Aktív témák
-
hzcs
senior tag
válasz
angel_side #3667 üzenetére
Igen, nekem is
Rosszul emlékeztem. Már megint majdnem 1 hónapja nincs itthon a gép, és hajlamos vagyok elfelejteni, mi merre mennyi -
hzcs
senior tag
válasz
angel_side #3651 üzenetére
vagy módosítottak az a6va-n, vagy neked nem az van
nekem az akksi az a kijelző alatt van, nagyjából ott, ahol a billentyűzet kezdődik, attól felfele, csak az alján, majdnem teljes szélességben. Touchpad még a közelében sincs -
hzcs
senior tag
válasz
angel_side #3642 üzenetére
Hi!
Ilyenem van, csak 026-os. Ott alatta nem az akksi van, nem is a vinyó. Nem tudom mi van alatta. Mennyire erősen kell nyomni hogy megálljon?
Ja, a holland Asus szervíz szerint is jó a dvd író. De könyörgöm, ha jó, akkor miért nem ír? Mindegy, megkapom, viszem osztrákba. -
ML320
senior tag
válasz
Szia!
Én szétszedném...
Kontakthibára gyanakodnék, de látatlanban passz...
Ha attól tartasz, hogy a gar ugrik, akkor vegyél egy modellelező szaküzletben matt fekete festéket, és egy nullás ecsetet. Ha nem is találsz semmit, a csavarokat visszarakod, a tetejükre meg ráviszel egy pötty festéket. Észrevétlen ;))) -
válasz
esetleg ott a winyó. érdekes... hardveres pauz
-
RudiG
tag
válasz
angel_side #1787 üzenetére
akkor mostmár értem miért volt dágább (matshita)
-
jani0625
aktív tag
válasz
angel_side #1787 üzenetére
grat.
látszik a cég(asus) már tanult a hibájából, csak a szervíz is tanuljon belőle.
ugyanis ha a tiedben nem tsst van akkor már nem mondhatják hogy ezekbe csak tsst-t rakhatnak, mivel ha te bevinnéd akkor neked se tsst-t raknának bele.
úgyhogy meg kéne rohamozni a szervízt! -
RudiG
tag
válasz
angel_side #1775 üzenetére
Na, mostmár kihült!...izé,bemelegedett, vagy kiengedett vagy mi, uh nyomd be gyorsan és véleményeket kérünk meg első benyomásokat, ecetera
!
Mennyi idő alatt jött meg? És mennyi volt?(én is ilyet vettem mediafrost+gls-ben.kiváncsi vagyok hogyan változtak azoota az árak!nekem 1090+45 +utalási ktg)
Egyébként meg gratulálok! Sztem eléggé jó választás volt. Nekem eddig nagyon bevált. Tényleg tuti
[Szerkesztve] -
mower
tag
válasz
angel_side #1341 üzenetére
akkor mergelodik egyet
ha van tel.szam a csomagon, akkor felhiv. ha nincs sehol feltuntetve tel.szam, akkor felhivja a ceget es ker egyet. azon felhiv teged, es vagy meg tudod vele beszelni, hogy vhol talalkoztok, vagy masnap kiviszi. altalaban mindenhol ugy van, hogy 2 kiszallitas dija benne van a koltsegekben. ha masodjara sem tudja leadni a csomagot, akkor visszakuldi a feladonak, aki ismet kikuldi, de ezutan a szallitasi dijak mar a vevot terhelik.
[Szerkesztve] -
DeimoS
csendes tag
válasz
angel_side #1222 üzenetére
Üdv!
Jól állapítottad meg, itt az érdekes az, hogy van topic (Notebook VGA teszt eredmények) ahol több x700-as config eredményeit meg lehet nézni. Ez alapján lett ez a megállapításom
Egyébként az x700 is vesz el a rendszermemóriából ha kell neki, csakhát minél több a saját memória, annál gyorsabb lesz a gép gamezok alatt.
Annyit még hozzátennék, h a 3dmakis eredmények nem mindig tükrözik pontosan a valóságot, azért elég jó előrejelzést adnak arról, h milyen lesz egy noti ha jáccunk vele
Részemről is Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Medence topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged