- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
Imy
veterán
A pentium az mindig a felsőbb, a celeron pedig az alsó kategóriás proci... Sajnos nekem Pentiumos gépre nem lett volna pénzem, azok amikor én vettem minimum 70-80e Ft-al többe kerültek. De az 1.5-ös Momil Celeron M elég irodai alaklmazásokra, internetre, mivel én csak arra használom. Asztali gépen sem játszottam sohasem, éppen ezért vettem notit, igy legalább el tudom vionni itthonról is...
-
Imy
veterán
és Kb mennyi idő szokott lenni a teszt?
a mostani memóriámmal is lehet van valami gáz, mert ujrahuzás elött, és utánn is azt irja ki néha hogy ismeretlen memóriacímre hivatkozott xyz alkalmazás, meg xyz memóriacimen hiba, meg ilyenek... 2*256Mb memóriánál kb mennyi ideig tart a teszt? -
rYaN-
tag
Nah, akkor had legyek én is up-to-date a tsst témában.
Azt vágom hogy a toshiba samsung házasság gyümölcse, meg hogy szir-szar az összes ami melyik(?) sorozatú notikban fordul elő?
Én eddig 3 db A6-os asust láttam, mindháromban Matshita (azaz panasonic) dvd író volt, eddig rajtam kivül a másik 2 tulaja sem panaszkodott rá.
Hogy az NSE-ről is essen szó, Siófokon lakom, nem érdekel miber kerül bécsben a javíttatása, én tuti oda vinném/küldeném ki. Mellesleg fél éve irtam az asus supportnak, még mindig nem válaszoltak
A márkával elégedett vagyok, mégegyszer megvenném ha tehetném, eddig sok cuccom volt asus - alaplap, vga - mindegyikkel meg voltam elégedve. -
Zanik
addikt
-
RudiG
tag
Na igen. A HP...nemrég a tulajdonomba került 1 kis HP nyomtató és megilletődve pislogtam, mikor a nyomtatón, toneren, cd-n, és tápkábelen kívül nem tartalmazott mást a doboz. Leginkább a nyomtató és gép közötti USB kábelt hiányoltam. Először azt hittem valahova elkavartam, aztán a haverom felvilágosított, hogy a régi szép időkben adták csak a kábelt a nyomtatókhoz, mostmeg mindenki vadászhat magának...Nemazért de ezt a párszáz forintos kábelt igazán adhatnák hozzá...
[Szerkesztve] -
rYaN-
tag
vagy csak a router is másnapos, nekem is volt már ilyen, volt dhcp.
Router restart?
Imy: tudom mennyi egy akksi, az asusokhoz a legdrágább
De ha nincs indok új gépet venni, az akksi meg kell, akkor nincs más választás
Bár talán 3 év alatt fejlődik annyit a tech, hogy le kelljen cserélni, nem mintha meg akanék válni tőle... -
BiriBum
őstag
Akkor még nem próbáltam ki az írót ott helyben a MM-ban.
Nem akarom megint visszaküldeni, rizikós, hogy kiberhelnek belőle valamit.
Amúgy nem tudjátok, hogy van-e valami doksi, hogy eredetileg milyen sorszámú akksi tartozott a géphez? Erős a gyanúm, hogy kicserélték.
Lehet, hogy paranoiás vagyok, de hallottam egy-két furcsaságot az NSE-ről. -
Imy
veterán
TSSTcorp CD/DVDW TS-L532A a pontos típusa
Az elsődleges IDE csatorna Ultra DMA 5-ösön van!
A másodlagos PIÓ modban van, és nem is lehet másra állítani, csak arra ha rendelkezésre áll akkor DMA mód legyen...most ezen van, de akkor sem jó.... eddig jó volt, nem volt bántva...
Amugy melyik csatornán szokott lenni az író? Elsődlegesen(pri.), vagy másodlagoson(sec.)? Amugy az optikai meghajtók nem PIO modban szoktak menni, vagy ez régebben volt ugy? -
SunBreeze
aktív tag
-
MCI
csendes tag
Való igaz nem kellett volna újrarakni.
De multibootos volt a rendszer egy 32 bites XP és egy 64 bites Vista ismerkedés céljábol.
/Vistán a A6m Q024 3-as osztályzatot kapott, a Go6100 nem tud többet/
Nos amikor visszajött a Vistán volt hang az XP-n nem...
Driver fennvolt. Arra gondoltam, hogy valami történt az XP vel a régebbi fagyások miatt.
Újraraktam XP-t most van hang mindkét helyen..
Egyszer már láttam megint az IRQ-s üzit, de remélem nem csinál belőle rendszert.
Intenzíven fogom használni, majd elválik mennyire stabil a gép. -
cucka
addikt
swap-et kikapcsolni jó móka lehet, kivéve azt az esetet, amikor betelik a memória
indexelést kikapcsolni viszont butaság..
(#4416) Zanik Az XP félévente érdemes újrarakni, mert annyi idő alatt - nálam legalábbis - eléggé meghülyül
ilyen esetekben nem az xp-vel van a gond, hanem a júzerrel
[Szerkesztve] -
Zanik
addikt
Oké, de visszaállításra felhasznált terület méretét azt lehet állítani! De tényleg elsősorban a swap folyamatos munkálkodása az indok. Próbáld ki, nekem bejött!
Jah, néha a környezeti változókkal is szoktam babrálni...
Most úgyis nagyon azon vagyok, hogy január végén újrarakom a desktop gépem, mert nyár elején volt utoljára reinstall és már megint kezd megkergülni (Az XP félévente érdemes újrarakni, mert annyi idő alatt - nálam legalábbis - eléggé meghülyül)
[Szerkesztve] -
SunBreeze
aktív tag
a nhc kevesebbet mér mint az everest :S
de ha így alapjárat van (ami sztem nem valami optimális menet) netezés és zene hallgatás, esetleg töltögetés ... és 66 fok, ha meg már elkezdek tölteni lefelé külső vinyóra 18 gigát úgy nagyáltalánosságba 700-1600-2400 gyorsasággal, ugyan ennyivel felfelé is akkor meg már 85 fok körül mozog, ne is beszéljünk a hash-ről....akkor meg már 90 fok körüli volt...
mi az optimális feltétel, aminél optimális hömérsékletet mérhetünk ? mert ez alapján tudnék következtetni hogy egyáltalán rossz e a hőtő... -
bnss
veterán
Én ezt nem állítottam, h kuriózum lenne a BIOS-os akksi kalibrálás...
Temrészetesen win alól is emgoldható - ahogy mondtad - cask ki kell kapcsolni azt a funkciót, h ha x % alá esik a töltöttségi szint, akkor leálljon a win!
st.hubertus: Fn gombot lenyova tartva + F2 és voálá!
[Szerkesztve] -
Herbali
tag
''Nem tudom miért mehet el egy amd-s gép kevesebbet''---Az, hogy AMD-s az még önmagában semmit nem jelent. Az sem mindegy, hogy a Power4Gear-ban milyen energiagazdálkodást allít be az user! Pl: proc órajel, fényerő
''pedig ahogy nézem, nincs benne sokat fogyasztó eszköz''-------A GO7300 azért többet eszik mint egy GMA950.
De az nVIDIA driverben a vga energiagazdálkodását is be lehet állítani.
Egy ismerősömnek is ilyen gépe van és az is 2 órát bír. Persze, hogy mire használja az sem mindegy.
[Szerkesztve] -
Zanik
addikt
Egyetértek! Nem is akartam vitába szállni veled erről! A tény: az aksi fogyóeszköz, ami előbb-utóbb kileheli a lelkét. Amit max. megtehetünk hogy igyekszünk nem szélsőségesen használni (hőségben, teljesen lemerülve stb.), és így tovább életképes marad, de a teljesítmény fenntartásához 2 év után szinte biztos hogy cserélni kell...
Ami jó hír, hogy a Li-onos aksik technológiájának fejlesztése folyamatos, így valószinűsíthetően évről évre egyre jobb és jobb akkukat árulnak majd a notikhoz! -
Zanik
addikt
Hát ezzel is vitatkoznék (egy kicsit!), mivel a több cella nagyobb kapacitást is jelent! És ilyenkor alacsonyabb feszültségen tudja feltölteni őket, mivel a teljes kapacitás több cellán osztódik el. / Hasonlítsd össze pl. egy 4 meg egy 8 cellás aksi töltőjének méretét!!! / Ráadásul ha valamelyik cella hibás, akkor azt az áramkör le tudja tiltani, és nem mindegy hogy 8-1 vagy 4-1 müxik!
Persze a teljesítményt valóban a wattóra határozza meg (mAh szorozva V értékkel, osztva 1000-rel), a cellák száma inkább a hatékonyság szempontjából mérvadó! -
SunBreeze
aktív tag
nekem elég gyakran felszökik 80 felé... főleg ha már egy játékot elindítok... de akkor biztos be volt akadva egy progi, meg futott a spy sweeper, meg megfigyeltem az nhc-ban hogy 86 és 93 között ugrált másodpercenként... kicsit megrémültem hogy most mivan... és most mi a teendő? rosz lenne a szellőzése? vagy csak szar a hűtője??? már biztos hogy szervíz lesz belőle februárban...
1. rossz a hangja, recseg,
2. nem olvassa a dvdlejáccó az írott cd-ket... meg nem is ír... (nem is tudom milyen célt kéne szolgálnia annak a szerkezetnek)
3. nagyon melegszik a proci...
még mi baja is van??
[Szerkesztve] -
sazabi
aktív tag
arról a 100% cpu kihasználtságról mesélnél még?
több mint fél éve használom asus a6va laptopomat, és ment rendesen a wlan, most meg 2 napja ZCfgSvc.exe 100% procit használ. le is kellett darálnom az inteles progit. driver fentmaradt, de használatatlan így. azt írja ki hogy csatlakozik a hálózathokhoz, de mégsem. se ping se semmi nem megy.. neked milyen progival ütközött vagymi?
és mac filtert te mivel/hol állítasz be? az az inteles progi elég fapados... -
SunBreeze
aktív tag
amúgy nemtudom hogy került fel a gépre a wifi-s driver, ha xp-t telepítek alapból felkerül, vagy szükséges hozzá az asus cd is?
de nem szükséges hozzá az asus progi mert az nekem állandóan 100 %-ban használta a cpu-t...
az a progi amit mondtál, az ingyenes program?
[Szerkesztve] -
n@p@lm
őstag
-
SunBreeze
aktív tag
akkor mutatok még képet,
nos a két kép két különböző böngészőről készült egyidőben, direkt kirpbóláltam, tehát ez nem programhiba, mert már újra telepítettem és ugyan úgy előjön, valamint észrevettem, hogymintha lassabb lenne a noti mióta visszajött az nse-től.
jah teljesen leterleődik ha egy ablakot mozgatok, és valami másodperces akadások vannak a cpu 100-on és olyan fagyász szerű az egész, görgetéskor pedig szintúgy 100 on megy a proci, kicsit furcsa...
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest