- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
David3
őstag
-
David3
őstag
Sziasztok!
Asus X550VX-DM074D típsusú gépbe rakott valaki utólag SSD-t? Mire kell figyelni? Az optikai meghajtó helyére szeretném, amihez gondolom először foglalatot kell vennem.
-
David3
őstag
válasz
kelemer #27500 üzenetére
Szia, majdnem ugyanez a gépem van (X550VX-dm074d), szeptemberben vettem ennél egy kicsit drágábban, de én teljes mértékben meg vagyok elégedve vele (egy Inspiron 3537-est váltott le). Gyors, a full HD matt kijelző nekem nagyon bejött, és nem melegszik túl (a legújabb Doom-ot nyüstöltem vele, és szép elviszi maxon is, igaz max. 20-30 perceket játszottam vele).
Neked kell eldöntened, hogy ér-e ennyit, ami persze attól függ, hogy mire használnád. Én nem csalódtam benne.
Típushibákról nem hallottam eddig, a hűtése szerintem megfelelő (ebben a kategóriában), viszont ahogy nézem, a sima HD kijelzőset nézted ki... én lehet keresnék egy full HD felbontásút...
Nézd meg ezt, ehhez adnak egeret meg táskát is, én ugyanezt vettem: [link] (laptopszalonnál is néztem, de ott egy 10-essel drágább, meg az üzletükben rám akartak sózni egy Lenovo-t, úgyhogy inkább máshol vettem gépet)
-
David3
őstag
Asus X550VX-hez nem rég jött Bios-frissítés, szerintem érdemes felrakni. Majdnem egy időben jött a Splendid Utility-hez is újabb verzió. Amiket eddig tapasztaltam: indítás után elmúlt a "pár másodperces" fekete képernyő hiba, Bios-művelet ideje csökkent (bár nem tudom ez mit számít), sokkal szebbek lettek a színek a kijelzőn... egyelőre ezeket vettem észre.
-
-
David3
őstag
Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek a tapasztalatomat. Felment a Windows 10, és nem a telepítő volt a hibás. Egy X550VX gépre szerettem volna feldobni USB-ről a rendszert, de a telepítés befejezésekor hibaüzenettel leállt. A megoldás: a partíciók létrehozásakor az alábbi műveletet kell elvégezni:
2. lehetőség:
Töltsd le a Rufust és azzal írd ki a telepítőt egy pendrivera UEFI/GPT módban. A fájlrendszer legyen FAT32! Ez lényeges. Ugyanis NTFS fájlrendszerről az esetek 99%-ban nem lehet UEFI módban rendszert telepíteni.
Az UEFI-ben engedélyezd a Secure BOOT lehetőséget.
Ezután indítsd a telepítőt, és amikor a partíció kiválasztásához érsz, akkor nyomd meg a Shift+F10-et és sorban add ki a következő utasításokat:
diskpart
select disk 0
clean
convert gpt
exit
exit (forrás)Ezzel a megoldással már végigfut a telepítő.
Keresőnek: freedos, windows 10, telepítés, hibaüzenet, asus x550vx,
-
David3
őstag
Sziasztok!
Megvan az új gép, egy X550VX. FreeDos, de Windows 10-et szeretnék rakni rá. El is indul a telepítő, de megáll azzal a hibával, hogy: a telepítés egy sérült telepítési fájl miatt leáll.
Hol hibázok?
-
-
David3
őstag
Sziasztok!
Holnaptól én is Asus felhasználó leszek, egy Asus X550VX-DM074D gépre esett a választás. Dell-ről térek át (Inspiron 3537), és azt szeretném kérdezni, hogy a feldriverezés az ugyanúgy működik, mint a Dell esetében? Ugyanis freeDos-os gépről van szó. Az Asus honlapján már néztem, szerencsére minden driver fent van.
Volt/van valakinek ezzel kapcsolatban jó tanácsa? Figyelni kell a megfelelő telepítési sorrendre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest