Keresés

Aktív témák

• #TOTTI

őstag

válasz AMD Power #4999 üzenetére

Nem a kari miatt volt 3d mark bug..! amugy integrált alaplapival és 7300Gtvel is kiléptek a markok de igy ezzel már nem..! Én eddig teljesen megvagyok elégedve a karival a hütése is jó. kevés kondi van rajt azok is szilárd kondik minöségi alkatrészek.. persze lehet hogy.. másgyártok kártyája is ilyen..! a szerencsém az volt h 18000ft ba állt meg a kártya..! és minden dolog hiba bug ami az eddigi kártyáimal volt ugyanebben a lapban elmult megoldodott valamilyen modon!

• #TOTTI

őstag

A témától eltéröen szeretném megosztani a tapasztalataim a kártyával kapcsolatban!
    XpertVision 2600Pro DDR3 (most már) boldog tulajdonosa vagyok!
    A történet ott kezdödik hogy a gyári driver helyett egyböl a legujabb 7.8as drivert tettem fel.. de ez nem volt jo mert a kiegészuitő harverekhez nem tartalmazott drivert.. felraktam tehát a gyári drivert!

A következő hibákat tapasztaltam!

-moh:airborne szakaszosan beszagatott.. nagyon lassan futott
    -fifa hibázott bizonyos helyeken a texturák helyett szines kockák voltak
    -az összes 3d mark fagyott kivéve a 2001
    -a gép VPU hibával számtalanszor leáltt... volt hogy ujraindult csak ugy..!

aztán a hibák sorra megoldodtak:
    -moh:airborne segitett az uj driver 7.8as teljesen hibátlanul és gyorsan fut max grafikán
    -fifába bizonyos ini fájlokban kellett átirni 0ákat 1esre...! tökéletes...!
    -a 3d markok esetén egy bizonyos filet kellet átnevezni...!gyári 3d mark bug!
    -a gép azota nem állt meg nem vagyott le..! valoszinü a drivernek köszönhetó!

A gép mellett nem messze van egy HD ready 32''samsung LCD tv.. HDMI kimenetet kábel hiján egyelöre nem állt modomban kiprobálni..! nagyon jo rajta játszani! de ami zavar ha kiterjesztett monitorként és nem klonba rakom be a játékot nem lehet rajta futtatni..! és a játékok sem ismerik felhogy wide..!de erre van egy ötletem ma ki is fogom probálni..! Most VGA kábelen megy az LCD ha játszok Klóba állitom és kikapcsolom a monitortt..!

Igazábol kérdésem is lenne mégpedig az hogy HDMI kábellel mik a tapasztalatok ugy müködik mint a VGA vagy teljesen más elven ha pl játszani szertnék rajt hasonloan funkcionál mint a VGA RGB kimenet..!?boot képernyö igy se jelenik meg gondolom HDMIn se!?és az megoldható valahogy mig valaki a gépen netezk addig én a TVn.. gamepaddal mondjuk fifázzak? mert VGAval nem igazán! esetleg olyan segédprogramot tudtok e aminél a program inditásakor ki lehet választani h melyik megjelenitön fusson!? kicsit hosszura sikerült.. de megköszönöm azt is ha valaki akár egy kérdésem re is válaszolni tudna..! :R

Aktív témák