- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
habmalac
tag
válasz
Gergosz2 #28798 üzenetére
Értem. Akkor ez a szűk keresztmetszet a rendszerben. Lehet ezt fejleszteni vagy vennem kéne egy új laptopot, hogy ez a probléma megszűnjön? Az újabb készülékek tudnak egyáltalán többet LAN-on? Nézegettem az újabb laptopokat, 10/100 eddig amit láttam. Ki tudom használni egyáltalán valamivel ezt a netet ((fiber power 500, 500/22 Mbit/s)?
-
TheProb
veterán
válasz
Gergosz2 #28381 üzenetére
Haver is ezt mondta, hogy az akkori teljes vételárat adják vissza. Ha nálam is így lesz, akkor a lehető legjobban jártam. vagyis fogok járni.
(#28382) KubanitoS: G56JR, jó ha 120ért ha el tudnám adni, így meg lehet akkor 250et tudok majd levásárolni. Remélem így lesz.
-
TheProb
veterán
válasz
Gergosz2 #28045 üzenetére
Én is egyből intel driverre gondoltam, főleg, hogy minden akkor szaródott el, mikor felraktam a driver updater-jüket. Igaz az nem talált semmit, szal még furább a dolog.
Az a gond, hogy W10-hez nincsenek driverek az ASUS-nál. Intel oldaláról leszedett driver nem települ, mert, hogy nem a gépemhez való. Ha manuálisan tallóznám be neki a .cab-ot, akkor mert azt írja, hogy ez nem újabb/másabb, mint a meglévő.
Szal nem tudom mit próbálhatnék még, de így kb használhatatlan lett a dolog. Mert itthon évek óta csak tv-re kötve használom a laptopot. Most meg lassított felvétel lett a kép, hol van hang, hol nincs. Valamint általánosan valami crash-eli a rendszert, ha kivetítőn megy a kép. Ahogy visszaváltok csak a laptop kijelzőre minden megjavul...
-
steelsec
aktív tag
válasz
Gergosz2 #28018 üzenetére
Nekem az N550JK kicsit tobb mint 1 eve hasznalom jatekra is boven, ugy mint fejlesztesre, nincs kulon bill vagy monitorom hozza, de a gombok nekem kicsit sem koptak meg, es az ipst nem cserelnem le tnre beepitett kijelzoben. Na meg ha valaki N utan val K ra ott bizony egy kis minoseg erzet elveszik.
-
Johnny194
aktív tag
válasz
Gergosz2 #27149 üzenetére
azóta kicseréltem az ssd-t a hdd-re, és ott se működött, valami probléma volt vele.
épp válaszolni akartam, amikor egy órás szöszmötölés után újra felismerte a gép, úgyhogy Istennek hála minden adatom megvan (épp szakdoga írás közben omlott össze)most egyelőre működik, minden rendben. ha hazaértem max mehet harmadjára szervízbe egy év alatt
-
-
-
nonsen5e
veterán
válasz
Gergosz2 #26914 üzenetére
Első körben letesztelem majd egy asztali gépből kiszedett SSD-vel, aztán majd meglátjuk.
Felnyitásra tud akkor valaki tanácsot adni?
Kiszedtem a csavarokat, de a billentyűzetet és touchpadet magábafoglaló előlapot nem tudom lefeszegetni, nem akarnak kipattanni a pöckei. -
nonsen5e
veterán
válasz
Gergosz2 #26910 üzenetére
Amikor megvettem még nem akadoztak alatta a játékok, nem volt vele probléma.
5400rpm és 5400rpm között mennyi különbség van? Asztali gépemben egy 5400-as WD Re. tökéletesen futtatja ugyanazokat a játékokat.Felnyitni ezt a modellt hogyan kéne amúgy?
Szerencsére úgy láttam, hogy az alján nincsenek matricák a csavarok fölött, így kikaptam mindet. Néztem hasonló laptopról videót, utána a felső (billentyűzetet és touchpadet) tartó lapot kellene leszedni, de hiába próbáltam csavarhúzókkal és bankkártyákkal feszegetni, fogást sem találtam rajta és a ház többi részét sem nagyon akarta elengedni. -
konyi79
addikt
válasz
Gergosz2 #26894 üzenetére
Simán elég cad alá, én is itthon ezen dolgozok. Nem terheli folyamatosan, és jobb a hűtés hidd el, mint amit kinézel belőle. Kijelző más, az van is monitor az asztalon, mellé.
Van N szériás az irodában, na annak tényleg vacak a hűtése, ez más.
Persze nem azt mondom egy munkaállomás nem még jobb. -
Bkrisz9
őstag
válasz
Gergosz2 #26851 üzenetére
Én (is) voltam. Az egyik legegyszerűbb és legjobb megoldás. Meg persze olcsó is... Azokon a kis rácsokon nem tud valami sok levegőt beerőszakolni a hűtőpad így leginkább a burkolatot hűti aminek hw hőmérséklet szempontjából vajnyi kevés értelme van. Csak úgy segítene ha pont a rácsok alatt lenne egy-egy kis venti, mondjuk akkor sem biztos mert a gépen belüli venti egy adott fordulaton forog ami nagyjából behatárolja a légáteresztést.
-
-
Sdmv8
tag
válasz
Gergosz2 #26638 üzenetére
Köszönöm Gergosz, akkor maga a panel nem a jobb fajta, de a kép színei azok jók. Igen amikor, win csempére váltok, akkor nagyon látható.
A hátlap leszedéssel nem vesztek garanciát, hogy megnézzem mennyire poros a hűtő?
szerk: Esetleg egy 4gb-os memoria modult, ami jó ebbe a laptopba tudnál linkelni, mert a jelenlegi 4-et igen kevésnek érzem benne. Köszi.
-
auth.gabor
tag
válasz
Gergosz2 #26619 üzenetére
Tele volt a net ilyenekkel: http://www.tenforums.com/installation-setup/3290-not-able-install-new-iso-ssd.html
Ez a hibaüzenete: "We couldn’t create a new partition or locate an existing one. For more information, see the Setup log files."
USB 2.0 eszközről ment gond nélkül ugyanaz az ISO, a megoldási javaslatok között volt, hogy másoljam a telepítőre az USB3.0 drivert. Ettől persze lehet más a probléma, csak gondoltam szólok, hogy nálam ez volt a megoldás.
-
Peterson_
addikt
válasz
Gergosz2 #26609 üzenetére
Igen, mindenképp kell mentés, vagy az a megoldás amit mondtál.
Én eltrehánykodtam, igy nem volt mentésem, amikor bevittem kijelző gonddal.Az ügyintéző csaj mondta is a sablonszöveget, de volt olyan rendes, hogy kihívott egy szervizest, aki szintén meggyőződött róla, hogy kijelző hiba, így tuti nem nyúlnak az adatokhoz.
Összessegeben mákom volt, de többet tuti nem adom le mentés nélkül.
-
mondeo61
tag
válasz
Gergosz2 #26574 üzenetére
Szia.
Az a gond, hogy a leírt driverekkel ha alvó módba kapcsolom leáll úgy és villog a fehér led.
Amikor ébresztem úgy indul mintha teljesen újra indítottam volna tisztán boutol be, de sokáig lassan tölt be a rendszert mint valami nagy frissítés után. De így nem használom. A hibrenálás le van tiltva. -
Orlin
addikt
válasz
Gergosz2 #26565 üzenetére
Persze úgy tettem fel a többi drivert és ott nem is volt baj.De itt a kicsomagolás után ezeket kapom.
Innen melyiket kell betallózni?Meg próbáltam is,betallóztam a Graphics-ot!
De azt írta,hogy naprakész.Köszi!
-
Orlin
addikt
válasz
Gergosz2 #26563 üzenetére
És tényleg.Köszi.A driverscloud progi irányított arra az oldalra és nem is néztem mit szedek le...
És innen most melyiket szedjem le?Megpróbáltam a 64-bites zip-et és szintén kibontottam amiből keletkezett egy rakat másik mappa.Onnan megint telepítési próbálkozásra írta,hogy a legfrissebb van fent.
Érdekes...
Köszi! -
Orlin
addikt
válasz
Gergosz2 #26560 üzenetére
Szia!
Én már az általad írt módon frissítettem pár drivert.És már csak a "Intel Corporation Broadwell-U Integrated Graphics Driver of 4/22/2016 (WHQL)" maradt.De ezzel nem boldogulok.Letölti a zip filet az Intel oldaláról,de,ha kicsomagolom akkor több filet és mappát kapok.Azokat hogyan tudom betallózni?Valamint onnan minden kell?Betettem egy üres mappába az egészet és onnan próbáltam frissíteni,de akkor meg azt írta a legfrissebb van a gépen.Bár azt sem tudom megnézni melyik intel grfikus driver lehet fent mert az Intel Grafikus vezérlőpultban nem tudom hol lehet megnézni...
Sorry,ha hülyeségeket írtam,csak érdekel és "tanulni" szeretnék!
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Gergosz2 #26492 üzenetére
Most egy ideje eltűntek a csíkok, és a fekete villogás is ritkább lett, már csak a pixel vibrálás van, de az meg csak maximum fényerőnél zavaró. Pedig nem mozdítottam el az eddigihez képest, meleg meg eddig sem volt.
De mielőtt egyszer csak teljesen eltűnne a kép, inkább megy szervizbe.
-
drummermark
újonc
válasz
Gergosz2 #26459 üzenetére
Hát egy kevés játékra (division, rainbow 6 siege, cs:go, lol) és egyetemi tanulmányaimra (remélhetőleg programozás
). 280-300at tudnék rásszánni. SSD előny lenne de ahogy néztem ennyi pénzért megbizható helyröl nem kapok. Egyébként a gl752vwről mi a vélemény? I5össel úgytudom nem durva a melegedése.
-
donceleger8
őstag
válasz
Gergosz2 #26397 üzenetére
Én úgy tudtam hogy az integrált megoldások jóval gyengébbek, ezért is raknak mellé egy rendes vga-t. Nyilván a laptopba szánt verziók nem veszik fel a versenyt az asztali társaikkal, de erősebbek az integráltnál.
Egyébként 3D Blu-ray videók lejátszása miatt szeretném ha kihasználná a gép a maximum gpu-t, pl power dvd vagy akár totalmedia programokkal.
De amúgy mindentől függetlenül is szeretném. Ha már benne van, akkor web böngészés is menjen azon keresztül. Ennyi erővel lehetne olyan gépem is, amiben nincs dedikált vga. -
szobbal
csendes tag
válasz
Gergosz2 #26394 üzenetére
Igen az kell
sajnos. mert 12.7-ből van itthon
Találtam egy helyet ahol a vadi új 4.5e Ft notebook-alkatresz.hu Majd telefonálok nekik hátha még működő cégvannak SSD-k is most is 120-ra van a C particionálva. bár jó lenne nagyobbat, venni de az horror pénz.
SSD-ből bármilyet vehetek? nem finnyásak? -
fuze
őstag
válasz
Gergosz2 #26348 üzenetére
Az egér nálam nem ébreszti. Az bluetooth-os és régebben már kipróbáltam, hogy reagál rá vagy sem.
Hol tudom megnézni, hogy mi ébresztette fel?
Az is lehet, hogy a Caddy béna, illetve olvastam, hogy vannak olyan notebookok, amelyek nem szeretik annyira a caddy-t. Ez is lehetséges.
Jaj a Power4Gear... Régebben használtam és nekem nem volt gondom vele. Azonban energiatakarékos módban olyan gyalázatosan lassú volt a gépem, hogy úgy döntöttem nincs értelme használni. Nem is nagyon értem minek vannak ezek a parasztvakító driverek... A legrosszabb a Splendid vagy mi, ami automatikusan szarja el a monitor színeit. Hát nem aranyos?
-
mkbla
senior tag
válasz
Gergosz2 #26344 üzenetére
DR3 - Dead Rising 3
HON - Heroes of NewerthEzen a garancia dolgon én is gondolkodtam, de ez céges gép, emagról rendeltük, nemtudom h mit értetlenkednek majd meg h mennyi isőbe fog telni, nem akarom visszaküldeni 2-3 hétre hogy megkapjam teszt OK-val. mindamellett hogy otthon néha játszom ez munkaeszköz, és kényelmetlen enélkül dolgozni..
Milyen más bibi? tavaly júliusban vettem a gépet. Úgy alapjáraton, ha nem játszok rajta, külső monitoron, akkor semmi baja (a sajátján is el lehet játszani meg nem vagy le, csak kicsi, third person shooterrel inkább jobb full hd-ban halomra ölni a zombikat a 100centis tv-n..) Általános irodai használat mellett nem igazán fagyogat le, másik verzió az h átpasszolom egy kollégának én meg valahogy szerzek magamnak másikat... -
Frod
addikt
válasz
Gergosz2 #26267 üzenetére
Valamiért meggyőződése hogy a CPU az, mivel hogy olyan játékokkal játszott mostanában amik rendre jóval nagyobb erőforrásokat kérnek (pl i5) de ő meg az i3-al nyüstölte őket. De szerintem ez nettó baromság, most valami vagy elindul vagy nem. Meg a proci nem ilyeneket produkálna nyilván.
Drivereket anno én tettem fel, max a vga-é nem naprakész, de minden más igen.
Hát sajnos csak hdd van benne, bár öcsémnek még nem is volt dolga ssd-vel így nem erre érti a lassulást. (nyilván én ma már megőrülnék egy olyantól amiben csak hdd ketyeg)Viszont most említett még egy olyat is, hogy az egyik új játékban (Xcom2) kék-zöld-piros négyzetek voltak néha a textúrák helyén. Ez akkor konkrétan vga, ne is keressük tovább? (ugye van benne integrált is, lehet ezért nem adta még meg végleg magát a masina!?)
Bár a netre ez semennyiben sem magyarázat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Robogó, kismotor
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tesla topik
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest