- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
Úgy néz ki megoldottnak lehet tekinteni a problémát, ahogy én látom a hűtés probléma okozta a kikapcsolást. A legegyszerűbb megoldás az ,hogy nem hajtom le a laptop fedelét, ugyanis ebben az esetben nem kapcsolt ki, 3-4 óra játék után sem. Leteszteltem, Valley benchmarkkal, Furmarkkal, Intel burn testtel, amikor igy minden ment egyszerre a processzor 96-97 fokon simán elketyegett a gép, amint lehajtottam nem kellett 5 perc és már le is kapcsolt... Ami viszont furcsa az egészben ,hogy emlékeim szerint eleinte ,amikor még a 8.1-gyel használtam nem volt ilyen gond h laptopfedél le v felhajtva...
Mindenesetre, most fel van hajtva ha játszom és nincs probléma -
mkbla
senior tag
válasz
Gergosz2 #26344 üzenetére
DR3 - Dead Rising 3
HON - Heroes of NewerthEzen a garancia dolgon én is gondolkodtam, de ez céges gép, emagról rendeltük, nemtudom h mit értetlenkednek majd meg h mennyi isőbe fog telni, nem akarom visszaküldeni 2-3 hétre hogy megkapjam teszt OK-val. mindamellett hogy otthon néha játszom ez munkaeszköz, és kényelmetlen enélkül dolgozni..
Milyen más bibi? tavaly júliusban vettem a gépet. Úgy alapjáraton, ha nem játszok rajta, külső monitoron, akkor semmi baja (a sajátján is el lehet játszani meg nem vagy le, csak kicsi, third person shooterrel inkább jobb full hd-ban halomra ölni a zombikat a 100centis tv-n..) Általános irodai használat mellett nem igazán fagyogat le, másik verzió az h átpasszolom egy kollégának én meg valahogy szerzek magamnak másikat... -
mkbla
senior tag
Üdv mindenki,
Van egy ASUS X550JK laptopom, nagy csalódás többet vártam, aki teheti inkább kerülje.
(i5, 8GB ram, NV 850m,ssd)
A legnagyobb problémám, hogy indokolatlan módon kikapcsol. Nem tudom mire vélni inkább random mint szerintem bármi is befolyásolná.
Mivel egész jó vga van benne igy játszani is jó lenne , ha 5 percnél tovább is tudnék. Alapból a persze rákötöm vagy monitorra vagy tvre ahol pl DR3 esetleg Fifa 15-tel tolnám úgy 2-3 percig. Ha csak monitor van rajta és honozok, akkor talán 10 percet is hajlandó működni.
Apróbb érdekességek és észrevételek:
alapból eddig 8.1-gyel használtam, de most nemrég 10et tettem fel, az alap driverrel amit a windowst tett fel, le tudtam játszani egy meccset a fifával, csak sajna eléggé szaggatott illetve belassult néha (azelőtt 8.1-gyel soha nem volt probléma) igy hát leszedtem a legfrissebb drivert és kezdőtött a kikapcsolgatás 2-3 percenként.
DR3 tv-n full hdban teljesen játszhatatlan. Feltettem az aidát, ami szerint akár 96 fokig is felmelegszik a proci. Amit még észrevettem, hogy ha nem kötök rá semmi külső monitort tvt akkor ez a hiba nem áll fönn, tehát honozás közben sem lép ki illetve a DR3 sem kapcsolja le a gépet, holott a proci ugyanugy szaladgál 90-94 fokon.
A kérdés az hogy mi lehet erre a megoldás? Driver? ezt esetleg visszaküldjem gariba? Kicserélik megjavitják? felejtsem el dobjam ki ez ilyen szar?Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged