- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
extraktor
tag
Sziasztok!
Csak a kiváncsiság kedvéjért, szeretném beáraztatni a notim.
A6VA Q034 1.73 PM, 2x512 DDRII, X700 128MB ,80 GB HDD, Matusita DVD-RW, közel 1.5 év gari
A helyzet az, hogy eddig nem kellett cipelnem, de a közeljövőben majd kéne, és egy kisebb notit akarok venni helyette. -
extraktor
tag
válasz
jani0625 #2593 üzenetére
Sziasztok!
Nem talán, nekem már matshita van benne.
Talán azért kaptam bele másikat, mert miután a szervízbe került, pont tudtam beszélni a szerelővel, és meg tudtam mondani, hogy az ujabb típusokat már matshita-val szerelik.
Nagyon normális volt a srác, és én csak kértem.
Üdv:
extraktor -
extraktor
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Asus 636-s PDA-t, szerintetek milyen a kütyü?
Meg vajon menni fog e rajta a Destinator?
Külföldről hozná be nekem egy nagyon jó barátom, (keletről) a gari így is 2 év igaz? -
extraktor
tag
válasz
gsx_zsozso #2359 üzenetére
Hello!
Nekem elvitték hétfőn, és visszakaptam pénteken.Azt mondják, hogy 1 nap a szállítás és 3 munkanap a szervíz.
Nagyon korrektek, de érdemes előre egyeztetni velük.
Üdv -
extraktor
tag
-
extraktor
tag
Helló!
A tuti az ha elötte felhívod az NSE-t és lebeszéled az időpontot, hogy mikor vigyék a gépedet, és mond meg előre, hogy neked egy másik típus kell, én is erre hivatkozva kaptam bele Matshita-t. Miután a szervizzel is beszéltem belekerült a pana.
Azóta egy öröm és boldogság az életem -
extraktor
tag
válasz
Louis Gara #2070 üzenetére
A manipulációra ezt használom: [link].
A kihasználtságra én sem tudok semmit, de a fenti programmal levéve alapra használom a karit, szerintem elég.
Viszont a programmal ha lejjebb vettem az értékeket (zaj és melegedés csökkentés miatt) a kép hamar összeesett -
extraktor
tag
Sziasztok kedves sorstársak !
Csak a mundér becsülete miatt
Múlt héten hétfön - miután egy nagyon kedves és segítőkész ügyfélszolgálatos hölgy felvette a DVD író problámám az azelötti pénteken - a GLS elvitte az ASUS A6Va notim.
Azt hittem, hogy hetekig nem lesz gépen, már teljesen leírtam amúgy is.
A lényeg: szerdán telefonáltam a szervízbe, hogy mi a helyzet.
Pont azzal a szervizessel beszéltem, aki szerelte a gépen, (micsoda mázli) azt mondta, hogy kicserélte egy TSST-re firmware frissitéssel; na paff.
Többen tárgyaltuk, hogy beleszerelhető a Matshita dvd író is, ezt kérdeztem én is, mire a válasz, hogy utánnanéz és másnap felhív.
Egyhén szkeptikus voltam. Kár volt felhívtak, és közölték, hogy egy Matsita íróval gyarapodtam
Tökéletes, gyors, halkabb.
Szóval le a kalappal, minden tiszteletem az övék, pláne, hogy péntekre meg is kaptam a notit. -
extraktor
tag
válasz
Louis Gara #2018 üzenetére
Szia!
Nekem is van egy nanya+ egy kingmax, más időzítéseken (a kingmax jobb) és nincs probléma. nincs nagy eltérés ebben a kategóriánab. -
extraktor
tag
Helló!
A Norton Inet. Security egy szar! A Zonealarm ingyenes és az AVG vagy Avast free víruskergető jobb választás szerintem.
Én már tesztelgettem éppen elég tűzfalat, eddig a Sygate Personalt preferáltam, de azt már tovább nem fejlesztik, és a P2P alatt nem volt biztonságos.
A lassú bejelentkezés azért lehet, mert a hálókártya kommunikál a modemmel(IP cím kérés, Mac azonosító ellenőrzés stb). -
extraktor
tag
Sziasztok!
Tegnap sikerült az NSE-nél egy technikussal beszélnem.
Mondtam a TSST hibát: ügyfeles: ''Csak ilyen TSST mehet bele a notiba''. Én ''Csak a holttestemen át'' néma csönd, 5 perc-> Jött a technikus: ''Csak ilyen ...''. Én ''Az teljesen kizárt, ha nem tudja nézzen utánna a fórumokban!'' 5 prec Technikus: ''Valóban létezik másik fajta íróval szerelt noti.''
Teendő: GLS elviszi a notim(de nekem fontos munkaeszköz, meg az adataim).
Cseregépet nem adnak, kivenni nem vehetem, se az írót, se a vinyót.
Félsiker -
extraktor
tag
Sziasztok!
Nekem nincs csik jobb és bal oldalt!
Én az mplayerc.exe nevű media player classic inkarnációt használom. (view->video frame->touch window from inside)
usite.hu-n érdemes körülnézni
Az MSNplus-t egyszer tettem fel, aztán egyből le, szerintem fos. Iszonyúan erőforrás zabálló!
Az akksira azért vállal csak egy évet, mert tudja, hogy utánna tönkremegy (nyílt titok). Gondo -
extraktor
tag
válasz
jani0625 #1753 üzenetére
A tsst.. -nál a winvup kiírja a típusát és a firmware-t az írónak?
Az a hiba nekem is előfordult,hogy a frissités vége elött kiirta, hogy failed, de kicsit küzdöttem vele, és összejött.Holnap a cégtől elküldöm, az összes cuccot amit leszedtem netről. Abbol valamelyikkel össze kell hogy jöjjön az upgrade.
Nekem is sikerült.
A mostani firmware-m ti94(09/09/05) -
extraktor
tag
válasz
Louis Gara #1740 üzenetére
Helló Mindenkinek!
A firmware frissitéssel nem lett jobb a helyzet, beleégettem a legujabb TSST-t, meg a Toshiba-t is. Ugyanaz.
Ha valaki akar kisérletezni, szívesen elküldöm neki mail-n. -
extraktor
tag
válasz
Louis Gara #1682 üzenetére
Sziasztok!
Sorstársak, nekem is rossz. Már írtam a típust ,de inkább kétszer mint egyszer se
ASUS A6VA Q034, TSST író.
Az általam használt az Asus-hoz adott Néro-val kb 50 cd-t, dvd-t írtam.
Az első időben nem is néztem, hogy jól ír e. Maximálisan megbíztam az ASUS névben,de ..
A próbálgatásaim eredménye:
3 darab Philips cd: rossz
4 darab Verbatim dvd+/-: rossz
2 darab TDK dvd-:rossz
1 darab Fuji dvd-: rossz
1 darab Traxdata dvd+rw: hibás
1 darab Philips cd-rw: hibás
Roxio cd creatorral:
1 darab TDK dvd- : rossz
1 darab Verbatim dvd- :rossz
Itt hagytam abba. Az ellenőrzés elöttieket meg se merem nézni, úgy akár lehet, hogy 50 rossz?
A megoldás 5,25'' külő ház+ 3000 forintos ''gagyi'' LG DVD író -
extraktor
tag
válasz
Flashback #1512 üzenetére
Én is csatlakozom, csalódtam aza ASUS-ban, ilyen hokkedli dvd írót beletenni a notiba, szégyen. Telefonon beszéltünk az NSE ügyfélszolgálatával, és kijelenti az szervízes, hogy a TSST (továbbiakban nem minősítem) írókkal nem szokott hiba lenni, pontosabban nem vittek még vissza ilyet.
Ezután írtunk az ASUS Online-ra ott ezt válaszolták:
Dear Friend :
Thank you for contacting ASUS Customer Service.
My name is Jed and I would be assisting you today.
My friend, for your problem, would you please kindly contact your dealer or our service center in Hungary for detailed check, we will help you on your case.
Budapest
NSE Hungaria Kft.
+36-24 515-832
Rikvest Kft.
+36-1 273-2000
Welcome to refer FAQ for ASUS products in ASUS website:
http://support.asus.com/faq/faq.aspx?SLanguage=en-us
If having any problems, please don't hesitate to let me know. Let's discuss this issue together.
Thank you for using ASUS products and enjoying ASUS services!
Jed_Lu
Ezek után minnél elöbb szeretnénk felvinni garanciáztatni, és addig ütni tam-tam-t, amíg legalább egy Pana írót nem kapunk. Az új ASUS notikba, már valószínüleg azt szerelnek. Azért gondolom, mert a most megjelent A6J tud DVD-RAM-t is. -
-
extraktor
tag
Helló girnyau!
Engem is érdekelne bármi info az Asus A6VA-l kapcsolatban.
Már jó ideje tökölök a váasztáson az Acer Aspire 5024 vs A6VA vs Albacomp Business trión.
A szívem az Asus-ért dobogna (katana), de a pénztárcám mindig kijózanít.
Viszont a jó hír, hogy a várakozással együtt nő a pénzmag is.
Német tesztet néztem, de egy jó magyar véleményt szívesebben fogadnék, vidéki lévén nehezen jutok kézzelfogható bizonyítékhoz.
Töltelékként; ami az Asus felé húz, az hogy ő állít elő mindent, nem a beszállítoktól vásárol (Clevo, stb) mint pl. az Acer, Hp.
előre is THX
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged