- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SMartin-HU
tag
Nem kerestél vissza rendesen.
(azt meg mondanom sem kell, hogy ne legyen már indok egy fél éves laptopnál egy zavaró jelenségre az "ilyen a konstrukció" jelige)
Már pedig az. Ugyan is amikor leírtam a tapasztalataimat a géppel és a javításaival kapcsolatban. Gyakorlatilag tömegesen kerestek meg az emberek ugyan azzal a problémával. Három emberről tudok, akiknek ugyan úgy elhalálozott a hűtőrendszere mint az enyém.
-
Gergosz2
veterán
Az utolsót szerintem nyugodtan írhatjátok a játék számlájára. A GPU hiba általában úgy szokott jelentkezni, hogy csíkoz/rossz színeket ad vagy egyáltalán nem ad képet gép.
De a lassulás eredménye lehet pl az is, hogy az adott játék nem a dGPUval, hanem az IGPvel indul el. Azért azt egy régebbi játék is megtudja akasztani néha.
-
Gergosz2
veterán
Lehet
1, rossz driver
2, HDDMindkettő tudja ezt produkálni. Az elsőn nincs mit magyarázni, de nem feltétlenül lehet ő a ludas. Azért is mert említetted, hogy régebbi a játék, azoknál előfordul, hogy nem nagoyn tetszik nekik az újabb rendszer. Persze ahhoz kellően réginek kell lennie.
A másik meg a HDD. Hát igen, az bizony elég sovány. Abban az egy hónapban amíg nekem is csak az volt a gépben bizony nálam is belassult a netezés alatt is a gép. Néha meg is állt két tab között gondolkozni pár másodpercet.
-
JHonnny
csendes tag
Szia, Adobe ügyben. Ha tényleg ezen programokkal dolgozol, kérdésed furcsa
Ha csak ismerkedsz, akkor min.8, ajánlott 16Gb RAM. DDR3. Dedikált video kártya Cuda támogatással, a Mercury Engine-hez. Ja, i7 proci alap. SSD, illetve 7200rpm belső HDD, és/vagy USB 3 as külső akármiJó munkát!
Neo -
Bkrisz9
őstag
Legyen fent minden driver. Ha kell az erő átvált ahogy írták is. AIDA topicban nem rég kérdeztem ,hogy tudom megnézni a dVGA hőmérsékletét ott kiderült h be kell állítani egy opciót (keresd vissza nem sok hsz volt ott azóta ..nem emlékszem rá) és azután ha használva van a VGA (pl játékból ki ALT+TAB-olsz) akkor kiírja az AIDA is.
-
Bkrisz9
őstag
Minden notihoz lemezen adják. Külső optikai meghajtóval szokás megoldani, (vagy úgy ahogy te csináltad) de ajánlottabb az ASUS oldaláról feltenni a drivereket mert azok tuti a legfrissebbek a lemezen lévők meg a gép forgalomba kerülésekor meglévő verziók. Bár ha jól rémlik van olyan márka aminek a lemezén egy program van csak ami ha eléri a netet akkor a legfrissebbeket tölti le. Én nem használtam a lemezt a support oldalról szedtem le ami kellett szóval nem tudom ez az ASUS-nál így van-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LEGO klub
- Airsoft
- iPhone topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- ASUS TUF Gaming F16
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged