- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Louies
aktív tag
ez tetszik! ennek jó lenne valami hírverést tenni, mert már itt a forumban is vagyunk1 páran akinek meggyült a baja az NSE-vel. nekem a 3 nap- 2hét volt.
tudom ez nem nagy gond mrt valaki 1hónapig nélkülözi a gépet.
JÓ TANÁCS. ÉN minden nap telefonáltan az NSE-nek, h hol tart a gép. És szerintem mikor már 7szer telefonáltam(a telefonos hölgy már ismert a hangomról) akkor azt mondta személyesen utána nézz. és rá két napra hozzta az GLSfútár. -
Louies
aktív tag
A6V van valakinek közületek? Most egy A6R-t nyomok és gondolkodom , hogy elcseréljem-e?
-
Louies
aktív tag
Ha bövitem a ramot és én rakom be, nem a gyártó akkor az ASUS két év garancia elveszlik???
-
Louies
aktív tag
nem túl lassú, arra amire akarod hazsnálni tökéletes lesz. esetleg ha még van pénzed bövithetsz memoriát is akkor szinte tökéletes kis gép lesz. Nekem is ilyenem van vagy legalább hasonló. Nem bántam meg a vételt egyáltalán én programozásra vettem, de nagyon sok oldaluan tudom használni.
-
Louies
aktív tag
ha az ASUS igy folytatja elvesziti a meglévő ugyfeleit az tutti. Én már a 2. ASUS-omat nyomom és gondolkodom, h a 3. nem az lesz, hanem valami megbizhatobb.
De mit tehetünk mi? Mert ezen csak mi szívunk. Mikor küldözgetni kell a notit, hogy nem jó és várni még vissza küldik.
engem felháborit! -
Louies
aktív tag
valami őtletett várnék!!!!!
a tv-re szeretném rákötni a notimatt. Film nézzés miatt. és nincsen s-videom. csak 1 vga output. -
Louies
aktív tag
Sziasztok!
már két hete a szervizben van a Notim.(A6R) és még mindig azt mondják, hogy nem vizsgálták be, de már megérkezet másnap mikor elküldtem. Ti jártatok hasonlóképen v.mikor.?????
Már nagyon hiányzik a gépem... nem azért vettem, hogy szervizbe álljon.
De legalább mondanának valami újat, hogy alkatrészrte várnak vagy mit tudom én mit.
De semmi........
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Louies
aktív tag
van 1olyan gondom, h szervízbe magy a nootim és nem adnak csere készüléket . ASUS-ék
van ilyen??? -
Louies
aktív tag
VAN 1 olyan gondom, hogy Az ASUS A6R notebookom nem tölt és igy az aksi lemerült. De nem tölti újra. Pedig 2hónapig minden rendben volt vele.
Nem ugy mint másnak akinek a 2. nap kiderült, hogy van ilyen hibája.
Én meg örültem, hogy az enyémnek semmi kinja.
mit tegyek? MIT tANÁCSOLTOK?
PRIVIBEN LÉCI.
THX!!! -
Louies
aktív tag
hello!
tud valaki vga - s-video átalakítot. Hol lehetne venni? -
Louies
aktív tag
válasz
sztechnika #2137 üzenetére
Hi!
Szerintem egy jó választás. Én egy hónapja vettem és egyáltalán nem bántam meg.
Ár - érték arányban a legjobb és én csak ajánlani tudom.
[Szerkesztve] -
Louies
aktív tag
-
Louies
aktív tag
Szerintetek A táska jobb vagya Hátizsák a notebook hordásához? Nem tudom melyiket vegyem. melyik a biztonságosabb a gép számára.
Mi a véleményetek az Asus által adot táskáról?
Ha tudna valaki valami jó ötletett adni a vásárláshoz azt meg köszöném IGY SZÉPEN!!!
Kb 15 van rá MaX.
Üdv... -
Louies
aktív tag
Hi! És nem tudod meg mondani, hogy kb. Mikora lesz az országban. Én Debrecenben vagyok és itt a nagykerekben sincs.
Azt hol látad hogy a ramirisnek van A6R-B002-je
HI VALAKI ha tud ehez a modelhez hasonlot akkor várom a tanácsokat. Jeverész Programozásra használnám,meg 1-2 film talán. Na meg az is fontos, hogy strapabiró legyen. (1szóval SZ...t nem akkarok. ) Kb 250e van rá
Köszike
[Szerkesztve] -
Louies
aktív tag
Nem tudom mi van az ASUSnál de én már 2hónapja várom a laptopomat A6R és még mindig nincs meg
Mindig azt mondják a jövő héten.
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Autós topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged