- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
Emosz
tag
Énis néztem a teszteket de mivel crtm van még otthon és 1024x768ban használom így nem tudnám annyira kihasználni a komolyabb dx9es erejét az x1950nek plusz ha karácsonyra meg akarom majd lepni magam esetleg egy új kártyával akkor szvsz könnyebb lesz eladni egy dx10 kompatibilis kártyát mint egy régebbi dx9est...
Másrészt már énis szivesen megnéznék pár dx10es patchel elátott játékot is az otthonomban -
Emosz
tag
válasz
AMD Power #2974 üzenetére
Köszönöm a tesztet
Egyre jobban tetszik ez a kártya plusz ugye az ati szív
Pedig az x1950ben csalódtam egy picit......Talán énis túl sokat vártam de az hogy nem volt benne thermoszenzor és nem éreztem azt az átütést pl. test driveban amit egy 7600gt után várna az ember...Szóval nehéz volt megemészteni de túl vagyunk rajta,egy kártya miatt nem teszünk lapátra egy céget -
Emosz
tag
válasz
AMD Power #2972 üzenetére
Énis nagyon kacérkodom vele már csak azért is mert egyszer volt nekem egy 7600gsem ugyanilyen sonicos változatban,ugyanilyen hűtővel....Csendes volt a ventije és nagyon jól nézett ki....A várakozáson meg gondolkodtam....Ha mindig várakozik az ember soha nem fog venni semmit mert minden nap van valami új
Mondjuk valami tuningtesztet megnéznék még a kártyával kapcsolatban de szerintem így gyárilag overclockolva is lenyomja az asus 8600gt-t(ezzel van nagyjából egy árban ez az xpertes sonic,mondjuk a 8600gt+1K de az már nem oszt-nem szoroz)
ps:eszembe jutott mégvalami:láttam a specifikációkat és ott az van hogy full támogatja a shader model 4.0át.A kérdésem csak annyi, hogy a 3.0át is támogatja teljes mértékben?Tehát visszafelé is kompatibilis?Lehetséges, hogy egy lámásnak hangzik a kérdés de miután megvettem az x1950et azután tudtam csak meg, hogy mégsem teljesen támagatja a sm3.0át....Nem akarok mégegyszer ilyenbe beleszaladni....
[Szerkesztve] -
Emosz
tag
Nálunk azért elviselhetőbb a hőmérséklet,tégla és földszint...De jövö évi beruházások egyike egy légkondi lesz
A ramokat csak nem akarod megnézni nekem és a többieknek
Na jó nem akarlak tornáztatni,örülj csak az új kártyádnak....Atitool tehát felismeri,látja a hőmérsékletét az órajeleit de nem lehet rajta állítgatni?
Nálam is nyitott a ház oldala ezekben a meleg időkben.....
Azért elgondolkodtam valamin.....Nem érné meg egy kicsit várni szerintetek míg megjelenik a geforce új 9xxx szériája?(szeptemberre igérik,addig talán ki tudom húzni ezzel az alaplapi csodával)Szerintetek mérséklődni fog a 8800gts és a 2900xt ára az új széria hatására -
Emosz
tag
Köszönöm a válaszaid,egyébként végigolvastam már a topicot,ezért tudom, hogy gyárilag overclockolva van a kártya csak a hardverre voltam kiváncsi(''valóban 1.0ások a ramok? '')
X600am sajna még nem volt,a gépemben a leghangosabb jelenleg a vinyó,a házventim is 2000rpmes,szeretem a csendet...Ezért fontos a hang...
Nekem amúgy egy core2duo e4300am van,néztem a mark eredményeket is,egy x1950el 4600 körüli értéket kaptam(szerk: természetesen 3dmark06ban),remélem kihajtaná ez a proci ezt a kártyát is.....
A másik srác gépében egy 3,2es prescott lesz egy ideig,gondolom ott már játszani fog a procilimit...
[Szerkesztve] -
Emosz
tag
Visszaolvastam egy kicsit és azt láttam,hogy azon a kártyán amit megvettél 1.0n-os ramok vannak....Ez valóban igaz?Kártyavásárlás előtt állok,nem is egyet kellene vennem mivel a munkatársam öccsének a gépébe is kellene egy karit venni és a 8600gt és ez között vacilálok...
Mondjuk annyira nem lényeges a ramos dolog mert nem lennének tuningolva csak szeretem tudni,hogy van még benne egy kis tartalék
Még egy kérdést engedj meg:mennyire melegszik ez a kártya?Érdekel terhelten és idleben is....
Köszönöm
ps:majdnem elfelejtettem a második legfontosabbat:mennyire hangos?
[Szerkesztve] -
Emosz
tag
Kérdés:mennyire hangos szerintetek a sapphire hd2600xt?szerintetek felmegy rá a accelero s1es?a lyukak alapján szerintem felmegy de nem láttam a bga-n lesarkazásvédőt...
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest