- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asus N551JW laptopom, amit most telepítettem újra (Win 10 64bit). Előzőleg volt rajta az ICE Audio Wizard amit szerettem, csak nem mentettem le. Asus honlapján az írják, benne van az audió driverben, de nincs. Honlapról meg nem lehet leszedni. Tipp esetleg, hogy honnan lehet beszerezni? -
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy ASUS N551-et használok a következő felállásban: rá van kötve egy monitor HDMI-vel és egy TV szintén HDMI-vel. Mármint nem egyszerre, hanem váltogatom, hogy melyik van bedugva, attól függően melyik kell. Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy DP kábelt akkor megtudom, oldani, hogy egyszerre meglegyen a kép a monitoron és a TV-n is? Vagy a GTX 960M ezt így nem támogatja? A laptop saját kijelzője nem lenne így használva.
Előre is köszi.
-
ZephX
senior tag
Hali.
Valaki szedett már szét K53-at vagy hasonlót? Tényleg csak a billentyűzet megbontásával lehet a ventilátorhoz jutni? -
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Valószínűleg nem ide tartozik a kérdés, ha van megfelelő topik irányítsatok át oda. Asus N551 képernyőjét szeretném rendesen megtisztítani a portól. Nem zsíros csak poros. Normál jó minőségű szemüvegtörlő kendővel letöröltem, de ugye emiatt a panel és a műanyag keret között ott marad a por. Erre jó megoldás lehet, az objektívekhez használt Lenspen ecset része? Mert az elég finom és mivel a lencsét is azzal szoktam, elvileg jónak kéne lennie
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Asus N551-ben milyen ethernet port van? Mert normál méretűt nem nagyon mertem belepróbálni, mert kicsinek tűnt a hely.
-
ZephX
senior tag
válasz
mondeo61 #28250 üzenetére
Az tény, hogy a routerem nem egy nagyszám. De most mértem meg a net sebességét.
Asus N551: Ping 55ms, Letöltés: 0,24 Mbit/s, Fel: 2,41 Mbit/s ezek a értékek voltak nagyobbak is egy kicsit, de nem sokkal
A régi gépemmel is megmértem
Asus K53: Ping 180 ms Letöltés: 18 Mbit/s Fel 3,17 Mbit/sNem tudom, mi lehet a hiba, mert a legújabb driverek vannak fenn, Windows 10 mellett, mindkét gépen.
Küldjem vissza a gépet, vagy telepítsem előtte újra?
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Az előbb emlegetett N551-et vettem a héten és nagyon tetszik meg minden, tényleg jó gépnek tűnik. De a wifis internet elérés az valami irdatlan lassú volt a szobámban 5 méterre a routertől. A routerhez közelebb már nagyon gyorsan mentek a dolgok. Állítólag a fém fedlap miatt van ez, mert lefojtja a jelátvitelt. Ez lehet az oka vagy valami más( esetleg driver, bár abból friss van fent vagy valami hardveres bibi)? Akinek régebb óta van már ilyen van-e ezzel tapasztalata?
Előre is köszi.
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Asus Zenbook UX 310-ről mik a tapasztalatok? Kijelző, tartósság ilyesmi. Vagy a Zenbook sorozatnak melyik tagja a jó választás. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged