- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
-
Almos
aktív tag
TSST(fuck): ha elolvasod a topic-hsz-eket, akiknek eddig problémája volt a dvd-íróval annak vagy nem cserélték ki a szervízben vagy beleraktak egy másik TSST(fuck) írót, ami ugyanúgy nem működik, azaz nem ír dvd-t. Már ne haragudjon meg a világ, nem azért veszek 2 év világ(!!)garanciás, márkás laptopot >200ezer forintért, hogy utána saját zsebből vegyek bele dvd-írót... TSST és Asus szervíz bekaphatják... Részemről ezentúl nem sok embernek ajánlom az Asust...
-
Pgeo
csendes tag
Szia!
Nekem is ez a noti van (éppen szervízben), és én is feltettem ezeket a kérdéseket anno.
De azóta nekem került bele 1 GB PQI ram. Próbáluk másmilyen RAM-al is, de mivel 2féle volt, nekem csak ezzel ment. A másik ram azt hiszem, hogy noname volt, és 533-as. Azt egyeáltalán nem akarta ''megenni'' az alaplap.
A PQI RAM-al azonnal ment, és ez 667-es memória élettartam garival. Én olyan 22-23 e Ft körül vettem, igaz nagykerben...
Azt mondom, hogy mindenféleképpen próbáld ki a RAM-ot, mielőtt megveszed!!
Garivesztéssel nem jár a dolog, alul kell az egyik lapot kicsavarozni, és oda kell beletenni a RAM-ot.
Ha van kérdés, írj nyugodtan.
Egyébként csak ajánlani tudom a bővítést, mert azóta minden sokkal jobban megy.
(Sajna a videjókártya megdöglött, de ez nem a bővítés hibája..)
Sok szerencsét!! -
Louis Gara
tag
A mikrofon driver a hangkártya driverrel ''telepszik'' fel, tehát nincs köze a webcam driverhez, ha nem müködik, nézd meg hogy a mikrofon nincs e lenémítva, nekem mindig automatán lenémul, tehát ha skypolok akkor mindig újra ki kell klikkeljem a pipát a némításról, és másnál is így van, nem butaság amúgy.
A hangk driver meg az A3-as install cd-n van, de gondolom azt megtalálod. Amúgy az asus download oldalán van egy frissített driver, én még nem próbáltam -
Louis Gara
tag
-
Louis Gara
tag
Nekem is olyan van, nagyon pöpec kis gép, én ráadásul nagyon jó árban is vettem. A +512 memórai sztem kötező, nekem még nincs benne, sokat is gondolkodik....2003-as 3dmark eredménye 4600 körül volt, én többet nem tudtam eddig még kisajtolni belőle, persze gyári driver, elvileg ezek 5500-6000-et is kéne hozzanak. Játékban jól teljesit nfsmw, néha rángat, a wincsi dologzik +512 megoldja ezt a gondot is. Vegyes használatban 2,5-3 órát elmegy, (filmnézés, netezés) ami nem túl sok, de átlagosan ennyit tudnak ezek.
Viszont a 2megás másodszintű gytár előnyét még nem élveztem, az asztali a64-3000+ os gépem veri az 0,5 megájával, bár lehet nem jó összehasonlítási alap.
Csak ajánlani tudom, nem hangos, viszont zene cd-t nem érdemes hallgatni mert a tsst dvd iró erre sem jó, (bár úgy tűnik dvd írásban mégsem annyira rossz) ezért a cdkonzolt nehéz kihasználni, mert hangos a lejátszó.. -
Fifi
őstag
Szia!
Nekem ilyen gépem van kb 1,5 hete, de vettem bele még 512 MB RAM-ot.
Amit eddig idő hiányában nem próbáltam: DVD írás, TV-out, Fireware, Ingetrált modem és kártyaolvasó. És amit talán soha nem fogok az a videókártya 3D képessége.
Windows-t és drivereit kb. 1,5-2 óra volt feltenni, ott próbáltam ki a webcamot. Azóta csak linux van rajta és a kipróbált dolgok mind szépen működnek. (Spec gombok, cpu speedsteping, lan, wlan, irda, touchpad).
Sajna úgy néz ki, hogy a webcam és a kártyaolvasó egy ideig nem fog linux alatt menni, nincs hozzá jelenleg driver.
Egyetlen dolog, ami kicsit furcsa, hogy érzésre a ház alul nagyon átmelegszik, pedig a hőmérséklet az acpid által kiolvasott adatok szerint csak 49-50 fok. Igaz ezt a melegséget 4-5 óra használat után érzem, de az ölemben lévő erre rendszeresített falapon át!
Lehet, hogy a ventilátor nem teker eléggé? A fordulatszámát szabályozni szoftveresen nem tudom, de az biztos, hogy az egész gép nagyon halk.
Én összeségében elégedett vagyok vele, soha rosszabb noteszem ne legyen
Bye, Fifi
Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest