a felbontásait lehetett beállítani.
Amúgy a Stalkert én 1.0003-as patch-csel használom, bár még az elején vagyok, nem tapasztaltam jelentős szaggatásokat. (Viszont ha fut a fraps is, akkor néha megakad.) Vhol olvastam, hogy nemsoká jön az 1.0004-es patch, amiben vmilyen ATI optimalizáció is lesz. (no, ez jó pontos információ volt)
-
-zaki-
tag
válasz
AMD Power #3036 üzenetére
Még most kezdtem a Stalkert, az elején mászkálok: a házak közt, ha látszik a tűz és körülötte az emberek, full dinamic lighting-gel 25, static lighting-gel 75 FPS körül mutat a fraps. A mezőn, ahol fák, bokrok látszanak, kutyák rohangálnak, dinamic 30-40, static 80-100 FPS.
-
-zaki-
tag
Nekem is Xpertvision Sonic-om van a HWTBoltból, 7.8béta driverrel. Megpróbáltam tuningolni, CCC GPU-t 850-ig engedi, megy is 850-en. A memóriát először úgy kezdtem el húzni, hogy a GPU 850-en volt, így 825-ig ment, 830-nál kikapcsolta a monitort. Ha a GPU-t visszavettem 800-ra, akkor a CCC szerint a memória még 850-en is jó volt. Ebből arra következtettem, hogy ha mindkettő húzva van, kevés a PCI-E által adott áram, külső tápcsati kellene.
De: ha a memória húzva van akár 5MHz-et is (GPU 800-on) a 3DMark06 az első tesztnél kifagy. Nemtom mi okozhatja, gyanús, hogy valahogy tiltva van a memóriatuning
3DMark06 eredmények: GPU/MEM 800/800 majd 850/800
3DMark06 Score: 4558 4707
SM2.0 Score: 1688 1752
HDR/SM3.0 Score: 2083 2151
(minden default, 1280x1024)
Amúgy nem rossz a kártya, a ventije halk (bár úgyis ráteszem a régi vizesblokkom), Stalker 1280x800, NoAA, high, full dinamic lighting beállításokkal jól játszható (30-40FPS), NFS Carbon is jól megy 1280x960-ban, minden fullon, csak 1440x900-at nem tudok beállítani
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztalos klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest