Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mkbla

senior tag

válasz mkbla #26342 üzenetére

Úgy néz ki megoldottnak lehet tekinteni a problémát, ahogy én látom a hűtés probléma okozta a kikapcsolást. A legegyszerűbb megoldás az ,hogy nem hajtom le a laptop fedelét, ugyanis ebben az esetben nem kapcsolt ki, 3-4 óra játék után sem. Leteszteltem, Valley benchmarkkal, Furmarkkal, Intel burn testtel, amikor igy minden ment egyszerre a processzor 96-97 fokon simán elketyegett a gép, amint lehajtottam nem kellett 5 perc és már le is kapcsolt... Ami viszont furcsa az egészben ,hogy emlékeim szerint eleinte ,amikor még a 8.1-gyel használtam nem volt ilyen gond h laptopfedél le v felhajtva... :F
    Mindenesetre, most fel van hajtva ha játszom és nincs probléma :U

• mkbla

senior tag

válasz Gergosz2 #26344 üzenetére

DR3 - Dead Rising 3
    HON - Heroes of Newerth

Ezen a garancia dolgon én is gondolkodtam, de ez céges gép, emagról rendeltük, nemtudom h mit értetlenkednek majd meg h mennyi isőbe fog telni, nem akarom visszaküldeni 2-3 hétre hogy megkapjam teszt OK-val. mindamellett hogy otthon néha játszom ez munkaeszköz, és kényelmetlen enélkül dolgozni..
    Milyen más bibi? tavaly júliusban vettem a gépet. Úgy alapjáraton, ha nem játszok rajta, külső monitoron, akkor semmi baja (a sajátján is el lehet játszani meg nem vagy le, csak kicsi, third person shooterrel inkább jobb full hd-ban halomra ölni a zombikat a 100centis tv-n..) Általános irodai használat mellett nem igazán fagyogat le, másik verzió az h átpasszolom egy kollégának én meg valahogy szerzek magamnak másikat...

• mkbla

senior tag

Üdv mindenki,

Van egy ASUS X550JK laptopom, nagy csalódás többet vártam, aki teheti inkább kerülje.
    (i5, 8GB ram, NV 850m,ssd)
    A legnagyobb problémám, hogy indokolatlan módon kikapcsol. Nem tudom mire vélni inkább random mint szerintem bármi is befolyásolná.
    Mivel egész jó vga van benne igy játszani is jó lenne , ha 5 percnél tovább is tudnék. Alapból a persze rákötöm vagy monitorra vagy tvre ahol pl DR3 esetleg Fifa 15-tel tolnám úgy 2-3 percig. Ha csak monitor van rajta és honozok, akkor talán 10 percet is hajlandó működni.
    Apróbb érdekességek és észrevételek:
    alapból eddig 8.1-gyel használtam, de most nemrég 10et tettem fel, az alap driverrel amit a windowst tett fel, le tudtam játszani egy meccset a fifával, csak sajna eléggé szaggatott illetve belassult néha (azelőtt 8.1-gyel soha nem volt probléma) igy hát leszedtem a legfrissebb drivert és kezdőtött a kikapcsolgatás 2-3 percenként.
    DR3 tv-n full hdban teljesen játszhatatlan. Feltettem az aidát, ami szerint akár 96 fokig is felmelegszik a proci. Amit még észrevettem, hogy ha nem kötök rá semmi külső monitort tvt akkor ez a hiba nem áll fönn, tehát honozás közben sem lép ki illetve a DR3 sem kapcsolja le a gépet, holott a proci ugyanugy szaladgál 90-94 fokon.
    A kérdés az hogy mi lehet erre a megoldás? Driver? ezt esetleg visszaküldjem gariba? Kicserélik megjavitják? felejtsem el dobjam ki ez ilyen szar?

Előre is köszönöm a segítséget :R

Új hozzászólás Aktív témák