- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
zsmat
csendes tag
válasz
jani0625 #1408 üzenetére
haaaaaat, az ugy kezdodott......
szoval kaptam egy computer hirdetes fuzetet, nemetet, es lehasaltam az araktolkineztem egy gepet, felhivtam a hamburgi kereskedot, es kertem, hogy angol bill, angol progival ha elkuldenek nekem........ hm, persze mindene nemet volt
mindenesetre belelkesedtem, kinyomtattam a ttulajdonsagokat, es bementem egy itthoni uzletbe. hasonlo tulajdonsagu (kicsit gyengebb gepet) adtak 334 ezerert, ami kinn 1100 EUR volt. csakhogy addigra mar elhataroztam, hogy az 5 eves gepemet lecserelem, de nem mind1, mennyiert. ezert is orultem meg ennek a forumnak, hisz lattam, hogy mas is hasonlokeppen probalta megoldani a helyzetet, gondoltam, mielott belevagok, irok, es felhasznalom a tapasztalaitokat
notebooksbilliger.de eleg jo aron adja a gepeket azrt, de itt persze csak webaruhaz van, es arra meg nem szantam el magam, bar a nemetek altalaban eleg precizek
-
zsmat
csendes tag
haaaaat, ez biza igazi ''szoke nos'' szerelem, neten kivalasztottam par gepet, es elbaktattam edigitalba megnezni, megsimogatni
es az A5EB szerelem elso latasra volt
aztan megmutattam hozzaerto ismimnek, es azt mondta, azA6VA jobb valasztas, raadasul olcsobb is, ez volt ma reggel, es ez utan talaltam ezt a forumot....... ennyi a tortenet
notebooksbilligert neztem, ott en is a Q026-t szemeltem ki, sokat mar nem kene tokolnom velem, mert meg elkoltom masra az osszesporolt penzemet
valaki ment ki szemelyesen nemetbe, munchenbe tud valaki jo cimet ahol meg is lehet ''fogni'' a gepet??? valahogy jobb szeretnem ugy megvenni
es ugyis arrafele kell menjek jovo heten
-
zsmat
csendes tag
koszke a valaszt
http://hu.asus.com/products2.aspx?l1=5&l2=24 en itt talaltam meg a legjobb leirasokat a Mo-n forgalomba hozott osszes tipusrol, nemeteknel kuzdottem a szamokkalpersze azota fejest ugrottam a mediafrost oldalaba, es talaltam par jo dolgot, eddig az A5EB volt a befuto, de egy ismi azt mondta, hogy a videokartyaja keves a jatekokhoz, ugyhogy teljesen elbizonytalanodtam
minden segitseget koszonok -
zsmat
csendes tag
sziasztok,
vadiuj vagyok itt, ma talaltam meg a forumot, atragtam magam, ha tudtok segitsetek!
2 hete kuzdok, hogy milyen gepet vegyek, 3 maradt fenn a rostan: A6VA-Q034, A5EB-Q003, A6VM-Q017
itt csak az elsorol talaltam hozzaszolast, de megingatott a nemetbol behozott Q026, esetleg ez is szoba johet, majdnem ua a 2.
van valaki aki tudna a masik kettorol is valamit???
es a nemet gepeknel letezik angol bill es progi, vagy csak nemet van hozza???
eddig compaq presariom volt (van) kb 5 eve, aksi orokke benne van, es csak kb 5x meritettem le nagyjabol, semmi gond nincs vele, meg csak fel sem melegszik, sztem kar lenne kirangatni a gepbol, viszont a kb 3 aramszunetnel aldottam, hogy benne volt;)
elore is koszi minden segitseget
Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest