- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Didu35
csendes tag
válasz
Louis Gara #2358 üzenetére
Szia! A hangkártyás beirásodra kérdezném, hogy biztos nem soundmax van neked, ugye?
Nálam a skype-nál a lejátszáshoz ki kell pipálni a mikrofont, a felvételnél nem. Mellesleg nekem sehogy nem müködik. A teszthivásra nem megy ki a hang, ha tudsz légyszi segits!
Köszi! -
Didu35
csendes tag
Köszi a választ, de már mindent kipróbáltam és csak srcegést hallok vissza. Neked is ez a Soundmax-os hangkártyád van? Egyébként meg a leirásban direkt azt irja, hogy le kell némitani a hang lejátszásnál, hangfelvételnél engedélyezve van. De akár igy akár úgy nem megy! Ha valaki tudna segiteni, hogy hova vihetném ezzel a gonddal azt is megköszönném!
-
Didu35
csendes tag
Szia! azt elfelejtettem megirni, hogy ez egy A6R-Q014H tipus és igen mindent ugyanúgy használok és tökéletesen megy PII-en, igaz az egy Toshiba! Ezen meg egyszerüen nem akar müködni. Hogy lehet az, hogy egy gyengébb gépen semmi baja nincs ezen a ''drága'' Asus-on meg nem müködik, pedig nagy szükségem lenne ezekre a programokra.
Sajnálom, hogy nem segitett az infra kikapcsolás! Külöben én már ezzel a szüttyögéssel elvittem a HRP garanciális szervizbe is, de kiderült azok csak átveszik leküldik vidékre 2 hétig kb. Na erről lemondtam és nekem segitett az infra kikapcs., de nem a szervizesek mondták, nekik fogalmuk sem volt mi lehet az.Ha a garancián ez a szerviz van megjelölve azért vihetem máshova is? Pl. NSE-hez?
Üdv: Didu
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Didu35
csendes tag
Szia, nálam is volt ez a szüttyögés, letiltottam az infrát és megszünt!
Remélem Neked is segít!
Lenne egy nagy gondom, december óta kinlódok vele!: Nem megy ki a hangom az MSN-ről és a SKype-ról se. Tűzfalat,(Kerio), virusirtót (Avast)is kikapcsolom hiába! XP sp2 van igaz GPRSinternetem van, de másik gépen meg megy szépen még Win98-al is! Soundmax kártyám van , a tesztek mindent tökéletesnek mutatnak, saját gépre felveszi a hangomat. Minden beállitást már kipróbáltam. Plííííííííz, HELP!!!
Üdv: Didu
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crypto Trade
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest