- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
angel_side
csendes tag
hat a fene tudja, nem tul erosen, csak epp, hogy megsulyedhet a boritas egy picit.. egyebkent az aksinal van az a bizonyos pont, csak meg jobbrabb, ahol az aksi mar befejezodot...
Szetszedni egyelore nincs tul sok kedvem.. asztalit szivesen buheralok, de ez mas egy kicsit
UDV -
angel_side
csendes tag
Sziasztok!
Mostanaban egy furcsa dolgot tapasztalok a gepen (A6VA Q025H), ha kicsit erosebben teszam a kezem gepeles kozben a noti jobb oldalara (touchpad melle - bar inkabb mar a noti szele) akkor sercego hangot ad ki, es amig el nem veszem, meg sem nyekken... mintha egy hardware pause-t nyomtam volna.. nem fagy le, nem indul ujra, csak egyszerun stop...
Hallottatok mar ilyesmirol?! Tudja valaki pontosan mi van ott a boritas alatt? Nagyjabol az aksi felett... (mindegy, hogy az aksi benn van, vagy nincs..)
Koszi elore is
[Szerkesztve] -
angel_side
csendes tag
Hát nekem teccik
Megneztem azt a hires screensaver-t.. az is teccik
A német az nem
Ja es tudjatok mi a legjobb???
MATSHITA DVD VAN BENNE!!!!!
Na majd irok meg, de asszem tecceni fog..
ja igen, tudtok mondani egy jo TFT teszter proggit? na meg letolto helyet? -
angel_side
csendes tag
mult heten utaltam a penzt, ami penteken du. es szombat korul ert oda.. hetfo este lattam, hogy mar kiraktak szallitasra, es ma reggel 10-re mar itt volt a depoban.. onnan este (1800) hoztak el, de jo is, mert napkozben senki sem lett volna itthon..
Egyelore kivulrol teccik
Nem sokara irom, hogy belulrol is-e
Bar en a nemet windowst gyalulni fogom.. a nemet tudasom keves ahhoz.. angol win-t meg nem akartak adni<legalabb a billentyuzet nem lesz gond - gepelni tudok
>
Na de majd megoldom, csak legyen egy kis idom.. majd valamikor jov. heten, mert a hetvegem is tele van mar..
Valahogy meg kellene csinalni, hogy a backup particiot is atrakni az uj win-re.. na majd megoldom
Ar 5euroval volt tobb mint a tied, de ahogy neztem mostmar megint tobb valami 10-15-tel.. -
angel_side
csendes tag
Ezzennel en is boldog (legalabbis remelem
) tulajdonosa lettem egy ASUS - A6VA Q025H - notinak..
Ordered form MediaFrost... koszonet az infoert jani0625-nak
A DVD drive-ot meg nem neztem, mert kicsit hideg a gep es nem mertem beinditani.. majd kicsit kesobb.. (de tartok tole.. ) egyelore oromkodok a latvanyban
egyebkent tenyleg csak ajanlani tudom a mediafrost+gls-t.. preciz, gyors..
Lattam valamelyik hozzaszolasban a http://www.notebooksbilliger.de/-et, de az en ugy lattam ide nem szallit maganszemelynek..ellenben van a http://www.notebookparadies.de/.. ok ha minden igaz igen..
(ha valakinek a frost nem lenne eleg)
UDV!
[Szerkesztve] -
angel_side
csendes tag
Haliho Mindenkinek!
Lenne egy kerdesem, ugyanis ket Asus kozott vacilalok..a kulonbseg tulajdonkeppen, hogy az egyikben X700 a masikban GO7300 van... Na most az OK, hogy az X700 altalaban jobb, de ha csak 64Mb-s? Mert ugye a Go bovitheto a rendszermemo-bol..
(Nem vagyok egy nagy jatekos, tehat nem kell egy csucs modell.. csak elfusson egy KOTOR2, az uj Thief, AgeOfEmp III. vagy hasonloak..)
A masik, hogy lattam DeimoS beszurt egy cikket: ''Nesztek Itt a teszt a tesztkonfiggal. Jobb az X700 mint a 7300GO. Legalább 40%al.''
De amennyire en meg tudom allapitani ez a teszt nem az x700-rol szol, hanem a go7300 es go6200-rol...
Szoval ha valaki tud valamit mondani akkor happy leszek
Kellemes Unnepeket!
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hegesztés topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest