- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy ASUS X554L notebookba ŐT (256 Gb) bele tudom hegeszteni mindenféle fabrikálás, adapter, átalakító stb. nélkül a HDD helyére?
Vinyó kimenne, nem szeretném az optika helyére rakni, elegendő lenne csak az SSD.
Előre is köszönöm!
-
pcsabat
őstag
válasz
BluEyes #5800 üzenetére
Oksa! Köszi a segítséget. Olyan nagy baj nincs, mert még garis, de ha nem lenne feltétlen szükséges akkor hagynám a gariztatást, meg ha azzal viszem be hogy nagyon lassú de egyébként működik lehet rávágják h semmi baja
.... Bajban vok a noteszgépekkel kicsit, az asztaliakkal kicsit könnyebb megbírkózni... THX!
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Van egy Asus F5V notebook-om (dual core 1,86ghz, 2 giga ram, 160gb hdd, radeon x2300, SIS chipst :S stb...). A problémám az vele hogy iszonyat lassú. Vista-t raktam fel rá először, gondoltam ok a vistat nem bírja, bár azért egy ilyen gépnek illene, nem játszani akartam rajta, csak net, filmnézés, szövegszerkesztés stb... Raktam fel rá XP sp2-t, majd sp3-at is és ezekkel is uzgyanezt a problémát tapasztaltam. Egyszerűen egy sajátgépet vagy egy mozzilla-t is 1 perc mire megnyit, a bootolásról nem is beszélve. Én a vinyóra gyanakszom, a másik tippem pedig a ram lehet ugyanis gyárilag 1 giga volt bennem de vásárláskor még tetettem bele egyet. Pár ismerőssel konzultáltam már a problémáról de senkinek semmi tippe. Igazából nem vagyok otthon a noteszgépekben ezért kérném segítségeteket.
Big THX előre is! -
pcsabat
őstag
Az én gépemben is 2giga ram van és 160as vinyó, mondjuk csak 150 lát. A barátnőm laptopja sztem megfelelő lenne neked de az 240 körül volt, ASUS és 8400go van benne + T7250es C2D, ez már azért elég ütős szerkezet. De sajna most nincs itt és a számát pontosan nem tudom de vmi F3-as széria az biztos. Jó vásárlást!
-
pcsabat
őstag
Köszi a linket! A gépről annyit, hogy egy igen stabil kis jószág, melegedést igazából nem tapasztaltam a proci kb 40-50 fok között mozog, amikor videót konvertáltem vele akkor sem ment 60 fölé, ami sztem notebooktól elég jó. Igazából játszani nem próbáltam rajta, arra ott van az asztali, úgyh a vga-ról nem igazán tudok nyilatkozni. A képernyőt asszem a philips gyártotta, haverom acer-hez képest gyönyörű, az író LG és semmi gond nincs vele és további pozitívum, hogy az árához képest egy igen jó teljesítményű és jól felszerelt gépecske. Ha nem akarsz/tudsz sok pénzt költeni egy jó gépre akkor sztem jó választás.
-
pcsabat
őstag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Asus F5V notebook-om van. Ebben egy ati mobility radeon x2300 vga található. A problémám az h eddig xp-volt rajta, ehez volt is vga driverem, de most fel szeretném tolni a vista-t (x86) és sehol nem találtam hozzá vga drivert. A google persze kidobott pár találatot, de igazából egyik sem működött, az ati-amd oldalán meg ehez nincs - kissé érdekes módon - driver. Köszi a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest