Keresés

Aktív témák

• zsmat

csendes tag

válasz jani0625 #1408 üzenetére

haaaaaat, az ugy kezdodott...... :D
    szoval kaptam egy computer hirdetes fuzetet, nemetet, es lehasaltam az araktol :) kineztem egy gepet, felhivtam a hamburgi kereskedot, es kertem, hogy angol bill, angol progival ha elkuldenek nekem........ hm, persze mindene nemet volt:( mindenesetre belelkesedtem, kinyomtattam a ttulajdonsagokat, es bementem egy itthoni uzletbe. hasonlo tulajdonsagu (kicsit gyengebb gepet) adtak 334 ezerert, ami kinn 1100 EUR volt. csakhogy addigra mar elhataroztam, hogy az 5 eves gepemet lecserelem, de nem mind1, mennyiert. ezert is orultem meg ennek a forumnak, hisz lattam, hogy mas is hasonlokeppen probalta megoldani a helyzetet, gondoltam, mielott belevagok, irok, es felhasznalom a tapasztalaitokat :) notebooksbilliger.de eleg jo aron adja a gepeket azrt, de itt persze csak webaruhaz van, es arra meg nem szantam el magam, bar a nemetek altalaban eleg precizek :))

• zsmat

csendes tag

válasz RudiG #1403 üzenetére

haaaaat, ez biza igazi ''szoke nos'' szerelem, neten kivalasztottam par gepet, es elbaktattam edigitalba megnezni, megsimogatni ;) es az A5EB szerelem elso latasra volt :B aztan megmutattam hozzaerto ismimnek, es azt mondta, azA6VA jobb valasztas, raadasul olcsobb is, ez volt ma reggel, es ez utan talaltam ezt a forumot....... ennyi a tortenet :D notebooksbilligert neztem, ott en is a Q026-t szemeltem ki, sokat mar nem kene tokolnom velem, mert meg elkoltom masra az osszesporolt penzemet :U valaki ment ki szemelyesen nemetbe, munchenbe tud valaki jo cimet ahol meg is lehet ''fogni'' a gepet??? valahogy jobb szeretnem ugy megvenni :P es ugyis arrafele kell menjek jovo heten :DDD

• zsmat

csendes tag

válasz RudiG #1401 üzenetére

koszke a valaszt :)
    http://hu.asus.com/products2.aspx?l1=5&l2=24 en itt talaltam meg a legjobb leirasokat a Mo-n forgalomba hozott osszes tipusrol, nemeteknel kuzdottem a szamokkal :(( persze azota fejest ugrottam a mediafrost oldalaba, es talaltam par jo dolgot, eddig az A5EB volt a befuto, de egy ismi azt mondta, hogy a videokartyaja keves a jatekokhoz, ugyhogy teljesen elbizonytalanodtam :(
    minden segitseget koszonok :R

• zsmat

csendes tag

sziasztok,
    vadiuj vagyok itt, ma talaltam meg a forumot, atragtam magam, ha tudtok segitsetek!
    2 hete kuzdok, hogy milyen gepet vegyek, 3 maradt fenn a rostan: A6VA-Q034, A5EB-Q003, A6VM-Q017
    itt csak az elsorol talaltam hozzaszolast, de megingatott a nemetbol behozott Q026, esetleg ez is szoba johet, majdnem ua a 2.
    van valaki aki tudna a masik kettorol is valamit???
    es a nemet gepeknel letezik angol bill es progi, vagy csak nemet van hozza???
    eddig compaq presariom volt (van) kb 5 eve, aksi orokke benne van, es csak kb 5x meritettem le nagyjabol, semmi gond nincs vele, meg csak fel sem melegszik, sztem kar lenne kirangatni a gepbol, viszont a kb 3 aramszunetnel aldottam, hogy benne volt;)
    elore is koszi minden segitseget :)

Aktív témák

Hirdetés