- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Aktív témák
-
saco
csendes tag
ASUS A6VA Q034 tulajok, vagy akinek MATSHITA UJ-841S van a gépében, a noti cd-jén volt valami driver / firm féle a DVD meghajtóhoz ? Ha igen ki tudná pakolni valahova valaki ? vagy saco-caa KUKAC freemail.hu címre elküldeni ?
Köszi -
saco
csendes tag
Sziasztok
A A6VA Q034-emben egy MATSHITA DVD-RAM UJ-841S dübörög.Pár napja hozzáírtam egy filmet a megkezdett dvdhez, és a végén egy toc errorral elszállt, és nem jelenik meg a fájl-listában a film, de amikor a megírt trackeket nézem, akkor ott van.Megpróbáltam dvdt írni és most előtte szállt el ilyen hibával:
19:10:58 #22 CDR -1122 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1614
Unable to recover TOC
19:10:58 #23 TRANSFER -27 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1614
Could not perform start of Disc-at-once
A log: [link]
Két dvdvel megpróbáltam, ugyanaz a hiba.Fogtam az egyik dvd-t és egy asztalival ráírtam a cuccot és tökéletesen ráírta és olvassa, de a noti csak sok tekerés és kattogás után (windows indulása előtt is).Szóval nekem konklúzió, hogy azokat szarul olvassa, amit próbáltam vele írni... Minden régi dvd-t és cd-t olvas, beleértve az ezen típusú (RIDISC) dvd-ket is.FW-t nem tudok frissíteni, noti cd-m nincs itt, neten nem találtam.Eddig tökéletes volt az író...
Valami ötlet ? -
saco
csendes tag
Sziasztok
olyan problémám lenne, hogy a6va-ra monitort ranyomtam, restartoltam a notit, es a monitor eloszor bekapcsol bootnal, aztan elkezd villogni, es kikapcsol akkor amikor a windows elojon
tudtok erre valami magyarazatot vagy megoldast ?
saco -
saco
csendes tag
Hat ez a matsuita se valami fenyes, mondjuk tenyleg megirja a dolgokat, es olvas is, nem ugy mint a TSST, de most beraktam egy cd-t es mp3-t hallgatok rola, olyan hangosan tekeri, es allandoan, hogy legszivesebben kivennem..tegnap probaltam filmet nezni rola, de annyira idegesitett, hogy kikapcsoltam, felek igy kiirni barmit is ! tok szar
ha lesz valamennyi penzem, ki fogom cserelni valamire vagy nemtom, sux, jah es neha ha nagyon porgeti, megall az mp3 pl., akkor is ha geprol megy a zene, sot 1x hddrol neztem filmet, es beraktam egy cd-t, akkor az avi stream is megallt, es a win freezed lett egy 3-4 secre.. valaki tapasztalt ilyesmit ? eleg fos sztm, meg lehet ezt valahoigy javitani szoftveresen pl ? =) limitalni kene az rps-et -
saco
csendes tag
Jah scrollozni nekem sem akar, de végre ki tudom kapcsolni a toucpadot is
majd letöltöm a drivert !
Most a mobmeter, csak chipsetet és hdd-t mér, nem tudom miért, acernél mindent mutatott, de everestben pl. meg lehet nézni hogy mennyi a proci
erre a speedstep dologra nem tud valaki valamit ? -
saco
csendes tag
A probléma megoldódott, rákerestem a cd-n a hcontrol.exe-re és így már ok, csak furi ez a szoftveres megoldás, az ACER-ben nem függött ettől a hang.
Köszönöm a helpet, az egész kulcsa az volt h megtudtam annak a nyamvadt exe-nek a nevét
[Szerkesztve] -
saco
csendes tag
Ez a Realtek probléma még mindig fennáll
Elolvasom még1x a manualt hátha okosabb leszek tőle, nekem csak ez a Realtek HD audio manager megy :
Process File: RTHDCPL.EXE
Process Name: Realtek HD Audio Sound Effect Manager
..
Process File: hcontrol or hcontrol.exe
Process Name: ASUS Multimedia
hhmmmmmm, ez kéne nekem ? minek a része ez ?
Mármint mit kell feltenni, (mondjuk az ASUS cd-ről) hogy ez is fusson ?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
saco
csendes tag
válasz
Solar_Wind #1901 üzenetére
http://www.geocities.co.jp/SiliconValley-Oakland/8259/
Én ezzel néztem. Kíváncsi vagyok az eredményre -
saco
csendes tag
válasz
jani0625 #1898 üzenetére
Hát jah... ha nekem is kiesne egy időre a noti, bajban lennék, mert mindent asztali gépet eladtam ezért
Amúgy a6va vagy konkrétan q034 tulajok, a chipset hőmérséklet értékek mennyi nektek ? fura dolgot tapasztaltam tegnap este, a proci folyamatosan 1.73-on megy, a chipset 57-60 fokig ugrál síma netezés mellett, ha jól emlékszem ez olyan 50 körül volt max, amikor megkaptam
talán a speedstep techel van valami baj ? hol lehet utánanézni ?
Ez a dolog most is fennáll
hmmm.. Mi az a hyper memory function ? asus-nál látom a bios update-hez odaírva
[Szerkesztve] -
saco
csendes tag
Van valami 5letetek arra,hogy miért nem működik a fn+F10F11/F12 billen ? Ez a hang némító/halkító/hangosító! A6VA Q034 ..
-
saco
csendes tag
válasz
Louis Gara #1740 üzenetére
hát ahogy elnézegetem ezeket a hszeket, leborulok a gep elott, hogy nem tsst van belerakva
en sztm megorulnek ..
-
saco
csendes tag
válasz
F. A. Bian #1693 üzenetére
Közben tegnap utánanéztem mi az a TSST és megnyugodva tapasztaltam hogy az enyémben más van
szal megnyugodtam köszönöm !!
Egy kicsit mondjuk hangosan pörget, de annyira nem gáz.. Neked nem szokott olyan lenni, hogy cd/dvd olvasásnál, ha felpörgeti leáll az mp3 ? Meg cd/dvd írás kezdeténél/befejezésénél is ugyanezt csinálja, tegnap filmnézéskor a video is leállt (de a felirat ment tovább), erre nem tudok magyarázatot
elég idegesítő lehet majd mondjuk buli közepén amikor a notiról megy a zene
Az asztali gépemben egy Toshiba dvdíró volt, hát harmjadannyiért vettem annó mint a többi dvdírót és mindent megevett mindent írt, imádtam, legjobb volt az árához képest, ezért furcsállom a TSST-t hogy tudta ennyire elbaszni
[Szerkesztve] -
saco
csendes tag
Toshiba samsung storage tech
nemtom -
saco
csendes tag
Hmm Nekem us ugyanez a gep van, milyen dvdiro ez ? es ez szar ? neked is szarakszik ? Nekem csak ma volt velem olyan gond, h egy cdrw-t nem olvasott be
Jah meg olyan kérdésem van, hogy neked is megall az mp3 ? Legutóbb dvd kezdésnál és befejezésnél még video (divx) is leállt
ez ennél megszokott ? Mert pl. az ACERban semmi ilyen nem volt... de elég idegesítő sztm
Most kicsit megijedtem
Most látom h matshita
akkor nemtom
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
saco
csendes tag
válasz
Louis Gara #1628 üzenetére
Az acer képernyője sajnos egy hét után tönkrement, szervíz, blabla, mindenképpen cserélni akartam, de nem volt már készlet, sajna kifutóban van az 5024, felajánlottak javítást de azt nem vállaltam (kellemetlen szervíz emlékek HP tortúra miatt) inkább kis ráfizetéssel csere volt erre az asusra, így most ez van
nagy a boldogság, stb
hát hőmérsékletileg ez mindenképpen veri az acert, 15 fokkal hűsebb, az acernél volt olyan h égette az ujjam a tacspadde ott pl. jobb helyen voltak a kimenetek
tesztelni még nem nagyon szeszteltem, 1:44-et csinalt super pi-ben, 15seccel verte az 5024-t
ennyi eddig -
saco
csendes tag
Ah sorstárs
egy hétig voltam egy boldog acer aspire 5024 tulajdonos, szal csak ennyi összehasonlítási alapom van ám.. az usb-t majd megszokom, meg remélem a ctrl-t, ha te meg tudtad akkor én is :p bár eddig még nem láttam ilyen megoldást (lehet csak en voltam tul szuklatokoru
jah meg a context-menut is eleg sokat hasznalom, azt is szep lesz megszokni,hogy ott van eldugva
Még mindig problémám van sajna a billen levő hangosítássalnem mukodik egyik gomb se a harom kozul, valami otleted van erre ? Jah meg egy olyan prb is felmerult most, hogy nem tudom kikapcsolni a tacspadot, a drivert / utilt is feltettem es igy sem megy
ugyancsak nem reagal a gombocska .. neeemtom
az usb sztm jobb lenne oldalt, odabasztak a negyet egyrakasra, alapbol egeret hasznalok, meg a akksi kabel is ott megy el, kb fel percbe telt mire beleeroltettem egy pendriveotnem fertem el
ha lan meg jah, hatul jobb lenne 1000x .. most speciel bal oldalon van a router ahol ulok szal tok szivas
kösz
[Szerkesztve] -
saco
csendes tag
Ma gazdagabb lettem egy q024-el
első dolog ami feltűnt és nem tetszik, hogy a billentyűzet legbaloldalán egy function bill van és nem ctrlelég nehéz lesz megszokni .. hacsak nem lehet megcserélni vagy nemtom
meg egyenlőre nem működik a lenémító/hangosító/halkító gomb sem5letem sincs miért egyenlőre
persze az oldalkialakítás miatt van, de akkor is zavar,hogy nincs oldalt usbkicsit körülményes le/felhajtani a képernyőt, és keresgélni a lyukat
ennyit elsőre a rendszerinstall után
Aktív témák
Hirdetés
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest