- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
Dooonfrigo #26435 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen a kijelzőm, amikor fixdirect cserélte. Másnap küldtem is vissza nekik, hogy tegyenek bele valami értelmes panelt, mert nekem ez így nem kell. Ki is cserélték szó nélkül.
Kép alapján ugyanilyen hibái voltak. -
Gergosz2
veterán
válasz
Dooonfrigo #26439 üzenetére
A laptop alján szokott lenni egy fekete matrica amin rajta van egy vonalkód is. Ezen felszokták tüntetni a gép pontos típuskódját is. Ott mit ír? Elvileg ez egyértelműen behatárolja, hogy milyen hardverek vannak benne(persze a bolti RAM, illetve SSD bővítéstől most tekintsünk el). A gépet hol vetted?
De ha te egyértelműen IPS-es gépet rendeltél, akkor azonnal menj, és cseréltesd ki.
(#26440) necsak
G56-okat is Realtek ALC668-cal szerelték? Ha igen engem is érdekelne a driver, egy próbát megérhet.
-
konyi79
addikt
válasz
Dooonfrigo #26439 üzenetére
Szerintem ezt gyorsan vidd vissza, amíg teheted. Sajnos az asus oldalán ott van, bármikor eltérhetnek a specifikációtól, de ez azért elég kretén dolog. Főleg ebben a kategóriába.
-
konyi79
addikt
válasz
Nekem még a haswell-es változat van, Samsung 156HL01 panellel. Az teljesen rendben van, nagyobb szögből csak a fényerő csökken kicsit, de az természetes. Ennek a panelnek egy hátránya, hogy pwm-es sajnos. Pont ezért kapott sok kritikát az Asus, le is cserélte később a panelt valamilyen LG-re, erre néhol volt panasz külföldi fórumokon, máshol azt írták még jobb.. A 4k modelleknél is az első UX501-ek valami pentile mátrix szerű panelek voltak, amire megint az volt a reakció lecserélték hamar. Szóval az asus eléggé össze-vissza szereli a gépeit, de azért fura ennyire gyenge panel lenne benne. A másik dolog, a 303-ban lévő fHD panel viszont méretében etalon, veri az almásokét, alig akad párja 15,6-ban is. Szóval ne ahhoz mérd a UX501-et. Bár ez a különbség színtér lefedettségben nyilvánul meg, nem pedig betekintési szögben. Ami képet felraktál, az inkább tn panelre jellemző.
-
Gergosz2
veterán
válasz
AIDA-val nézd meg, hogy milyen panel van benne. Ránézésre tényleg nem valami jó :/
-
NTonee
veterán
válasz
Dooonfrigo #25986 üzenetére
Te egy DDR3 modult vettél, a gépbe meg DDR3L kellene. A sima 1,5V, az L 1,35V.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Villanyszerelés
- Notebook hibák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA VI
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest